козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 639
  • 435
  •   1
Отговори
# 285
Много ти благодаря,Веси!  bouquetМного мило от твоя страна, че толкова бързо се отзоваваш Heart Eyes.Ама и аз с тая скраб как съм се е пообъркала Embarassed ooooh! .И да питам още нещо-къде в Плевен има магазини на Лечител, че нали само там продават околоочния с Ройбос? newsm78

# 286
Много ти благодаря,Веси!  bouquetМного мило от твоя страна, че толкова бързо се отзоваваш Heart Eyes.Ама и аз с тая скраб как съм се е пообъркала Embarassed ooooh! .И да питам още нещо-къде в Плевен има магазини на Лечител, че нали само там продават околоочния с Ройбос? newsm78

Мооля, за нищо  Wink
В Плевен има 1 магазин на Лечител:
ул. "Иван Вазов" 20, тел. 064/ 80-76-41

Hug

# 287
Предлагате ли продукти срещу т.нар. петна на бременността? Рано-рано се сдобих с тях  Sick и се чудя има ли нещо по-ефикасно освен високия фактор?

Здравей!  Hug
Високият фактор съвсем не е най-ефикасното нещо - той е превенция на петна, причинени от слънцето, които тепърва евентуално ще се появят  Naughty Петната, за които ти говориш за резултат от повишен синтез на меланин в кожата.
В момента не мога да те насоча към наш продукт, защото избелващата ни серия все още няма опаковки и не е на пазара.
Колежката от козметиката препръча избелващи продукти на:
- Selvert (www.selvert.com)
- na Solvex - Ahromagic
- Regal

Желая ти   bouquet кожа!

# 288
Веси, здравей пак!  newsm03
Един въпрос мъчи душата ми!
Снощи се намазах с крема, който се води дневен. Сутринта ми беше много добре лицето, кожата - мекичка и спокойна. Много добре. Проблем ли е да го мажа вечер. В момента довършвам един крем с висок фактор, който скоро ще приключа, но се налага за момента да го ползвам.
И колко му е фактора на крема за мазна и смесена кожа, на опаковката не  е споменат, та предполагам, че е малък. И евентуално тези филтри могат ли да попречат с нещо през ноща.
Изкажи компетентно мнение по въпроса  smile3529

Hug
Факторът на всичките ни дневни кремове е 12!
По принцип не е проблем да го мажеш вечер - просто няма смисъл от филтри нощем, когато кожата има възможност да "диша" по-свободно!
От друга страна, дневните и нощните кремове са с различен замисъл. Целта на нощните е да подхранят, освежат, възстановят кожата, а на дневните - да осигурят комфорт, да освежат и не на последно масто да предпазят кожата от преизсушаване и другите не до там благоприятни въздействия на околната среда, вкл. УВ лъчите.
Едва ли ще има проблем да се мажеш и нощем с дневния крем, би могла да се сдобиеш и с нощен, след като елиминираш натрупаните количества  Grinning

Желая ти   bouquet кожа!
 Hug

# 289
  • София
Леле, Веси, ама как ме радваш ако знаеш  smile3525
Ами ти трябваше в самото начало да кажеш че дневните кремчета са с фактор 12! Това е супер! Аз си мислех, че като не е написан е нещо от рода на 2,4,6  Embarassed
В мига в който поизчерпам запасите, ще си взема и нощния за мазна и смесена кожа!
Вече три плюса събират кремчетата в моята класация - цена, качество, SPF фактор.
За момента ще го мажа нощем. Не че нямам крем за мазна кожа без фактор  Embarassed
Голяма маниячка съм! Ще ме изгонят накаря от вкъщи, виждам аз  smile3513

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!!   bouquet

# 290
  • София
А, щях да забравя! Веси вие защо не участвате по изложенията от рода на Аромати, Арена на красотата, Алея на здравето и т.н.
ето сега другата седмица има Аромати, ако участвате и те сложат тебе на щанда голям успех ще имате! А и ще се популяризира фирмата!

# 291
  • София
А какъв е филтърът на дневните кремове на Талодерма? newsm78
Хим., физ., състав нещо да ми кажеш? Thinking

# 292
А, щях да забравя! Веси вие защо не участвате по изложенията от рода на Аромати, Арена на красотата, Алея на здравето и т.н.
ето сега другата седмица има Аромати, ако участвате и те сложат тебе на щанда голям успех ще имате! А и ще се популяризира фирмата!

Моля,  bouquet пак заповядай! Simple Smile
Ами ние на Аромати май няма какво да правим, но на Арена на красотата и Алея на здравето по принцип се предствяме...  Миналата година се "изложихме"  Mr. Green и на изложението в Букурещ  Grinning

Тази година ще бъдем на Международен панаир в Пловдив Wink

Hug

# 293
Веси, ще те чакаме в Пловдив, да знаеш  Mr. Green

От сега ще си приготвя дъъъълъъъг списък и ще попълвам до Панаира  Laughing

Дано и ти да бъдеш на щанда - ще се радвам да се запознаем  Hug

# 294

Hug Ще ти кажа, разбира се, това не би молгло да е тайна, тъй като отзад на опаковката по закон се описва състава по наименования на INCI класификацията!
Филтрите, влагани в момента в нашите дневни и слънцезашитни продукти, са със следните наименования:
Butyl  Methoxydibenzoylmethane
Octyl Methoxycinnamate
Benzophenon-3
Octocrylene
Физични филтри имаме само в 50+ крема - Titanium Dioxide. Те действат на друг принцип.

Надявам се, че ти отговорих изчерпателно  Flutter

Последна редакция: вт, 16 май 2006, 09:52 от Vesi - Thalloderma

# 295
  • София
  Hug Ще ти кажа, разбира се, това не би молгло да е тайна, тъй като отзад на опаковката по закон се описва състава по наименования на INCI класификацията!
Филтрите, влагани в момента в нашите дневни и слънцезашитни продукти са със следните наименования:
Butyl  Methoxydibenzoylmethane
Octyl Methoxycinnamate
Benzophenon-3
Octocrylene
Физични филтри имаме само в 50+ крема - Titanium Dioxide. Те действат на друг принцип.

Надявам се, че ти отговорих изчерпателно  Flutter
Абсолютно изчерпателно, даже! Hug
10х! Peace

# 296
Здравей, Веси! Ще чакам с нетърпение панаира, предполагам че ще участвате на пролетния. Благодарение на компетентното ти мнение избрах подходящите продукти за мен и за майка ми. В момента се боря с последствията от многодишно акне. Кожата ми е станала много чувствителна на климатични условия, в следствие на безброй продукти, който съм ползвала. Имам разширени пори, които в момента заличавам с химическия пилинг на Ейвън. Но трябва да реша и друг проблем- червени петънца по цялото лице, коити се увеличават от смяна на температурите. Кожата ми е по-скоро мазна, влияе се добре от крема за чувствителна кожа. Но какво да правя с петънцата?

# 297
Веси, ще те чакаме в Пловдив, да знаеш  Mr. Green

От сега ще си приготвя дъъъълъъъг списък и ще попълвам до Панаира  Laughing

Дано и ти да бъдеш на щанда - ще се радвам да се запознаем  Hug

Благодаря за оценката!  Blush
Много си мила!  Hug
Но вероятността да бъда в Пловдив се равнява на 0%  - просто за тези неща си има хора Wink
Но пък във форума съм само ваша  Mr. Green

# 298
Здравей, Веси! Ще чакам с нетърпение панаира, предполагам че ще участвате на пролетния. Благодарение на компетентното ти мнение избрах подходящите продукти за мен и за майка ми. В момента се боря с последствията от многодишно акне. Кожата ми е станала много чувствителна на климатични условия, в следствие на безброй продукти, който съм ползвала. Имам разширени пори, които в момента заличавам с химическия пилинг на Ейвън. Но трябва да реша и друг проблем- червени петънца по цялото лице, коити се увеличават от смяна на температурите. Кожата ми е по-скоро мазна, влияе се добре от крема за чувствителна кожа. Но какво да правя с петънцата?

Здр  Hug
Позамислих се тук - попитах пеканите в бранша Wink
Крема за чувствителна кожа, от една страна, съдържа въпросния екстракт от Див кестен, за който вече сигурно ви досаждам като казвам, че е вложен с цел да укрепва стените на кръвоносните съдове Wink
Като цяло, ако петънцата са от разширени капиляри - лазер терапия (колежката също се подлага, понеже реално от тях няма отървия...), а ако е студова алергия, казва тя, то тогава крем за студено време. При всички положения - УВ фактор! 

Е? Какво казваш ти?
Каква е причината за петънцата?
  bouquet

# 299
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВЕСИ.  smile3501  ДА ЗИ ПРИЗНАЯ СЪВСЕМ ЧЕСТНО ДОСЕГА НЕ ОБРЪЩАХ ВНИМАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ ТАЛОДЕРМА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОПАДАХ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НА  НЕЧИЕ МНЕНИЕ,НО СЕГА СТАВАМ СВИДЕТЕЛ НА НЯКАКВА АБСОЛЮТНА ЕУФОРИЯ-КОЕТО МЕ УБЕЖДАВА,ЧЕ КОЗМЕТИКАТА МАЙ НАИСТИНА СИ СТРУВА Flowers Sunflower ВЕСИ ДА ПИТАМ ЩЕ УЧАСТВАТЕ ЛИ НА АРЕНА НА КРАСОТАТА В НДК,МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ НЯКОЯ И ДРУГА ПОКУПКА ОТ КОЗМЕТИКАТА НА ТАЛОДЕРМА. #Milti ukliam1

Общи условия

Активация на акаунт