Новите ни козметични похождения 31

• 57 816
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • София
любимо кремче

# 436
за моята третирана коса са слаби Sad Heart Eyes първото

# 437
А това намаление в самия Карфур ли е или на щанда на ГР пред входа на Карфур???

В самия Карфур e. Ето тук може да се види цялата брошура:

http://www.proomo.info/2012/10/Karfur-Carrefour-katalog-Karfur-16.html

# 438
От днес  Heart Eyes
Heart Eyes
И тези течни червила с много добра пигментация Crazy
http://prikachi.com/images/300/5388300n.jpg

# 439
Да, благодаря, интересно ми е и какви са отзивите ти за продуктите.

писах лични и на Hellinger за да не стане реклама Simple Smile
иначе както писах по-горе - ползвам засега крема за лице и скраб за измиване и съм доволна Simple Smile

# 440
  • Canada

Промоцията е това, което ме съблазни истински Heart Eyes
Скрит текст:
+ Absolue precious cells serum

# 441
# 442
  • Sofia
Здравейте! Преди няколко дни си взех фдт на MAC и ми го нанесоха с четка, специална за целта...но както се досещате не ми се дават 70 лв за четка Crazy Може ли да ми препоръчате по-евтина алтернатива?
Предварително благодаря:)

# 443
Здравейте! Преди няколко дни си взех фдт на MAC и ми го нанесоха с четка, специална за целта...но както се досещате не ми се дават 70 лв за четка Crazy Може ли да ми препоръчате по-евтина алтернатива?

Има цяла тема за четките за грим. Там доста е коментирано различните видове четки за ФДТ  Peace

# 444
  • Sofia
Извинявам се тогава:) Embarassed Първо в тази тема попаднах...

# 445
# 446
  От любимите ми глосчета , номер 705:

# 447
  • Стара Загора

# 448
  • София
Скрит текст:

Промоцията е това, което ме съблазни истински Heart Eyes
+ Absolue precious cells serum
Foncé, убиваш ме с тези ваши промоции  Heart Eyes

# 449
И при мен има промоция  Mr. Green

Най-евтината алтернатива са ръцете ти. Аз моите доста често и в продължение на доста дълго време ги ползвах, докато не си купих четката на Dior.  Heart Eyes
Имам доста четки (eвтини и скъпи), но нито една не се справяше добре и вечно трябваше да оправям и заглаждам накрая с ръце  Rolling Eyes Четката на Dior e първата ми четка, която нанася продукта равномерно и гладко и не се налага да ползвам ръцете си. С нея съм нанасяла и ФДТ и BB крем и съм супер доволна  от тази четка Grinning
Мисълта ми беше, че е по-добре да не пестиш пари от четка и или не си купувай никаква, или си купи хубава, която да ти върши работа, а не само да събира прах в някой шкаф.
За другата четка на Dior за съжаление не мога да кажа нищо хубаво  Confused Мирише ужасно на някакво смрадливо животно  и страда от лек косопад Sick  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт