Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 102-рa тема

• 162 346
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Страхотни идеи и изпълнения - невероятни сте  bouquet  bouquet  bouquet

От мен - първи опит за Кодрит кадир, правен по нощите, с наличното в хладилника Laughing

и Пълнозърнести соленки и хлебчета, с микс семена, по-скоро това, което остана от тях:

Прекрасен ден на всички Grinning

# 571
  • София
Раирани кифлички с кремвирши и кашкавал

# 572
# 573
  • Варна
Ди прекрасен кадир,соленки и хлебчета
Алфа хубави кифлички
Карола супер са тези дреболийки
Лабрех грабвам си чушка и сладкишче
Гисчо от полегналото пиленце сигурно нищо не остана
За днес пиперки с ориз на фурна,шницели със салатки и едни милинки

# 574
Здравейте, кулинарки и кулинари!  chef  bouquet
Чета ви от години, всеки ден и това е едно от любимите ми неща, а освен, че се наслаждавам на творенията ви, крада и идеи. Wink
Ще се включвам вече и аз....така и така готвя, защо пък да не снимам и споделям Hug...
И така, ето някои неща, които правих тези дни:

"Руска" салата, без картофи, за сметка на това с два вида колбас - пушено филе и шунка и страхотната майонеза "Провансал" на Лабрекс, (за която използвам случая да благодаря горещо!!!  bouquet)

Наложени патладжани, които по рецепта трябва да са пържени, но напоследък ги пека на фурна, върху пекарска хартия, намазани с олио. После се нареждат в подходящ съд на пластове, като всеки пласт се ръси със солчица, сух чесън (може и счукани или пресовани скилидки), оцет и магданоз. Така приготвени, патладжаните са идеална салатка за два-три дни. Peace

И бухти - любимите ми от детството. Кофичка кисело мляко, две яйца, лъжика сода, две лъжички захар и брашно до кейково тесто, гребва се с лъжица и се пържат бухти в дълбоко олио. Не попиват мазнина и са мекички и като изстинат.

Хубава вечер на всички! Hug

# 575
Ели много вкусно е у вас.Тези патладжани ще ги пробвам.

За днес заешко с картофи в кракпата.

# 576
Ох, как обичам заешко  Heart Eyes Pety, благородно завиждам,че това ще хапвате днес!

# 577
 при нас  супа шкембе
 и едни кексчета и бисквитки

# 578
  • гр.София
Много е уютно и вкусно при всички ви  Hug
ето и от мен:
Шоколадов сладкиш с ябълки и орехи

Кюфтета от тиквички с картофи

# 579
Шоколадов сладкиш с ябълки и орехи

desivalko_, би ли споделила рецептата за този сладкиш.

# 580
_Ели_ , радвам се, че майонезата ти допада! Аз ще ти открадна идеята за синия домат, и без това мразя да вися да го пържа. Grinning  bouquet
ghost13 с много красиви кексчета и бисквитки Crazy  bouquet  chefmegansg както винаги с куп вкусотии Heart Eyes  bouquet, desivalko_ със съблазнителен шоколадов сладкиш  Heart Eyes  bouquet и колко още вкусни ястия и сладкиши!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Вечерята - РИБА ( в случая скумрия) В ЛУЧЕНА ПАНИРОВКА и неочаквано вкусни постни кексчета с кафе.

# 581
 Ели и на мен тези бухтички са ми любими и до днес ,сега на тях се наслаждават и деата Simple Smile Само че ги правя сладки Simple Smile

# 582
desivalko, и аз искам рецепта за сладкиша  Mr. Green

# 583
и от мен това-онова

пилешка супа

баклава

# 584
Ели много вкусно е у вас.Тези патладжани ще ги пробвам.
И аз ще пробвам патладжаните.Страхотна идея за зимна салатка Peace.Мерси Ели и добре дошла сред нас.
Анук стискам палци за опашката Praynig Hug и браво на малката помошница.И ние сме така у дома.Че моето и мъж даже ooooh! Laughing
Страхотни предложения момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт