козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 628
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
Физични филтри имаме само в 50+ крема - Titanium Dioxide.

на сайта има показани само продукти с 8 и 10 СПФ, какви други имате?

на "Аромати" присъстват и фирми, които не предлагат аромати, а друг вид козметика

# 301
А кога ще е Арена на красотата в НДК?

# 302
"АРОМАТИ - ПРОЛЕТ 2006" - 28.02 - 04.03

"АРЕНА НА КРАСОТАТА" - 05.04 - 09.04.

от сайта на НДК

# 303
на сайта има показани само продукти с 8 и 10 СПФ, какви други имате?

Crazy абе той сайта .... е "under constructuin" за "Х" време Mr. Green

Protecta - серия
СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ, водоустойчив
SPF 10, 15, 30, 50+
UV филтри, Алое вера, витамин Е, Д-пантенол, силоконово масло

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО, водоустойчиво
SPF 8, 16, 22
UV филтри, Алое вера, витамин Е, Д-пантенол, силоконово масло

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МАСЛО, водоустойчиво
SPF 8, 10
UV филтри, витамин Е, силоконово масло

Вероятно ще сменим фактора на някои от упоменатите продукти, но в момента асортимета е такъв.

Wink

# 304
Crazy абе той сайта .... е "under constructuin" за "Х" време Mr. Green

това е лошото, не знам какво се предлага, съответно какво да търся Simple Smile
мнооого рядко се предлага целия асортимент на дадена фирма, обикновено са по-купуваните неща
в онази аптека, която ми препоръча, имаше само ниски фактори, а моята кожа е за мин. 20, по-добре повече Simple Smile ще го търся 50 СПФ Simple Smile

# 305
това е лошото, не знам какво се предлага, съответно какво да търся Simple Smile
мнооого рядко се предлага целия асортимент на дадена фирма, обикновено са по-купуваните неща
в онази аптека, която ми препоръча, имаше само ниски фактори, а моята кожа е за мин. 20, по-добре повече Simple Smile ще го търся 50 СПФ Simple Smile

Peace Не го търси 50+, просто им кажи да го поръчат в тази аптека със следващата си заявка, а ти ще минеш да си го вземеш - не би трябвало да има проблем  Wink
А действително има над какво да се потрудим още, но и това предстои живот и здраве  Flutter

# 306
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВЕСИ.  smile3501  ДА ЗИ ПРИЗНАЯ СЪВСЕМ ЧЕСТНО ДОСЕГА НЕ ОБРЪЩАХ ВНИМАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ ТАЛОДЕРМА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОПАДАХ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НА  НЕЧИЕ МНЕНИЕ,НО СЕГА СТАВАМ СВИДЕТЕЛ НА НЯКАКВА АБСОЛЮТНА ЕУФОРИЯ-КОЕТО МЕ УБЕЖДАВА,ЧЕ КОЗМЕТИКАТА МАЙ НАИСТИНА СИ СТРУВА Flowers Sunflower ВЕСИ ДА ПИТАМ ЩЕ УЧАСТВАТЕ ЛИ НА АРЕНА НА КРАСОТАТА В НДК,МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ НЯКОЯ И ДРУГА ПОКУПКА ОТ КОЗМЕТИКАТА НА ТАЛОДЕРМА. #Milti ukliam1

Ами не, на Арена на Красотата няма да участваме - тази година сме на Международния панаир в Пловдив    Peace

# 307
искам да те питам неща, не го приемай като антиреклама
взех си цветуща кожа ревитализиращ дневен, нощен, очи
дневният не ми попива изобщо! стой на мазен филм, който с времето, след 2-3 часа става ад! кожата ми сега е доста суха, защото я третирам с химически пилинг и направо "пие" другите кремове
нормално да не попива или моят е повреден /в срок е поне още година/
другите 2 също са малко тежички, но кожата ми диша и сутрин не съм подпухнала

# 308
Е да кажа и аз какво си купих
1.дневен крем за мазна кожа
2.гел за около очи с Ройбос
3.тоник за мазна кожа
4.хума
преди това използвах
нощен за чувствителна кожа
лосион за слънце
Продуктите са супер и ще продължавам с покупките. Веси, пратих ти ЛС, отговори ми моля

# 309
Е да кажа и аз какво си купих
1.дневен крем за мазна кожа
2.гел за около очи с Ройбос
3.тоник за мазна кожа
4.хума
преди това използвах
нощен за чувствителна кожа
лосион за слънце
Продуктите са супер и ще продължавам с покупките. Веси, пратих ти ЛС, отговори ми моля

Mr. Green

newsm10

Последна редакция: пн, 27 фев 2006, 10:40 от Vesi - Thalloderma

# 310
Благодарение на тази тема и аз вече съм ползвателка на Талодерма и впечатленията ми са отлични, но сега имам въпрос за детето ми (2 г. и половина)- ще я водя на почивка в планината и ми се иска да й купя подходящия слънцезащитен продукт. Моля за съвет!   bouquet

# 311
Благодарение на тази тема и аз вече съм ползвателка на Талодерма и впечатленията ми са отлични, но сега имам въпрос за детето ми (2 г. и половина)- ще я водя на почивка в планината и ми се иска да й купя подходящия слънцезащитен продукт. Моля за съвет!   bouquet

Здравей  Hug
Добре дошла в клуба  Mr. Green
Ами на планина откритите части по тялото обикновено са само лицето така, че мисля, че Слънцезащитен крем (75 мл) ще ти свърши работа като количество. Препоръчвам този с фактор 30.
Все пак ще се заинтересувам от какво сме имали наличност последно, за да имаш алтернатива във фактора Wink
А от кой град си!?

# 312
 Hug

До всички почитателки на РУБЕДЕРМ 9 - анти-целулитен масажен,

Мацки, количествата при нас са "финито"! Чакаме фолиото за кутиите от 250 мл. и за сега е неясно колко "скоро" ще е това. Ако се нуждаете от него, потърсете го сега в най-близката аптека.

При нови наличности, информирам мигновено!  Mr. Green

Желая ви   bouquet кожа!

# 313

тази година сме на Международния панаир в Пловдив    Peace

От коя дата сте там?

# 314

тази година сме на Международния панаир в Пловдив    Peace

От коя дата сте там?

8 -13 май 2006
По нататък ще мога да дам информация за щанд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт