Новите ни козметични похождения 31

• 57 858
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
гел-кремът

# 466
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кашмир,ще те помоля да вписваш продуктите,снимката е малка и неясна.Другата седмица очаквам октомврийската кутия за Щатите.
По темата :

2 кремa за крака Burt's bees

+ крем за крака Curel 

# 467
  • София
Цвят beige mellow

# 468
  • София
Малко закъснялата ми септемврийска glossybox
1.Balance Me - Extra Care, Wonder eye cream - 7ml;  2.Lady Gaga FAME Black Fluid 3. Rodial - Glamoxy Snake Serum + 5 Minute Facial  4. Vichy - Idealia Day Care Cream  5. Maghrabian - Argan Oil Treatment  Peace

# 469
  • Стара Загора

# 470
Момичета, дано не оспамя темата, но си мисля, че тук въпроса ми ще намери отговор. Някоя от вас дали е срещала серум, който не е с гелообразна текстура, а прилича по-скоро на много лек крем?

# 471
Момичета, дано не оспамя темата, но си мисля, че тук въпроса ми ще намери отговор. Някоя от вас дали е срещала серум, който не е с гелообразна текстура, а прилича по-скоро на много лек крем?
Да, имах преди 2 години такъв на Лумене за чувствителна кожа. В момента имам серум на Алверде, който също е крем

# 472
  • София

подарък от приятелка

# 473
# 474
Да, имах преди 2 години такъв на Лумене за чувствителна кожа. В момента имам серум на Алверде, който също е крем

Благодаря за отговора. Да попитам между  серум под формата на крем и такъв под формата на гел дали има разлика в резултатите и изобщо от значение ли е вида на текстурата? Извинявам се, ако въпросите ми звучат глупаво, но съм доста боса  Embarassed

# 475
По-скоро зависи от съставките и кое повече ти допада. Ползвала съм различни серуми (и воднисти, и като гел, крем...) от всичките съм била доволна. Важно е обаче след тях винаги да се слага крем.

# 476
Благодаря ти, ще си взема значи да пробвам.

# 477
  • при моите деца .....
От вчера
и боя за коса Garnier Color sensation 7.0

# 478
  • София
Страхотна ензимна маска!

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:17 от kashmir

# 479

Общи условия

Активация на акаунт