Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 142
  • 105
  •   1
Отговори
# 15
И още малко:
 - Разкажете ни за героя си от „Неделя вечер”?
Обожавам Ник. Това съм АЗ.

- Какво ви е нужно, за да влезете добре в някоя роля?
- Да я заобичам. Понякога ми се е случвало да ревнувам героите си от другите образи. Красивото е, че едни чернички знаци, затворени между бели плоскости, създадени от дърво, се преобразуват през моето сърце в имена от програма. Това не е ли красиво. Да си актьор - това е шизофрения в нелечим етап.

- Как се справяте със светската суета? В едно интервю споменавате, че обичате да пътувате на север… Саможив човек ли сте?
- Не, пътуването е като ролята - или ще видиш красиви картини, или разочароващи. Актьорите имат щастието да избират света, в който искат да живеят. Разбира се, с компромиси, много компромиси. Но винаги си струва. За съжаление в съвременния свят много части от структурата на изкуството се управляват от неартистични хора, хора без капчица понятие от метаморфозата, от превъплъщението, от обичта, която е нужна, за да нарисуваш, да напишеш, да изиграеш. Те пречат - аз ги търпя, защото съм осъден… да… да търпя. Ето това е парадоксът, че само преди малко казах , че не ТЪРПЯ! Ако ме следите внимателно, ще откриете компромис, който ме разкъсва. И най-лошото е, че тези хора, които „отпускат” пари за театър, кино, и каквото и да било, кой знае защо, упълномощени от държавата, мразят тези, на които дават пари! Или пък са зависими от тях. Това е трагедия. В България най-голямата чалга е в изкуството. Никой не се интересува от резултата, от посланието на творбата. Толерират се начинания, които са пословични с мъртвото си раждане, абсолютно безперспективни и никому ненужни изгъзици, които дори не приличат на имитация на „елитарен” театър. И въпреки това те намират място. Не знам защо е така. На фестивала „Любовта е лудост” министър Рашидов ми обеща, че идва реформата в полза на можещите и честни към професията творци, а не на структурираните и мафиотизираните в изкуството (по-специално в театъра) парадокси. Реформа на подбора, финансовия резултат и критерии, формирани от потребността на милия и изнурен от простотия и скъпа „елитарност” зрител.

# 16
Ми той човека се определя сам като шизофреник  newsm78 , после що били кофти мненията.

# 17
  • в рока
Последния филм с Ласкин гледах наскоро -Стъклана река.Макар самият филм не е добре адаптиран ,играта на Лакин и Вълдобрев много ми хареса.Може Ласкин да е противен на някои,рязък в изказванията си ,труден характер.Но отстоява позициите си.А това много уважавам в хората

# 18
А не ти ли се струва, че просто винаги иска да е на контра, да е анти. Мисля, че той е деструктивна личност, изнервен, озлобен, просто Спешъл Гост в един Вип Брадър.

# 19
Нещата, които казва си ги мислят много хора, но се притесняват да ги кажат. Тук съм чела и по-цветущи, пак по адрес на въпросните, но никой не каза на написалите ги, че са алчни, арогантни и пияници.
Съгласна съм, че на моменти прекрачва границата на възпитанието, но хората в артистичните среди са такива. Освен това не съм забелязала да се държи зле с човек с/у него, който има нормално поведение - каквото повикало, такова се обадило.

# 20
  • в рока
Не.Просто казва нещата такива,каквито смята ,че са.Много хора в къщата са анти-но изразяват протеста си шушукайки в ъгъла.

# 21
Може би всичко е за да бъде постоянно център на внимание, иначе защо се засяга на тема какво бил постигнал. А най-сигурния начин да се задържиш в общественото пространство е скандала. Той не вярвам да седне да прави извънбрачни деца, но има голяма уста и я използва. Кажете ми иначе защо влезна в Брадъра?

# 22
  • в рока
Ами използва я .Не знам защо е влязъл в Биг Брадър.Но не мисля ,че е заради суетата.Той не е от този тип личности,които обикалят от предаване на предаване и от медия на медия,за да са в центъра.Причината да е в къщата за мен е прозаична-пари.

# 23
Заради същото, заради което и всички останали  Laughing реклама, хонорар.
Всеки има нужда от това.
Не мисля, че би правил скандал просто ей така за спорта. Но пък, когато отсреща го правят на маймуна, реагира - нормално, според мен.

# 24
Може би и парите са фактор, но смятам, че му липсва славата и иска да е център на внимание...Чудно като е толкова голям мъж, що не се хване стабилно у работа, а обикаля медиите и се чуди в кое предаване да се навре..

# 25
Втора тема, която намърдвате тука. Има си подфорум, където се нищи предаването.  ooooh!

# 26
Ама аз искам да нищя Ласкин, не Брадъра. В оная тема пишат всяка секунда какво се случва. Ставам разногледа...Искам да пишем за Ласкин като човек и като актьор.

# 27
Аз намирам разлика между това:

Ми той човека се определя сам като шизофреник  newsm78 , после що били кофти мненията.

и това:

- Какво ви е нужно, за да влезете добре в някоя роля?
- Да я заобичам. Понякога ми се е случвало да ревнувам героите си от другите образи. Красивото е, че едни чернички знаци, затворени между бели плоскости, създадени от дърво, се преобразуват през моето сърце в имена от програма. Това не е ли красиво. Да си актьор - това е шизофрения в нелечим етап.

Страшно много харесвам Ласкин-не ме интересува дали има шкембе, дали е плешив и т.н.
И седмицата на "Черешката", в която той участва, гледах заради него, и сега, ако хвана Вип Брадър, го гледам само заради него и още един-двама.Прям, честен, но в никакъв случай злобен или несправедлив към някой.Не знам защо обаче продължава да се толерира клюкарстването и интригантстването зад гърба, а когато човек има смелостта да каже истината в очите(макар и не по най-нежния начин), бива наречен простак и куп други цветисти епитети.

# 28
  • в рока
Цитат
Чудно като е толкова голям мъж, що не се хване стабилно у работа, а обикаля медиите и се чуди в кое предаване да се навре

Е как да не се е хванал в работа,играе в театъра,какво искаш да прави,да копа на село ?Ами не ви допада острия му език-хубаво.Но да се подценяват професионалните му качества......

# 29
Ама аз искам да нищя Ласкин, не Брадъра. В оная тема пишат всяка секунда какво се случва. Ставам разногледа...Искам да пишем за Ласкин като човек и като актьор.
Но ако Ласкин не беше в това тъпо предаване, щеше ли да се чудиш каква е професионалната му автобиография. Следователно темата е обвързана с предаването, средователно мястото на теми, свързани с персоните от предаването е в Кино и телевизия. Защото на мен пък ми е неприятно да ми се набиват на очи наляво и надясно вълненията на българина относно Вип Брадър ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт