козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 680
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
Здравей, Веси аз използвам вече козметиката ви, но искам да взема и аз майка ми. Тя е на 49 год със суха кожа. Досега единствения крем, който е използвала е Нивеа, но каза че вече не й харесва чувства кожата си още по-суха след употребата на крема. Какво ще ми препоръчаш да й взема, не обича да използва много кремове, само дневен и от време на време нощен

# 256
Веси  Laughing
Искам и аз да питам нещо - мога ли да ползвам антицелулитния масажен крем при положение, че кърмя - етеричните масла могат ли да предизвикат някаква реакция у бебето  newsm78
Иначе и аз се запалих по Талодерма - наистина много хубава козметика smile3501 Почти на 29 години съм -  купих си околоочен гел с ройбос - действа ми супер, не ми сълзят очите както обекновенно ставаше с други марки, също така си взех дневен крем пак с ройбос - идеален, не го усещам мазен и тежък като маска, епителизиращ за ръце и този за крака - също са екстра. Исках да взема и антицелулитния, но не знаех дали мога да го ползвам докато кърмя  Mr. Green
Веси, благодаря  за ценните съвети и информация  newsm51

Hug Здравей!

радвам се, че козметиката толкова ти допада  Wink
Искам да ти кажа, че имаш добра интуиция, понеже продукти с етерични масла НЕ ТРЯБВА да се използват по време на бременност и кърмене!
Понеже са ефирни, етеричните масла навлизат дълбоко в кожата и се концентрират в кръвта. Специално канелата пък е сериозно масло с повече случаи на непоносимост от много други масла, ама пък и действа непоколебимо Wink
Не използвай!
Не знам дали бебето може да се алергизира, но не изклщчвам да се концентрира и в кърмата - най-малкото може да замирише... А и ти самата ще му миришеш на бебето и може да откаже да суче!
Сакън! Недей!  Grinning

Желая ти   bouquet кожа!

# 257
Благодарско, Десика!  Heart Eyes

ТАЛОДЕРМА ти желае   bouquet кожа!

# 258
Ох, Веси , успокои ме!!! След вчера се бях попритеснила малко за този бял равнец  Embarassed
А във връзка с това кога да го пия - много обичам сутрин на гладно да пия някакво чайче, имам усещане, че ми изчиства тоскините от тялото! То по-скоро е на психическа основа това ми усещане  Laughing
Обаче ще пробвам схемата, която ми предложи и ще си нося чайчето на работата, за да го разпределя равномерно за целия ден!!!

Още веднъж ти благодаря  Hug

# 259
Здравей, Веси аз използвам вече козметиката ви, но искам да взема и аз майка ми. Тя е на 49 год със суха кожа. Досега единствения крем, който е използвала е Нивеа, но каза че вече не й харесва чувства кожата си още по-суха след употребата на крема. Какво ще ми препоръчаш да й взема, не обича да използва много кремове, само дневен и от време на време нощен

Здравей!  Hug
Аз ти предлагам да й вземеш МАГИЯ от Антарктическия океан- нощен, а тя да си го нанася и около очите, и денем! Освен, ако не държи на УВ филтрите....
Ти как мислиш?

# 260
Ох, Веси , успокои ме!!! След вчера се бях попритеснила малко за този бял равнец  Embarassed
А във връзка с това кога да го пия - много обичам сутрин на гладно да пия някакво чайче, имам усещане, че ми изчиства тоскините от тялото! То по-скоро е на психическа основа това ми усещане  Laughing

Joy
Не, не е на психическа основа Wink - така си е. Но на гладно си пийни топличко зелено чайче - перфекто нати-токсини средтсво и освежава кожата ... "въррешно"

Hug и на теб.

# 261
Ще я попитам за филтрите и ще преценя, а какво руго може да ползва

# 262
  • София
...искам да кажа, че използвам антицелулитния масажен крем от 9 дена и при мен няма такава реакция  newsm78
кожата ми става много мека и дори сутринта като стана още е леко мазничка.
Само дето ме заболяват ръцете от интензивния масаж, който се опитвам да правя  Laughing
... но дори и по дланите нямам зачервяване, нито осезаемо загряване.
И при мен така...бреййй сигурно няма да има Ифект, а?

# 263
Споко  Stop

Веси каза, че всичко е строго индивидуално и ако няма алергична реакция - всичко останало е напълно нормално!!!

Много ми се иска да действа  Praynig

Ще дерзаем - и ако не друго, то поне ще си стегнем бицепсите и трицепсите от усилено самомасажиране   hahaha Joy Joy

# 264
Споко  Stop

Веси каза, че всичко е строго индивидуално и ако няма алергична реакция - всичко останало е напълно нормално!!!

Много ми се иска да действа  Praynig

Ще дерзаем - и ако не друго, то поне ще си стегнем бицепсите и трицепсите от усилено самомасажиране   hahaha Joy Joy

newsm47

smile3501

# 265
Веси, много съм доволна от околоочния с ройбос. Мама е във възторг от дневния с ройбос newsm51
Обаче искам да питам възможно ли е дневния крем за мазна и смесена кожа да ми идва тежък, или си внушавам нещо, гледайки гъстата консистенция.

Hug
Не, не се притеснявай  Flutter
Вида на консистенцията идва от филтрите - те просто дават плътност. Какво да се прави  Peace
В крема на масла и в този смисъл формулата е олекотена за мазнеещите кожи Wink - грешки няма!
Иначе, този трик с околоочния Ройбос върху цялото лице вече го препоръчвам наляво и надясно - аз съм му откривателя  Mr. Green
Прилагай го все така!

Желая ти   bouquet кожа!  Hug

# 266
Ще я попитам за филтрите и ще преценя, а какво руго може да ползва

Ами, Дари, винаги можеш да й вземеш комплект Дневен и Нощен - или за суха кожа, или Ревитализиращ. Сухата кожа овлажнява по-дълбоко, а Ревитализиращият е вече и с колаген във формулата.  Flutter
Но ти пък каза, че тя рядко нанася нощен крем ...
Понеже и моята майка е от тези мързеливки, а съм решила проблема именно с крем Магия  Grinning - и тън-мън няма  Wink
Ако искаш и почистващо мляко или тоник, нека млякото бъде за суха кожа, а тоника - Ревитализиращ.

Е?  Wink

# 267
  • София
Мерси Веси!  smile3503
Ще пробвам да слагам по по-малко!  Аз от мерак може и да съм прекалила с количеството.

# 268
Като едното нищо  smile3521

# 269
да и аз искам да науча малко повече за билките,коя за какво се пие,даже съм пуснала подобна тема

Ами добре  Hug
Даже се чудя дали пък да не пуснем тема "Билките на Талодерма"  Mr. Green

Ами започни ти с въпросче! С нещо, което те е заинтересевало скоро .....

Общи условия

Активация на акаунт