Новите ни козметични похождения 31

• 57 765
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Веселина - няма отделни брокатени частици - точно затова го взех - защото искам нещо не толкова фрапантно .Кожата изглежда по-гладка и здрава.За първи път позволих да ме гримират с нещо - но не съжалявам.Иначе щях да взема пудрата на Дита - за която отидох .

Супер! А каква е цената  Grinning

# 541
  • София
Това и на мен много ми допадна... на снимките изглежда чудено
Уикенда ще отскоча и аз до този магазин, да оставите една бройка Simple Smile))

# 542
# 543
Супер! А каква е цената  Grinning

31лв.

# 544
Писах по-рано днес при вас, не знам как ми е изчезнал въпросът... а именно, някой виждал ли е сериите на Farmona Nivelazione Woman или Nivelazione Beautiful Hands  http://www.farmona.pl/english/Body-care/Nivelazione-Piekne-Dlonie/ в български магазини?

Самоцитирам се, за което много се извинявам, но наистина ще ми е много полезна подобна информация...  Peace

# 545
# 546
  • Пловдив

Това четката за руж ли е?
Доволна ли си от нея?

# 547
аз я имам и съм доволна

# 548
  • USA, Steak State
А сега, кой ще ми купи и изпрати този скинфиниш?  Mr. Green

# 549
  • София
Избелващ концентрат за нокти Micro Cell
Скрит текст:
И един лак на Golden rose от серията rich colour номер 21,показвам снимка от нета на една наша страхотна съфорумка lepidopteria
Скрит текст:

# 550
  • Стара Загора

Много е хубава тази колекция на Артдеко, скинфиниша на Плачи също.  Crazy
Добре, че не съм в София.  Mr. Green

# 551

Маришка сподели после впечатление- че много и се  чудя. Thinking

# 552
Мориа  Heart Eyes  определено е новият ми любим магазин!  Heart Eyes
Сдобих се с прекрасния скинфиниш, който и Плачи е показала, но моят е един тон по-светъл - изглежда сатенен, без частички. Нямам търпение да го опитам.
Взех и  един фантастичен руж на Karaja, както и със сенки и прекрасна лилава спирала на Севънтийн. Но най-важното е, че в магазина имат супер любезни консултанти, които не ти натрапват продукта, а показват, обясняват, пробват и т.н. Мен ме облусжи един изключително внимателен консултант (мъж), който знаеше за грима в пъти повече от мен.  Shocked Изобщо, мноооого съм доволна. Снимки на продуктите се надявам да успея да намеря и да покажа по-късно.  bowuu

# 553
  • София
Мориа и на мен ми е лябим магазин. Мъжът май е собстевеникът Simple Smile Има ли жена този човек  Mr. Green

# 554
  • при моите деца .....
Кои са червилата?  Марка, как са, ако вече си ги тествала bouquet

Общи условия

Активация на акаунт