козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 651
  • 435
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас

....много обичам сутрин на гладно да пия някакво чайче, имам усещане, че ми изчиства тоскините от тялото! То по-скоро е на психическа основа това ми усещане  Laughing

За да не си разтройваш психиката Wink, пий сутрин на гладно по една чаша преварена топла вода, с 1ч.л. мед и лимон.

# 271
Току що се връщам от обедна почивка и си купих ЕУДЕРМОЛ 8 за тяло и Кремчето за крака . Ще ми се и нощен крем за суха кожа, един вид ли е или има няколко? Мисля че за цената си ще остана доволна. Simple Smile

# 272
Току що се връщам от обедна почивка и си купих ЕУДЕРМОЛ 8 за тяло и Кремчето за крака . Ще ми се и нощен крем за суха кожа, един вид ли е или има няколко? Мисля че за цената си ще остана доволна. Simple Smile

Ще останеш доволна Wink - няма начин!
Нощният за суха кожа е само 1 - да. В комплект с дневен - естествено.
Ако ти хареса - бързай да си купиш пак, че бурканите ни от Словакия се бавят и наличностите ни от кремове за суха кожа тук при нас вече са финиш!

Hug

# 273
За да не си разтройваш психиката Wink, пий сутрин на гладно по една чаша преварена топла вода, с 1ч.л. мед и лимон.

Защо да е преварена. Не става ли например минерална, леко затоплена на микровълновата. А медът в топла вода не променя ли състава си?  Embarassed

# 274
  • София
Ей много се отплеснахме от същността на темата, ама да кажа.
Медът когато се слага в топла течност /над незнам колко градуса беше/ става обикновен подсладител. Всички полезни качества отиват по дяволите.
Моя свекър има 4 кошера и съответно си хапваме само истински мед, без глюкози и т.н. Слагам го като ми поизстине малко чайчето, горе долу като стане нормално топло за пиене. Абе като пипна чашата да не пари.
Като заври водата, слагам пликчето с чая, прочитам две-три теми във форума и тогава слагам меда  Laughing

# 275
  • София
Днес и аз се сдобих с така жадувания антицелулитен крем. Взех си душ и като почна едно мазане и масажиране Grinning, обаче и аз се зачервих страхотно Confused. Бедрата, дупето и коремът ми станаха алени, дори вътрешната страна на китките които не са масажирани, а само от допира с крема. Нямам парене и сърбеж, слава богу Praynig. Утре ще видя как ще бъде. Едно въпросче, по колко пъти дневно се маже? На кутията не пише Rolling Eyes

Веси дай и този антицелулитен чай насам Grinning. Отвсякъде да го атакувам този целулит Grinning. До месец юни трябва да съм суууупер Grinning

# 276
Едно въпросче, по колко пъти дневно се маже? На кутията не пише Rolling Eyes

Веси дай и този антицелулитен чай насам Grinning. Отвсякъде да го атакувам този целулит Grinning. До месец юни трябва да съм суууупер Grinning

Здр  Hug
Ами по веднъж е достатъчно! Все пак има етерично масло в него.
А чайчето все още е експериментално и не е на пазара Wink Ама аз съм добро опитно зайче за такива неща .....

Flutter ще пиша какво се случва, когато започна да го пия

# 277
Едно въпросче, по колко пъти дневно се маже? На кутията не пише Rolling Eyes

Здр  Hug
Ами по веднъж е достатъчно! Все пак има етерично масло в него.
А чайчето все още е експериментално и не е на пазара Wink Ама аз съм добро опитно зайче за такива неща .....

Flutter ще пиша какво се случва, когато започна да го пия

Веси, не съм чела назад, но как се казва този антицелулитен крем?

# 278
Къдрокоске, антицелулитния е Рубедерм 9 - в бурканче 250 мл с червена капачка. Прочети по-назад - мисля, че Веси е дала състава му. Струва около 4.50 лв.

# 279
Здравей, Веси!
Преди някалко години ползвах ваше тоалетно мляко за мазна кожа и май също срещу акне-толкова много ми изчисти лицето, че чак да не повярваш Hug.Сега имам няколко въпросчета. Аз  все още нямам 24 години, лятото ще ги навърша, кожата ми е мазна, но не прекалено. Имам комедони основно по брадичката и носа и съвсеееем малко на бузките Wink. Обичам да ползвам скраб за почистване на лицето или пък гел с пилинг частици / според мен двете неща не се препокриват / , и тоник. Крем досега съм ползвала на Лореал- Ревиталифт, и бях доволна и Нивея някакъв си.
Забелязвам на последък, че в областта около очите ми, която също е леко мазна, са се появили съвсем леки бръчици. Мислех си че ми е рано да ползвам и крем за около очите, но вече започнах да не съм много сигурна. Ти какво ще кажеш? От прочетеното в цялата тема добих много добро впечатление от гела с Ройбос, но дали ще е подходящ за мене? Бих искала да ми препоръчаш цяла комбинация от вашите продукти-за почистване, тонизиране, подхранване.
Предварителни благодарности Hug!

# 280
Къдрокоске, антицелулитния е Рубедерм 9 - в бурканче 250 мл с червена капачка. Прочети по-назад - мисля, че Веси е дала състава му. Струва около 4.50 лв.

newsm10

RUBEDERM
МАСАЖЕН КРЕМ 9 - анти-целулитен с Канелено масло
съдържа: етерично Канелено масло, кокосово масло, пчелен восък
Омазнява, омекотява и овлажнява кожата. Включеното в него канелено масло оказва подчератн локален съдоразширяващ ефект, подобрява циркулацията на кръвта във всички слоеве на кожата, притежава антисептичен, загряващ, общотонизиращ и анти-целулитен ефект.
За борба с целулита и затлъстяването.

bouquet

# 281
Здравей, Веси!
Преди някалко години ползвах ваше тоалетно мляко за мазна кожа и май също срещу акне-толкова много ми изчисти лицето, че чак да не повярваш Hug.Сега имам няколко въпросчета. Аз  все още нямам 24 години, лятото ще ги навърша, кожата ми е мазна, но не прекалено. Имам комедони основно по брадичката и носа и съвсеееем малко на бузките Wink. Обичам да ползвам скраб за почистване на лицето или пък гел с пилинг частици / според мен двете неща не се препокриват / , и тоник. Крем досега съм ползвала на Лореал- Ревиталифт, и бях доволна и Нивея някакъв си.
Забелязвам на последък, че в областта около очите ми, която също е леко мазна, са се появили съвсем леки бръчици. Мислех си че ми е рано да ползвам и крем за около очите, но вече започнах да не съм много сигурна. Ти какво ще кажеш? От прочетеното в цялата тема добих много добро впечатление от гела с Ройбос, но дали ще е подходящ за мене? Бих искала да ми препоръчаш цяла комбинация от вашите продукти-за почистване, тонизиране, подхранване.
Предварителни благодарности Hug!

Здравей!  Hug
Добре дошла на борда!
Ще започна с това, че скраб маска и гелче с пилинг частици е едно и също бих казала  Wink. Скраб маската е точно кремче или гелче с частици - размера им може да е различен, в зависимост от вида на кожата. Чувствителните кожи не реагират добре на скраб.
Като цяло, мнението на дематолозите, или поне на този, който ни е основа  Mr. Green е, че скраб маските образуват на повърхността на кожата микро-рани, с които кожата трябва да се справя след това, независимо, че на докосване е гладка след ексфолиирането!
За околоочния с Ройбос си много права! - точно за нашата възраст е  Mr. Green Аз съм на 24 и имам точно твоето описание на кожата.
Нощем използвам околоочния с Ройбос не само около очите, но и върху цялото лице. Препоръчах този вариант на няколко мами тук и те доста му се радват, също като мен  Laughing
Бих ти препоръчала следното:
Тоалетно мляко - мазен и смесен тип кожа - вит. А и Е, билкови екстракти от Лавандула и Репей;
Тоник - мазен и смесен тип кожа  - Алантоин, Д-пантенол, билкови екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъб и Бреза, вит. А и Е, без алкохол.
Нощем - околоочния гел с Ройбос върху цялото лице Wink
Денем, ако държиш на УВ филтъра, Дневен крем за мазен и смесен тип кожа - вит. А и Е, екстракти от Репей, Хвощ, Хмел, Бял равнец

съставките:
Алантоин: действа епителотонично - стимулира образуването на нови клетки, засилва лимфния поток, поддържа равновесието на влагата в кожата
Д - пантенол: заздравява, овлажнява и изглажда кожата
Лавандула: действа епителотонично, анти-септично, анти-паразитно, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно
Репей - овлажнява кожата, регулира мастната секреция
Хвощ: оказва тонизиращо и стягащо действие
Хмел: тонизира, почиства мазната кожа и свива порите
Дъбови кори: анти-септично, адстрингентно и тонизиращо действие
Бреза: нормализира кожния тургор
Бял равнец: успокоява и освежава кожата, притежава анти-септичeн и тонизиращ ефект

Hug
Тоалетното мляко се изплаква с вода! Ексфолииращи маски използвай 1 път седмично, но гледай да са с по-малки частици. Тоникът се нанася и се оставя върху лицето. Кремчето и гелчето след това - класика просто  Grinning

Приятни покупки!
Желая ти   bouquet кожа

# 282
Предлагате ли продукти срещу т.нар. петна на бременността? Рано-рано се сдобих с тях  Sick и се чудя има ли нещо по-ефикасно освен високия фактор?

# 283
  • Бургас

Защо да е преварена. Не става ли например минерална, леко затоплена на микровълновата. А медът в топла вода не променя ли състава си?  Embarassed

Може и на микровълнова аз си я затоплям за 1мин. А меда може да си го хапнеш преди да изпиеш водата.

# 284
  • София
Веси, здравей пак!  newsm03
Един въпрос мъчи душата ми!
Снощи се намазах с крема, който се води дневен. Сутринта ми беше много добре лицето, кожата - мекичка и спокойна. Много добре. Проблем ли е да го мажа вечер. В момента довършвам един крем с висок фактор, който скоро ще приключа, но се налага за момента да го ползвам.
И колко му е фактора на крема за мазна и смесена кожа, на опаковката не  е споменат, та предполагам, че е малък. И евентуално тези филтри могат ли да попречат с нещо през ноща.
Изкажи компетентно мнение по въпроса  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт