Новите ни козметични похождения 31

• 57 757
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Мориа  Heart Eyes  определено е новият ми любим магазин!  Heart Eyes
Сдобих се с прекрасния скинфиниш, който и Плачи е показала, но моят е един тон по-светъл - изглежда сатенен, без частички. Нямам търпение да го опитам.
Взех и  един фантастичен руж на Karaja, както и със сенки и прекрасна лилава спирала на Севънтийн. Но най-важното е, че в магазина имат супер любезни консултанти, които не ти натрапват продукта, а показват, обясняват, пробват и т.н. Мен ме облусжи един изключително внимателен консултант (мъж), който знаеше за грима в пъти повече от мен.  Shocked Изобщо, мноооого съм доволна. Снимки на продуктите се надявам да успея да намеря и да покажа по-късно.  bowuu
Господина е втория мъж в София, който разбира от гримове и парфюми повече от доста жени. Уникални са и двамата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 556
  • Варна
Плачи, първо впечатление: действително косата се разресва доста по-лесно, отколкото с друга четка. Все още ми е мокра косата и нищо повече не мога да кажа, засега Wink Измих я с познати продукти, които знам как ми действат, за да мога да забележа резултата, ако такъв има от първия път, де Simple Smile

# 557
  • София
нощния крем
дойде ми и пудричката

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 23:30 от lepidopteria

# 558
  • София
По-напред в темата препоръчахте това, но откъде да го купя или поръчам?  Thinking

# 559
  • USA, Steak State
Golden Jungle Dup благодарение на невероятна съфорумка!  Hug

Бебсън, пробвай в ДМ или Лили

# 560
Перфектно матово червило.  Heart Eyes

Бях я забравила тази марка.

# 561
- синьо, бежово и taupe

# 562
  • Велико Търново

Страхотно е Peace Би ли ми казала номер?

# 563
  • София
* Revlon Colorstay в цвят Buff -

# 564
# 565
# 566

Страхотно е Peace Би ли ми казала номер?

X-TREME LAST & SHINE #56V

Между другото в Лили тестерът беше с номер 56V с някаква още буква и тире преди него. На всичкото отгоре и цветът се различаваше. При тестера е малко по-розов. Продавачките казаха, че серията е обновена, но нямат от новите тестери. Защо обаче държат там старите, не ми казаха.  Laughing Та имай предвид, че може това което тестваш да не е, това което купуваш.  Peace

# 567
  • София-Младост

# 568
Скрит текст:

Имат ли и др. цветове ?Много рядко намирам наистина матово  червило. ooooh!

Мариша мерси - а ти откъде я поръча?

# 569
 - почти прозрачен златист руж, дава само акцент

Общи условия

Активация на акаунт