Новите ни козметични похождения 31

• 57 804
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Писах по-рано днес при вас, не знам как ми е изчезнал въпросът... а именно, някой виждал ли е сериите на Farmona Nivelazione Woman или Nivelazione Beautiful Hands  http://www.farmona.pl/english/Body-care/Nivelazione-Piekne-Dlonie/ в български магазини?

# 496
  • USA, Steak State

# 497
  • София
Скрит текст:
* Illamasqua Skin Base Foundation

* Illamasqua Powder Blusher - Naked Rose

* Illamasqua Nail Varnish - Charisma  newsm44 smile3521  

Страхотни неща от Illamasqua, честито. От БГ ли ги купи?

Благодаря  Hug От сайта им поръчах - миналата седмица имаха безплатна достака без минимум на поръчката, намерих и в нета код за някакво намаление, та ми излезнаха с 17 лири по-евтино  Party

# 498
Питахте ме, отговарям:
изключително доволна съм от Inimitable Intense in Black Mascara на Chanel.
Не се разсипва, не се отпечатва, не се размазва. Прави миглите наистина дълги,  четката е удобна.Моите мигли са природно много извити, не ги извивам, - не знам как би стояла на прави мигли или на извити с уред мигли.
Купена е от България, от Варна - магазин Долче вита.
Досега съм имала Герлен (почти всичките им издания), Ланком, Клиник, Живанши, Буржоа, Макс Фактор, Лореал. От предишната спирала на Шанел не бях стъписана, от тази обаче съм доволна.
Като спирали не бях доволна от Лореал, Макс Фактор и от Ланком, по -специално последната не е за мен.
Най-доволна досега съм била от спиралите на Герлен, Живанши и Клиник, и последните години се придържах стриктно към тях, април тази година си купих спирала на Макс Фактор от Сефората и това доведе до възпаление на очите ми , искрено се надявам вече да са взети мерки непозволяващи отваряне и ползване на спирала и след това запечатване и закупуване и от друг клиент.Поне това е моето обяснение за случката.
Като обобщение да кажа , че досега Inimitable Intense e най-добрата.

# 499
Kerastase Volumactive - шампоан и маска

Скрит текст:

Скрит текст:

# 500
  • София
* Darphin - Eau Démaquillante Micellaire à la Fleur d'Azahar

# 501
- изключително гъст душ гел и доста икономичен. Овлажнява сухата ми кожа достатъчно, че да пропусна лосиона за тяло.

# 502
 Inglot AMC Pure Pigment Eye Shadow 35 лилаво- златен и червен лак на Перфект К23.

# 503
Inglot Matte 368

Inglot DOUBLE SPARKLE 464

Inglot Matte 327

# 504
Danke-Shiny Red You и    Every Month is Oktoberfest

Взех си и тази маска. Интересно ми е какви впечатления имат тези, които са я ползвали.

Забравих това :

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:38 от Loreley am Rhein

# 505
  • София
Loreley am Rhein утре ще пробвам моята и ще пиша ( за пръв път взимам тази с грейфрута)
но да спомена ,че съм фен на тези маски Wink не че правят нещо кой знае какво , но пък и не обещават чудеса Wink

densi честит пигмент (разкошен е на живо )

# 506
lepidopteria , супер! Имаше и тези с екстракти от охлюви, обаче се въздържах. Някак си не мога да си представя да си сложа подобно нещо на лицето.  Sick

# 507
  • София

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:46 от Мацата

# 508
  • София
Loreley am Rhein слагах такъв крем  Mr. Green ако е направен като хората няма да можеш да направиш никаква асоциация с охльови освен ако знаеш ,че крема е с такъв екстракт ( моят беше с 92 или 95% )

# 509
  • USA, Steak State
Sally Hansen- Lava

Общи условия

Активация на акаунт