БЕЛГИЯ - 25

• 62 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Вие всички пишете във ФБ, ама аз няма как да ви чета там  Laughing

Как сте? Как са бебоците?

# 601
здравейте отново!искам да ви питам кое според вас е най-доброто адаптирано мляко за бебе в белгия?

# 602
мамчето,мисля,че отговора е-млякото,което понася на бебчо.  Моето фъстъче пиеше NAN Pro,сега е на Nutrilon като и с двете няма проблеми. Наистина тук избора е почти никакъв,но пък от наличните марки има различни видове млека,ако бебенцата имат някакви проблеми или алергии.

# 603
здравейте отново!искам да ви питам кое според вас е най-доброто адаптирано мляко за бебе в белгия?

За колко голямо бебе? Ако е над 6м - Хип. Ако е по-малко - Нутрилон  Peace

Има сайтове през които може да си поръчваш от Германия и други видове, аз така правя  Simple Smile

Крис, Добринка и Анна Зашева  Peace

Охлала, добре сме, в неделя Камелия става на 9м, има и ИД, ама няма да празнуваме  Simple Smile Мъчат я зъбки отгоре, та се киселее понякога, но като цяло е спокойна, занимава си се самичка, спи два пъти през деня за по 2-3 часа, нощем спи от 20ч до 8. Вие как сте?  Hug

# 604
Блонди, браво на куклата, че спинка така добре през деня, а нощем как сте? Доминик спи един път около 1-2 часа и понякога още едно спане около 1 час, но не винаги. Изобщо не си играе сам, ако Алекс е вкъщи само след него ходи, ако сме сами ми виси по краката  Mr. Green

Днес ходихме при една позната, която е с 3 деца, видимо вкъщи цареше спокойствие. Не знам хората как успяват, но ние с 2-те деца едвам се справяме и вечно е голяма лудница  Crazy

# 605
  • Semmerzake, Белгия
Блонди, браво на сладурката. Дано излезнат безболезнено зъбките.
Охлала, и Боби е голямо диваненце, ама да са живи и здрави Simple Smile Ние още сме само с едно зъбче, другите не се показват. Хапва си със завиден апетит, суче, малко спинка, крещи, изправя се прав, лази - направо е беля Simple Smile Simple Smile Simple Smile. При бавачката прави номера, но пък заспива сам, което в къщи не се получава. Нощно време суче по веднъж /най - много два пъти/, но ако се събуди не заспива без ц..... Кака му е най - голямото слънце, само докато се покаже на вратата и той грейва. Играят заедно на топка и с балон - голямо кикотене пада.

# 606
Хахаха, ние се родихме последни, ама пък яко ви изпреварихме с тези зъби. За почти два месеца 4 показали се и 2 ни мъчат в момента - та общата бройка скоро ще е 8  Crazy

Блонди, блазе ви за спинкането. Краси ми спи по малко...., ама като се е метнал на майка си - голяма клюкарка е - съкън да не изпусне нещо  Joy

tsvetik, как е Габи?

Сони, ти започна ли работа? Друго си е да имаш кака.... Ех...

Охлала е как е баткото? Играе ли си с малчо? Или Алекс му се дразни? Че с по-малка разлика има момента на дразненето и дърпането за играчките?  Mr. Green

# 607
  • Semmerzake, Белгия
Нелка, аз съм безработна мила. Е още не официално, защото от мотане вместо от 1-ви април ще ме освободят на 30-ти април. Започвам трето ниво на езика от понеделник /живот и здраве/.

# 608
Нелка, Алекс обожава Доми, но не могат още да си играят заедно. Както казваш ти дърпа му играчките и милото бебе не може да докопа нищо от него  Mr. Green
Ние имаме 4 зъбчета, но явно още избиват, защото е в много лошо настроение, а нощем се буди през час.

# 609
Като цяло дребната е добре,но не иска да спи през деня и няма зъби та май затова постоянно е кисела.Когато реши,че ще е на кеф е много забавна и весела Simple Smile. Не иска да ходи на детегледачка и имам чувството,че скоро ще ни отсвирят,защото постоянно мрънка (ако не реве) и не иска да спи  ShockedShocked
Момичета,вие кога мислите да слагате дечицата в големите столчета за кола?

# 610
и аз да попитам Simple Smile ако имате групи4ка във facebook бихте ли ми я каза ли.искам и аз да се присъединя

# 611
и аз да попитам Simple Smile ако имате групи4ка във facebook бихте ли ми я каза ли.искам и аз да се присъединя

Присъединяването става след лично запознанство  Wink

# 612
Цвети, Домче е вече в такова столче. Нашето е група 9-18кг  Laughing

# 613
Цвети, ние купихме такова столче в началото на април, че Краси не искаше вече да се вози в другото, а и ни беше късинко.
Нашето е това:
http://www.amazon.co.uk/My-Child-Travel-Graffiti-Sport/dp/B004J3 … 99395&sr=1-14

Доставката му до тук беше безплатна и излезна 42 евро

Ние продължаваме да се шаркаме - онзи ден Стаси, а от днес и Краси се ошариха, а и ни пробиха онези зъби, за които ви казах, че ни мъчат.

# 614
Момичета,вие кога мислите да слагате дечицата в големите столчета за кола?

Камелия още си е в кошницата на Макси Кози, засега й е добре и не виждам причина да я сменям. Като мине 12-13кг, вероятно тогава ще вземем Пърл, което е 9-18, отсега ми се струва рано и ненужно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт