Първо ритниче в корема на мама от мартенско бебче - мъж или дама.

• 33 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дении, мисля, че няма нищо странно в това, в подфорум за бременни да не се постват снимки на храни. Защо на теб ти се струва странно, не знам, но няма нужда от иронията, с която пишеш. За мен е абсолютно логично, даже няма нужда от обяснения на кой ще му се прияде, кой няма пари да си го купи, или кой живее в чужбина. Така скрита снимката и мен ме устройва  Peace

Една прекрасна вест http://dnes.dir.bg/news/pleven-grigor-gorchev-rak-shiykata-matkata-12163905?nt=4

# 181
  • USA, Steak State
Аз изрония никъде не прочетох и усетих. Simple Smile
Иначе го спомена понеже имахме случай във фейсбук групата.

# 182
sabah как така ти се случи това с Мениера?Аз миналата година бях много зле около 10 дни повръщане нон стоп,изобщо не можех да стана от леглото..ужасен световъртеж.Изписаха ми хапчета които пих 2-3 дни,но нещо не ми понесоха и спрях.Оправих се с лежане и позитивно мислене:)При мен се отключи от много силен стрес,бяхме се скарали с моя приятел та така.. Sad Дано скоро си добре  Praynig

Ние също сме измислили име:)Няма да кръщаваме на никой..на мен не ми харесва тази традиция от чисто философска гледна точка.Та живи и здрави нашата беба ще се казва София:)

Аз не пия витамини и каквито и да било добавки,спрях и фолиевата,която пих около 4-5 месеца:)Мисля като си пусна другата кръвна картина да видя какво е положението и ако има нужда тогава.Иначе хапвам много плодове,зеленчуци,ядки,варива ииии кисели краставички  Laughing където и да отида на гости ме посрещат с пълна чиния специално за мен:))))

Хубава вечер на всички мами и бебоци:)

# 183
Аааа от писане на глупости забравих да кажа,че съм харесала марка Jane Simple Smile ,но за модела още не съм сигурна.Мислите ли че е добре да се взимат от комбинираните колички?Дали всичко влиза в употреба или само ще даваме пари на вятъра..Но като се има впредвид ,че живи и здрави всички ще родим през месец март,и ще имаме около 8 месеца за разходки,може би от всичко ще си имаме нужда..офф незнам:)

# 184
Ееее не може 50 човека да се съобразяват с 1-2!!!! Понеже четох днес спора за филииките и храните и затова искам да ви кажа че на който не му харесва нещо във форума или групата във facebook има лесно..... Grinning

# 185
  • Варна
Благодара на мамите с напътствията как да сложа лентичката...мисля че се справих Simple Smile
И не мога да разбера кой, къде за какво се е сърдил -явно от групата в Фейсбука. Аз нищо не ми се прияжда и нямам странни вкусове...така че не разбирам дори идеята нещо да е скрито че да не му се прияде на някой. Аз не мога да го усетя това чувство и явно е за добро Simple Smile Че не ми се иска да заобичам...........да не споменавам че явно не трябва....

# 186
  • Варна
Здравейте!

Да драсна и аз няколко реда в новата тема. Ваня, благодаря за нея.   bouquet

Вече на 99.9% е сигурно, че ще си имаме още едно момченце. Дори и аз му видях мъжките атрибути.

От 4-5 дни усещам ритничетата, след кърменето това е най-прекрасното нещо. Е, днес не ми е много приятно, да играе цял ден хорце върху мехура ми, но ... И Теди беше същия.  Mr. Green

Сменихме огромните таблетки на Магнерича с прахчета магнезии и съм много доволна, че вече ужасно ми се повдигаше от големите хапове.

Друго, какво ... , ще трябва да спра да мечтая за нормално раждане според докторката ми. Плацентата е точно в/у разреза от първото ми секцио. Ще потърся и второ мнение след време, но мислено започвам да се подготвям от сега за втора операция.

Име и на мен ще ми е много трудно да измисля. Казвам "мен", защото този път ще е име, което аз реша. Теди е кръстен на свекър ми и не бях много доволна от факта, а сега много си ми харесва името. Моите родители се надяват второто да е на тях и двамата са с "В", а на мен имена с тази буква не са ми от фаворитите... Труден ще е избора. Ех, ако беше момиче ...  Crazy

Мислите ли че е добре да се взимат от комбинираните колички?

Мисля, че е най-добрия вариант.  Peace Коша за новородено си е удобство, а и много малко колички имат напълно легнало положение, столчето за кола си е задължително... , така че от всичко ще имаш нужда.Simple Smile

# 187
  • София
hakunamatata_ali , нямаше конкретна причина, но от няколко дни усещах моментни състояния - бавно ми се наместваше погледа, отклонение за секунда-две, а една нощ в съня си усетих, че не ми е добре.Това ми подсказваше, че криза ще има и наближава. Седях в колата и просто проследих един минаващ покрай мен автобус и тя дойде. Миналата година октомври се случи пак.И тогава бях бременна, но не знаех и пих хапчетата си, та беше за кратко и по- леко( бременността се оказа мисед).  Sad
Гинеколожката от Тина Киркова, при която ме заведоха от бърза помощ сега каза, че ако това състояние не се контролира и се появи внезапно преди да родя и ще се наложи секцио, всъщност била съвсем сигурна, че ще раждам секцио.Може би има и друго предвид, не уточни.

# 188
По темата за количката искам да споделя и аз коя съм харесала но е малко скъпчка видях е на живо невероятна е http://bebemax.eu/index.php?section=ITEM&itemid=264

# 189
sabah хм,много странно как по едно и също време ти се случва.Може би най-добре ще се повлияе от хомеопатия-класическа + много спокойствие..Дано имаш спокойна бременност и да ти изчезват всички оплаквания:( Просто релакс и мисловни модели нови..Лека вечер Wink

# 190
  • София
По темата за количката искам да споделя и аз коя съм харесала но е малко скъпчка видях е на живо невероятна е http://bebemax.eu/index.php?section=ITEM&itemid=264
Ааа, мен цената 0 лв. напълно ме устройва  hahaha

hakunamatata_ali, защо да имаме 8 месеца за разходки? Или мислиш, че зимата бебето не излиза? До -5 градуса си излизам спокойно, малко са дните, в които в средата на деня температурите падат под -5 гр. Слагам дъждобран и не го мисля. Комбинирана количка със сигурност ще взема. Бебе 40-50 см. няма да сложа март месец в лятна количка.

След малко в Здравей България ще коментират трябва ли да се намали майчинството  #Cussing out

# 191
Добро утро Simple Smile

Вече отключихме темата за колички и имена Simple Smile Кофеин, тази количка има ли я в Бг-много прилича по дизайн на АБС-то, което аз съм харесала. Чудесна е и широка-за мен това е огромен +.
Аз също съм ЗА комбинираните. Сина ми се роди юли, но прекара почти 8 месеца в коша за новородено-защитен от вятър, пек, спинкаше на равно а и хванахме зимата след това с него. Не съм привърженичка на возене на новородено в кош за кола, особенно дълго време. За АБС /предната наша/ си спомням, че я купих за около 860 лева май и когато реших, че вече не ми е нужна я продадох още на първия ден за 600. Имаше голям интерес за тази марка и това ме навежда на мисълта, че освен моето мнение и чугдото клони за здравината и. Дано не съм се подвела този път.

За имената-името на баткото избра съпруга ми. Събуди се една сутрин и каза, че е сънувал детето и как се е казвал. По природа не съм суеверна, но вярвам, че има сили, които ние не разбираме, но усещаме. Първата буква съвпадаше и с буквата на баща ми, та се получи добре и сега много обичам именцето му. За второто дечковче и двете баби са с М и мисля, че именце и за момче и момиче прекрасно може да се намери с тази буквичка. Искам да споделя нещо, което с времето осъзнах-името не е водещо. Обикваш детенцето без значение на кого, как и кой го е именувал..а после обикваш и самото име. Та как би било иначе-нали са част от едно цяло.

Желая на Сабах много спокойствие и бързо да се увладее ситуацията  Hug
Бъдете здрави и щастливи. Хубав ден на всички Simple Smile

# 192
Добро утро, мамета! Hug Не съм се разписвала от има няма 2 цели теми, но ежедневието ми е толкова натоварено, че имам сили само да ви чета. Иначе до сега всички изследвания са ми добре, с изключение на урината, там ми намериха бактерии и малко левкоцити, но според аг- то ми се дължи на това, че имам проблемни бъбреци ( правила съм пиелонефрити). В понеделник ме праща на нефролог и ще видим там какво ще ми кажат. На 18 съм на консултация и се надявам вече и ние да разберем пола, тайничко си се надявам да сме с розови гащи, но ще видим Simple Smile.
Имам и аз от няколко дена някакви усещания, но не съм сигурна черва ли са, бебчо ли е.
Това, което ме притеснява е, че на последния преглед ми измериха кръвното - 140/ 80, и ми предписаха Допегит. Дано да успеем да го регулираме трайно това кръвно, от тогава ми е или 120/ 80, или ми пада много, което също ме притеснява.

Аз май много се разписах, но така е като не пиша често. Embarassed
За протокола термина ми е 11.03.
Приятен и спокоен ден , коремчета!

# 193
По нова  в момента дават за майчинството!

# 194
Добро утро Simple Smile моето бебоче ще е момченце, спряли сме се с таткото на Мартин. Само дето продължавам да не го усещам, а вече съм се запътила към 20-та седмица и започвам много да се тревожа. В понеделник съм на преглед, очаквам го с нетърпение.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт