БЕЛГИЯ - 25

• 62 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,дами!
Прочитайки темата разбрах,че тук има момичета,които живеят в Белгия.
Моля Ви за малка помощ!!!
Моят съпруг от два месеца е в Белгия,но за съжаление,макар,че има флашка,а също така хваща с WI-FI интернет въобще не можем да се чуем и видим спокойно.Непрекъснато прекъсва,губи връзка и на него и на мен ни е много тежко,че не можем да разговаряме спокойно.
Въпросът ви е-кажете ми,моля,има ли карти за телефон-GSM,с минути за разговор на стационарен телефон,така,че да може да ми се обажда на домашния телефон в къщи и да се чуваме  нормално?
Благодаря Ви предварително!

# 631
petynapetyna - Без обиди особено след като не ме познаваш лично. Между другото ти се появяваш с контра след всяко моето писане, започвам да си мисля, че е тенденциозно. Не се пише тук заради мен ли? Не съм на същото мнение

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 19:25 от kris 71

# 632
kris нищо лично нямам към теб ти самата си си позволявала да ме коментираш въпреки че не ме познаваш, всеки ще си пише каквото иска а ти не си позволявай да си пускаш злобните забележки защото много дами ми писаха на лични за теб какво представляваш и колко номера си правила на хората, макар да не ме интересуваш е редно дамите които пишат тук да знаят каква си и да не ти обръщат внимание защото си наближила критическата и всеки път когато се заяждаш с някой аз ще съм насреща,

# 633
 petynapetyna - Ще пропусна последното написано. Започвам да виждам в теб профила на друга, но и това няmа да коментирам. Копирай личните си съобщения и ги пусни тук да видим колко много дами са ти писали на лични и за какви номера става дума. Пропуснала си нещо много важно- много от дамите тук ме познават лично. Simple Smile
интерсно защо пък точно на теб са писали на лични не на другите майки?

# 634
kris незнам на кой ти прилича профила ми но явно несъм единствената която дразниш за да ти приличам и на друг.естествено че нама да ти копирам нищо и естествено че хората които ми пишат те познават и са пострадали лично от теб и ми писаха преди около месец когато ти реши че трябва да се заяждаш с мен но тоя път не улучи човека трай си и не се излагай повече, никой тък неиска да се заяжда с никой просто ти си тая която постоянно разваля добрия тон и ако ти е останало малко мозък ще престанеш вечно да критикуваш хората и с тоя тон говори на децата си и на мъжа си но на непознати недей че незнаеш на кой ще попаднеш.избивай си комплексите увас

# 635
 usmivkata20 - Карти за моб.телефон с включени минути към Бг няма доколкото знам. Чувала съм, че на Лика или Лайка както някой им казват са по евтини разговорите. Пакет безплатни 2000 мин към стационарни телефони в Европа имат теленет и белгаком.

# 636
kris71,благодаря  bouquet!
България си е в Европа,та сигурно се отнася и за нашите стационарни телефони!
Все пак ще помоля,ако някоя от Вас използва такава карта да ми даде съвет!
И още веднъж благодаря предварително на всички!
Ще Ви чета редовно..има доста интересни неща при Вас!

# 637
usmivkata20- Пакетът с безплатни мин. за които писах, ключва интернет, тв и телефон. Ние ползвме теленет, месечна такса 45 е. За мобилни карти нямам инфо, освен това, което споделих.

# 638
Предположих,че е така.
На съпругът ми обаче са му купили флашка работодателите и за това питам за мобилните карти!
Когато и ако дойда и аз /дано да стане/,ще използвам тази информация,която сигурна съм е доста полезна....

# 639
usmivkata20 - Нямам представа за тази флашка. Може би други мами ще се включат с инфо. Съжалявам, че не мога да съм полезна. Hug

# 640
usmivkata20  с това което мога да ти дам като инфо е :http://www.ortelmobile.be/nl-BE/promo/promo-eur0/

# 641
И ние ползваме услугите на Теленет и имаме безплатни минути до стационарни телефони в Бг.

# 642
аз ползвах кабинките да говоря до БГ. Отделно и със скайп кредит може, но щом е кофти нета и връзката също ще е кефти, та този вариант отпада. Бях си намерила евтина кабинка и доста често звънях до стационарни в БГ, че родителите ми нямат компютър.

Моите студенти си бяха накупили някакви мобилни карти за по евини разговори до БГ, но изобщо не помня на кой оператор бяха, а и нещата се менят толкова бързо. По скоро в някое магазинче, където продават карти и ваучери биха могли да помогнат с малко повече инфо, макар че лично аз останах с впечатление, че белгийците са малко кон с капаци.

# 643
Момичета, спазвайте добрия тон в темата, моля ви  Simple Smile

petynapetyna, ако имаш нещо лично против Крис, действай на лични, тук не му е мястото. Аз лично не съм видяла от нея лош тон, заяждане или друго, нищо, че не се познаваме  Simple Smile

За тенденциозното пускане на сайта съм съгласна. Не разбрах целта на проверката каква трябва да е  Wink

# 644
извинете ме,че и аз се намесвам в спора ви.наистина мили дами не е хубаво да си разменяте обиди тук Sad нека не се караме,а да се подкрепяме и да си помагаме кой с каквото може Simple Smile животът на емигрантите хич не е лек

Общи условия

Активация на акаунт