Новите ни козметични похождения 31

• 57 748
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
изненадващ подарък от преди малко    Blush

# 586
  • София
Един подарък от вчера:

Thierry Mugler Alien Essence Absolue  Heart Eyes

# 587

От промоцийката в Златна рибка Simple Smile

# 588
  • Sofia
Ще чакам отзиви за четката от Златна рибка:)

# 589
  • Sofia
Хубава ли е тази четка? Аз й бях хвърлила око, но понеже е пластмасова и се отказах.

# 590
  • в 1001-та нощ

# 591
a.l.e.n.a, по колко дни ти издържат лаковете на OPI върху ноктите?

# 592
  • в 1001-та нощ
аз съм с гел и ми държат, докато не ги сваля  Blush, на краката, където съм без гел изкарват доста   - но предполагам при всички е така  Heart Eyes може би по-малко се омазнява плочката, по-малко е триенето ...

# 593
аз съм с гел и ми държат, докато не ги сваля  Blush, на краката, където съм без гел изкарват доста   - но предполагам при всички е така  Heart Eyes може би по-малко се омазнява плочката, по-малко е триенето ...
Ох, ще взема и аз да се присъединя към вашата темичка за гела.  Crazy
При мен лаковете на ОPI издържат един ден, та и по-малко  ooooh! Twisted Evil , а имам техни лакове и ми харесват. Предполагам ако и аз съм с гел ще ми издържат повече.  Thinking

Обмислям и да си купя ваничка за парафинова терапия за ръцете и краката.  Mr. Green
Вие какво ще кажете по този въпрос? - за парафиновата терапия. Доволни ли сте от тази процедура и някои има ли ваничка и ако има с какви продукти я ползва?

# 594
# 595
  • в 1001-та нощ
B & C, причината да предпочитам O.P.I., China Glaze и Deborah Lippmann е голямото разнообразие на цветове и вариации  Blush, но разбира се - имам и евтини  Blush

Добре дошла в групичката  Blush

За парафин и аз бях наскачала - преди 2г - след като слушах тооооооолкова суперлативи, честно казано - след като го пробвах - не видях голям ефект, а и ако ще го правя - предпочитам да е с крем с масла и ръкавички, вместо парафин, в който кой знае какво има и колко е полезно  Peace

Взех си страхотни кремчета от iherb и съм много, много доволна  Heart Eyes

# 596
a.l.e.n.a, аз съм си забранила да поръчвам от iHerb  Rolling Eyes При последното ми пазаруване от там трябваше да платя мито и една солена такса  Twisted Evil Направо се чудя как пазарувате от там и не плащате нищо. При мен явно си водят записки, когато става въпрос за Америка и по специално за този сайт.  Crazy Всичко се проверя, конфискува, такси, глоби....кошмар  Crazy ooooh!

За парафиновата терапия - това, което аз знам е че първо се прави пилинг на ръцете, след това се слага крем и ръцете се потапят в парафина. След като парафинът се втвърди се потапят още веднъж и още веднъж и накрая се слагат ръкавици за еднократна употреба и върху тях някакви хавлиени. Целта е парафинът да затопли кожата и по този начин кремът попивал по-добре, а и било хубаво при хора имащи артрит.
Аз си купих ръкавички и понякога вечер, като си намажа ръцете с крем си ги слагам и спя с тях, но моите ръкавици са от плат и според мен те попиват голяма част от крема и не съм убедена, че има голяма полза от тях. Не че не съм доволна, но и не съм впечатлена, а идва зима и ми се иска да направя нещо за ръцете си.

# 597
  • в 1001-та нощ
и при мен я направиха с голямо внимание, но обещанията за великите ефекти се поизпайдушиха и честно казано .... не мисля, че си струва, но ти пробвай няколко пъти в салони и ако ти допадне - може да се оборудваш   Heart Eyes

жалко за iherb, предполагам е въпрос на интереси в областите козметика и фармация  Blush

# 598
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
GlossyBox USA октомври 2012,тема - Spa Luxe

homemade и странен спа сапун - пълен размер
Model Co 2в1 глос + червило - пълен размер
Carols daughter суфле от ший масло - 120ml
Nastassja Skin ензимна пилинг маска - 7.5гр
Alterna спрей за блясък от бамбуковата серия за коса - 25ml

# 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Urban Decay в Woodstock

Nars база за сенки