козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 699
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
И аз да си кажа. С разпалено любопитство от това, което прочетох за козметиката на Талодерма реших да си взема техен продукт и да видя как ще го понесе моята суха и чувствителна 30 годишна кожа. Е, май не уцелих... Sad Отидох до Лечител и си купих околоочния гел с Ройбос. Да, ама след два дена се "изприщих" и ще го подаря на мама - ако й допадне да го ползва... Сега като чета и новите мнения, май е трябвало да заложа на продуктите за чувствителна кожа. Ама уж и гела с Ройбос е със "силно хипоалергенно действие"...
Моля дамите, които имат чувствителна кожа да споделят опит. Благодаря Simple Smile

# 136
Отидох до Лечител и си купих околоочния гел с Ройбос. Да, ама след два дена се "изприщих" и ще го подаря на мама - ако й допадне да го ползва... Сега като чета и новите мнения, май е трябвало да заложа на продуктите за чувствителна кожа. Ама уж и гела с Ройбос е със "силно хипоалергенно действие"...
Моля дамите, които имат чувствителна кожа да споделят опит. Благодаря Simple Smile

newsm09
Леле! Как така си се изприщила от Околоочния с Ройбос!???
 smile3506
Специално гелчето е с минимум допълнителни съставки и единствената причина в него би могъл да бъде ЕКСТРАКТЪТ Ройбос!
Това не е невъзможно. Алоето също е много благотворно но един малък % хора се оказват силно алергични към него!
В същност, най-потенциално алергизиращи в продуктите са парфюмните композиции. Би могло и това да е.  Thinking
А с какво почистваш преди това? Дали пък не е станала химическа реакция някаква?
Ще се позаинтересувам по твоя въпрос. Обещавам!

Пиши пак, моля!
 welcome

# 137
Мацки,
на всички ви ще отговоря днес в по-късния следобед...
Поразчистила съм си и личните съобщения така, че можете да се възползвате.
  bouquet

# 138
Благодаря за отговора, Веси!
Ползвам само розова вода (смесена с малко спирт) за почистване, друго не ми понася. Съмнявам се да е станала химична реакция, а и никога не слагам крем веднага след като почистя лицето, оставям го да си почине малко.
Аз също се замислих за парфюмните съставки, ама знам ли... В интерес на истината, винаги съм избягвала продуктите с алое. Вече не помня подробностите, но май е в резултат за подобни преживявания преди време с един крем с алое вера. Нали не бъркам, че става въпрос за алое вера? Само че защо не го видях в съставките, май не съм чела внимателно  Thinking

Последна редакция: чт, 09 фев 2006, 10:41 от Перличка

# 139
Вече не помня подробностите, но май е в резултат за подобни преживявания преди време с един крем с алое вера. Нали не бъркам, че става въпрос за алое вера? Само че защо не го видях в съставките, май не съм чела внимателно  Thinking

doh оо, май те обърках.  Blush
В продуктите Ройбос няма Алое вера. Просто имах предвид, че реакцията може да е ундивидуална към Ройбос екстракта подобно на такава към Алое вера, за която чуваме не рядко.

newsm51  Извинявай още веднъж.
Пробвай с тези за чувствителна, ако желаеш. Там няма какво да те изприщи.
 Hug до скоро.

# 140
Ясно, разбирам. Може да пробвам и продуктите за чувствителна кожа.
Поздрави   bouquet

# 141
  • София
А къде в Русе може да се намери? Специално за крема за околоочния контур с Ройбос ми е въпроса...

# 142
Веси, коя серия е подходяща за жена на 58 със суха кожа до смесена понякога. Харесва крема на Нивеа с Q 10. Искам да направя подарък на майка ми след всичко което изчетох за вашата козметика.

Здравей!
Извинявай за закъснелия отговор  Praynig Просто тези дни са ми ...  #Crazy

Иначе, смятам, че можеш да направиш следната комбинация за майчето си - Нощен Магия от Антарктическия океан (тя отдавна е на подходяща възраст за него  Flutter) и Дневен крем за нормална до суха кожа. Той също добре овлажнява и тонизира.    bouquet Спорадичното омазняване мисля, че естествено ще се отстрани при почистване с хума. 
И така ....  Grinning
Опитай с тези продукти, ако сметнеш за уместно   Hug

# 143
Веси, искам да ти благодаря,защото кремчетата са невероятни и от първия ден на ползването им се почувствах конфортно и изринатата ми кожа се успокои,благодаря  bouquet

newsm10

Много се радвам! Дай Боже всички да са удовлетворени  Hug

Желая ти   bouquet кожа!

# 144
  • София
Благодаря!

# 145
А къде в Русе може да се намери? Специално за крема за околоочния контур с Ройбос ми е въпроса...

Ами единствено в магазините на Лечител! Simple Smile

РУСЕ:
ул. "Борисова" 27, тел. 082/83-40-64

Приятно пазаруване  Hug

# 146
  • Sofia
Прибрах се с една торба кремчета на Талодерма.

нощен за чувствителна
нощен за суха
дневен с ройбос
Околоочен гел с ройбос
еудермол за мн. суха кожа на тялото - от първото нанасяне спря да ме боли напуканата кожа на ръцете и мина червеното! Hug
Околоочния гел обаче ми подлюти очите, има нещо с много силен аромат - (мента ли?), от което ми текнаха сълзи

кремовете ще пробвам един по един, ако направя алергия, да е ясно към кой.
Сега тествам бебешки за студено време Мустела (крада от децата!  Crazy)

# 147
Леле smile3501
че това си е има-няма 100 кг козметика  Mr. Green

В известен смисъл си познавачка  Grinning - парфюмната композиция на Ройбос серията е с името "Минт", ама не е точно мента  Hug
Все пак, от това, което ми казваш, започвам все повече да си мисля, че ти навярно правиш алергична реакция именно към ПК (парфюмните композиции)!!!!

В тази връзка, сега му е моментът да кажа на теб и на другите мами и потребители как се прави в домашни условия Тест за индивидуална съвместимост/поносимост към вашата кожа:
Малко от продукта се нанася от вътрешната страна (свивката) на лакътя, т.нар. предмишница, понеже кожата там е една от най деликатната, и се следи реакцията към продукта в следващите 24ч. Ако не се появи зачервяване, изриване и особен сърбеж - използвайте спокойно!  Hug

Тъй че - не се мажи с риск да се изринеш, щом като работата е така "дебела"  Flutter

До скоро!

# 148
Имам и аз един въпрос за прекрасните кремчета за ръце.
Произвеждат ли се в по-големи разфасовки?
Защото тези малките свършват за нула време : newsm78

Би ли помогнала и на мен в избора на козметика за лицето?
Какво ще ми препоръчаш за кожа от смесен тип?
Нямам много сълно омазняване в Тзоната, но на повечето кремове реагирам с разширяване на порите и подпухналост в зоната на очите.
Особено след нощен крам - порите ми на сутрината са много разширени и съм с подути очи, въпреки че около очите не си слагам нищо.
Ако не сложа крем, всичко е ок, така че не вярвам причината да е друга.

# 149
Нямам много сълно омазняване в Тзоната, но на повечето кремове реагирам с разширяване на порите и подпухналост в зоната на очите.
Особено след нощен крам - порите ми на сутрината са много разширени и съм с подути очи, въпреки че около очите не си слагам нищо.
Ако не сложа крем, всичко е ок, така че не вярвам причината да е друга.

Мдааа  newsm78
Ами вероятно нощният крем, който използваш е тежък - доста хранителен. Ако очите ти се подуват, значи има доста мазнини в него и това е причината.
Мога да ти препоръчам вечерно време да използваш Околоочния гел с Ройбос за цялото лице (понеже гелчетата не съдържат мазнини, а хидратацията е добра) Wink а денем - Талодерма (Цветуща кожа) Дневен крем за мазен и смесен тип кожа - той не е за типично мазни кожи, а точно за такава като твоята, която е минала несгодите на пубертета Simple Smile
Съдържа вит. А и Е, билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, УВ филтри.
Репей - овлажнява кожата и регулира дейността на мастните жлези;
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Хмел - тонизира и почиства мазната кожа, деликатно свива порите;
Бял равнец - успокоява и освежава кожата, има анти-септичен и тонизиращ ефект.

Ако решиш да си ги купиш - пиши пак за отзиви  Hug
Желая ти   bouquet кожа!

П.С. Забравих за кремчетата за ръце  Crazy - ами за сега са ни само по 50 мл, понеже тубопълнячната ни машина ( а тя е една фетска и специална - Шведска) има комплект за пълнене само на 50 мл. туби. За по-нататък ще видим.  Stop чао.

Общи условия

Активация на акаунт