Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 139
  • 105
  •   1
Отговори
Искам да споделя мнението си, по-скоро разочарованието си от Иван Ласкин-такъв какъвто е сега. Груб, арогантен, озлобен, комплексиран. В Черешката на тортата ми направи много кофти впечатление. Не ми се връзва в представата за филмова звезда. Не се поддържа, пуснал е шкембе, постоянно парадира с това какъв ловец е. Ловната му дружинка пък не ми се иска да я коментирам въобще. Става ми неприятно да ми го натрапват от екрана. Ало, Нова, вземете се малко в ръце...

# 1
  • Насред хаоса
*Тече, всичко тече,
времето няма бряг и ни влече - няма как ...*

# 2
Прекалено много се вълнуваш от тези "ВИП" личности .
Я се разходи някъде и остави тези вълнения.

# 3
 Laughing
Честно казано не ми се иска темата да се превръща в оплюване на актьора. Просто ми се иска да го опознаем по-добре, например аз знам само за ролята му като Васко Дагама. Като по-млад много ме кефеше, затова не мога да повярвам в какво се е превърнал. Някой спомена, че е имал проблеми с алкохола. Нали го бяха изключили и от Театралната Академия.

# 4

докато разбера кой е тоз`...

# 5
 Joy

Абе, и география ли не се учи вече...

# 6
Е хубаво де Laughing. Откривателя е Вашку Да Гама, ама аз като дете го знам като Васко Дагама.  Laughing

# 7
Joy

миличка, аз география съм учила, но авторката не е учила правопис... а явно и ти.
Постът ми беше ироничен!

# 8
  • в рока
Изяснихме отношенията Ирен-Влади-Данаилов-Мария,сега се прехвърляме на Иван Ласкин.

# 9

Joy

миличка, аз география съм учила, но авторката не е учила правопис... а явно и ти.
Постът ми беше ироничен!

Към мацето ми беше насочен поста, Бо, не към твоя.

# 10
Иван Славчев Ласкин е български театрален и кино актьор. Играе в трупата на театър „Българска армия“.

Завършва НАТФИЗ през 1994 г. в класа на проф. Здравко Митков. Играл е в десетки български игрални филми, сред които „Васко да Гама от село Рупча“, „Честна мускетарска“, „Вагнер“, „Хайка за вълци“, „Дунав мост“ и „Магьосници“, „Колобър“, „Наричаха ме чичо“, „Църква за вълци“, „Най важните неща“, „Грях“, „Стъклената река“ и в около над двадесет европейски и американски продукции от периода 1989-2007. Започва професионалната си театрална изява на сцената на театър „Сълза и смях“ през 1991. Играл е на сцените на почти всички софийски театри, като още като студент се помнят ролите му в Народния театър, МГТ „Зад канала“ и ТБА. От 1997 е актьор в Театър Българска армия. На сцената на ТБА е известен с ролите си в постановки на Кр. Спасов, К.Азарян, Н. Ламбрев, С. Москов. През 2009 г. участва в пиесата на Захари Карабашлиев - „Неделя вечер“, реж.Здравко Митков. Иван Ласкин е един от актьорите, които имат и изявена гражданска позиция. Активен ловец. Малко известен факт е че докато е била бременна, Александра Сърчаджиева го е помолила да не практикува любимото си занимание, което той е удволетворил напълно. Обвързан с Александра Сърчаджиева.
Значи героя на Ласкин си е Васко Дагама, що ме правите на маймуна, а вдъхновителя за името е мореплавателя Вашку да Гама. Къде го докарахте до география и правопис. Това го поствам да няма повече недоразумения.

# 11
Брех, кои ли са над 20-те европейски и американски продукции...

# 12

Joy

Постът ми беше ироничен!

Към мацето ми беше насочен поста, Бо, не към твоя.

ок.. извинявам се тогава

# 13
Брех, кои ли са над 20-те европейски и американски продукции...

Кои, кои, някои в които играе третостепенни роли. Но за Васко не си права, няма начин името на героя от детския филм да бъде изписано Васко Дагама, бидейки прякор, инспириран от морското му приключение и алюзия за известния мореплаветел, именуван Вашку, в нашенски вариант Васко, но все пак да Гама.

В театъра е горе долу добър,  не е най-зле от състава,  откакто ги няма Наум Шопов и Йосиф Сърчаджиев и без това тоз театър нещо се скапа.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 11:16 от Iris04

# 14
 - Известен сте като ловец. Как се запалихте по лова?
- Ловът е нещо, което е вкоренено в мъжа. Генетически. Ловец хомосексуалист няма.

- Пазите ли ловни трофеи?
- Нямам много… Пазя спомени и миризма на есенна влажна гора, смесена с дъбов дим, печено месо и малко пот…

- Искало ли ви се е да ловувате с по-примитивни оръжия като нож?
- Не, имам си пушка.

- Как бихте описали удоволствието от лова?
- За мен има две удоволствия. За разлика от първото - секса, в лова партньорът ти се озовава в раницата.

- Бяло или червено вино? Какви вина предпочитате?
- Розе.

Ето откъс от едно интервю на Ласкин. Както казах, искам просто да го опознаем.

Общи условия

Активация на акаунт