Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 129
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем.

В изкуството на театъра се гледа като нещо сериозно, Киното е пъти по-надолу, а ТВ е 9 дупка на канала.  Така че далаи това, че не играе в ТВ сериал е покаазателно за качествата му на актьор

Peace

Лейди,а в кой БГ сериал играе Мутафчиев,че не съм си актуализирала информацията?

# 46
  • София
Играеше в Клиника на 3 етаж.

# 47
  • в рока
Цитат
Лейди,а в кой БГ сериал играе Мутафчиев,че не съм си актуализирала информацията?

В "Под прикритие'

Между другото сега разбирам,че сериалите са мерило за таланта на актьорите Rolling Eyes

# 48
Koi vi kaza 4e ne sa go pokanili v serial i toi ne e otkazal :ooooh:I tova li e kriteriqt za dobar aktior v BG,zna4i Elena petrova e the best.4oveka si kazva tova ,koeto si misli i za tova vi drazni.Trqbva li vsi4ki da sme ligluvci,cun cun auuuu kolko si hubava kolko si umna :lol:Rqdko inteligentna li4nost.Sorry za latineca

# 49
Ласкин е чудесен мъж. Огледало на съседа ни, на човека с черните джинси в метрото, на онзи с хубавите очила в колата, спряла до мен на светофара.... Първият има кофти пиянство, вторият тъпо си бъркаше в носа, докато правеше забележки, третият попържаше като хамалин. Като си помисля добре,  май преди 25 години исках да се омъжвам за него, Ласкин. Не, не май беше за Васко Да Гама. Те нали са различни?

# 50
buttinsky така е написал...Питай него.

За мен той е противоречив характер. Може да бъде простак, може да бъде и мек. Общо взето ми се струва, че се държи просташки с кухите лейки. Не казвам, че го харесвам като мъж , няма да се женя за него я. Просто го намирам за интересен и смятам, че е добър актьор.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 13:58 от Анонимен

# 51
Защото Пухи аз не го харесвам и споделям защо. Не ми се връзва в представата за актьор, добър и незнам какъв си човек. Можеш ли да сравниш този циркаджия (опс, казах, че няма да обиждам, извинявам се) с Христо Мутафчиев примерно. Христо е много по-устат и той се бореше за проблемите в българския театър. Ама явно соя си казва думата...Защото Христо е умен, интелигентен, начетен, обичан, затова го канят да играе. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем. Май явно само в Биг Брадър, където се изживява като Спешъл Гост.

Това, че ти не го харесваш, аз поне го разбрах-пишеш го във всеки твой пост по 100 пъти, случайно ако някой не е разбрал.Аз пък не съм казвала, че няма да обиждам, така че си го позволявам.За мен пък циркаджия и абсолютен палячо, е Мутафчиев.Какъв сой изобщо намесваш тука?Познаваш ли лично него и семейството му, та да си сигурна в синята кръв, течаща във вените му?И откога сериалите са критерия, по който оценяваме колко успешен е един актьор?Всички се борят да играят в театъра, там където са близо до публиката и където веднага се усеща обичта/одобрението или недоволството, ти за сериали взе да питаш.По тая логика сигурно циганите от турските помии са най-великите актьори?!

# 52
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … D0%B8%D0%B5%D0%B2
Ето кой е Христо. Вижте му наградите и всичко останало. Съжалявам, че го споменавам редом до този циркаджия. Баща на Христо е Петър Мутафчиев, който вече не е между живите. Ласкин си е най-обикновен затлъстяващ арменец, жаден за слава, който се прави на мъж на яребиците в Балкана.

# 53
Защото Пухи аз не го харесвам и споделям защо. Не ми се връзва в представата за актьор, добър и незнам какъв си човек. Можеш ли да сравниш този циркаджия (опс, казах, че няма да обиждам, извинявам се) с Христо Мутафчиев примерно. Христо е много по-устат и той се бореше за проблемите в българския театър. Ама явно соя си казва думата...Защото Христо е умен, интелигентен, начетен, обичан, затова го канят да играе. В кой български сериал поканиха Ласкин да речем. Май явно само в Биг Брадър, където се изживява като Спешъл Гост.

Това, че ти не го харесваш, аз поне го разбрах-пишеш го във всеки твой пост по 100 пъти, случайно ако някой не е разбрал.Аз пък не съм казвала, че няма да обиждам, така че си го позволявам.За мен пък циркаджия и абсолютен палячо, е Мутафчиев.Какъв сой изобщо намесваш тука?Познаваш ли лично него и семейството му, та да си сигурна в синята кръв, течаща във вените му?И откога сериалите са критерия, по който оценяваме колко успешен е един актьор?Всички се борят да играят в театъра, там където са близо до публиката и където веднага се усеща обичта/одобрението или недоволството, ти за сериали взе да питаш.По тая логика сигурно циганите от турските помии са най-великите актьори?!
Виж пиле, точно Мутафчиев палячо не е. Иначе човека нямаше да младини да получи инсулт. Палячото е оня, дето го гледаш всяка вечер в Биг Брадър...Като гледам е здрав и прав като шебек и освен да се прави на интересен, да се заяжда и да се обижда хората, за друго не става. Затова и ще си остане вечния гост на злободневните риалита...

# 54
И ако не правиш връзката с инсулта, в което съм убедена, най-често инсулт получават хората които наистина дерзаят и се борят за нещо и когато това не става го преживяват, изключая чисто здравословните предпоставки. Не е като да се забиеш в някое риалити и да намираш кусури на хората и да се изявяваш като Спешъл Гост.

# 55
Ето кой е Христо. Вижте му наградите и всичко останало. Съжалявам, че го споменавам редом до този циркаджия. Баща на Христо е Петър Мутафчиев, който вече не е между живите. Ласкин си е най-обикновен затлъстяващ арменец, жаден за слава, който се прави на мъж на яребиците в Балкана.

Ама какво си му се настървила толкова на тоя човек? Нищо особено не прави толкова, съвсем обикновен типаж, такива като него колкото щеш, и сред актьорите, и сред другите мъже.
 Не ти допада лично, разбрахме. На мен пък Мутафчиев не ми допада, на други друг някой, чочо Попйорданов например... всеки някого дразни.
  Нервен е човека, какво толкова.

# 56

Виж пиле, точно Мутафчиев палячо не е. Иначе човека нямаше да младини да получи инсулт. Палячото е оня, дето го гледаш всяка вечер в Биг Брадър...Като гледам е здрав и прав като шебек и освен да се прави на интересен, да се заяжда и да се обижда хората, за друго не става. Затова и ще си остане вечния гост на злободневните риалита...

Ами няма смисъл да си пишем повече.Темата май не беше за оплюване на Ласкин(по спомени пиша, мисля, че това прочетох в първия ти пост).Но се превърна точно в това.Значи нямам място тук.А за Мутафчиев, ако ще и цялата рода до девето коляно да му изровиш, не означава, че таланта му се е прехвърлил наследствено.И е палячо.На младини, на младини, колко на младини да е получил инфаркт?На 25?И може би е единствения такъв случай?
П.С. И само, ако е удобно да не ми викаш пиле, че много интимни взехме да си ставаме рано-рано.

# 57
За да не ти викам пиле къш от темата. Такива като теб, дето не знаят какво пишат не са ми нужни тук.

# 58
И ако не правиш връзката с инсулта, в което съм убедена, най-често инсулт получават хората които наистина дерзаят и се борят за нещо и когато това не става го преживяват, изключая чисто здравословните предпоставки.

А мерси за разяснението Laughing
Много обичам нахъсани моми да ми обясняват във виртуалното пространство това и онова и да ми размахват учителската показалка.Така като гледам постовете ти, си мисля, че вече имаш доста голяма част от симптомите, които си изброила.Така че, ако не искаш да те трясне инсулт заради Ласкин, ходи направи някоя разходка на чист въздух и спри да се палиш за хора, които дори не подозират за съществуването ти.Не харесваш Ласкин, харесваш Мутафчиев, все тая, на кой му пука?Твое мнение и толкова.

П.П. Не, че не знам какво пиша.Въпроса е, че скачаш, ако някой не е на твоето мнение.Ама нищо, може някой ден да разбереш, че слънцето не се появява само заради теб.И не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа къде да отидеш  Wink

# 59
  • на 4-ия етаж до асансьора
И ако не правиш връзката с инсулта, в което съм убедена, най-често инсулт получават хората които наистина дерзаят и се борят за нещо и когато това не става го преживяват, изключая чисто здравословните предпоставки. Не е като да се забиеш в някое риалити и да намираш кусури на хората и да се изявяваш като Спешъл Гост.
От съпреживяване инсулт не се получава.Всичко си има "здравословни предпоставки". Инак интензивните сектори на неврологичните клиники щяха да се пръскат по шевовете...
За протокола: - харесвам и Ласкин и Мутафчиев.

Общи условия

Активация на акаунт