Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 427
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • До хладилника, който обичам
Е, предполага се, че водата на твоето дете се пие само от него, а ти като един отговорен родител си сложила добра вода Simple Smile

# 211
еми аз давам на девин-с розовия етикет,която фигурираше в забранените ThinkingОт позволените запомних само живената Whistling

# 212
А ,,Живена'' се бутилира в един частен селски двор Mr. Green Mr. Green Лично съм видяла това!!!!

# 213
А ,,Живена'' се бутилира в един частен селски двор Mr. Green Mr. Green Лично съм видяла това!!!!
изобщо не се учудвам,те повечето неизвестни марки води/а колко такива се навъдиха/сигурно ги бутилират на такива места.Че тя водата от чешмата на родопската ми къща е по-готина от тия Laughingи винаги на връщане от там си пълним вода за вкъщи

# 214
  • Пловдив
Пеше, честит ви първи ден!
Да ходи с желание и да е много здрава момата!

# 215
Важно и интересно за допълнителните занимания в пловдивските градини, в статията пише за въпросната фирма Данивер, да не би и там да се е заформил някакъв скандал- http://marica.bg/show.php?id=91666

# 216
  • Пловдив
Аз разбрах, че ще се избират централно, тука пише от родителските настоятелства, но така или иначе в момента е спряно събирането на таксите за тези занимания и се чака някакво решение. А това, че собственика на тази фирма води директорките по екскурзии го знам от няколко години... ще се радвам, ако направят така, че да можем да избираме.

# 217
  • Пловдив
Ние вчера трябваше да имаме модерен балет, но г-жата ми каза, че са нямали, защото не е дошло момичето, което го води.  Grinning
Ще се радвам наистина ако ни дадат право на избор, така може би ще има и повече избор на занимания, като са повече фирмите.

# 218
  • Пловдив
В нашата градина имаше оферти на три фирми, които признавам си не запомних, но майка ми като дългогодишна учителка, не директорка, не ми препоръча Стелианидис за народните танци, евентуално за народното пеене ставали. Английският език категорично го отхвърли като вариант и при трите фирми, но тя клонеше към Данивер за останалите дейности. Явно имат добри традиции и преподаватели. Все пак тя има поглед коя фирма как работи. Всъщност за различни дейности, препоръча различни фирми, но това няма как да стане.....към всяка фирма да се сформира група от деца и най-накрая записваш там, където има най-много желаещи. И в резултат на проведения анализ и обсъждане, стигнах до извода, че извънкласните занимания, ще бъдат извън градината, като порасне още малко.  Mr. Green

# 219
И в резултат на проведения анализ и обсъждане, стигнах до извода, че извънкласните занимания, ще бъдат извън градината, като порасне още малко.  Mr. Green
Мисля, че това е най-разумното решение и също съм склонна да постъпя така. Още повече, че във филиала на Марица са само 2 общи помещения за двете групи, няма ни салон, ни дявол, и за да се проведе такова занимание, трябва децата, които не ходят, да са в едното помещение, другите да са в другото, изобщо, хаос.

# 220
Леле... сега изчетох статията. Нямам думи. Аз знаех, че "ДАНИВЕР" са играчи, но изобщо не очаквах, че са такива монополисти. Не съм съгласна да ми извиват ръцете и да не ни дават избор, само защото както каза директорката на родителската среща, "от години работим с тях" - и толкова. Само тяхното предложение стои окачено на таблото, никоя друга фирма няма там предложения за занимания, нито ни дадоха избор. "Работим с тях" е много кофти рекет, особено като чета, че има занимания по 75, вместо 112 лева... и всякакви други неща.

# 221
Затова говорих по напред....но както винаги само аз се разбрах Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
  • Пловдив
И аз я четох статията, но отдавна не приемам всичко за чиста монета. Стилиян с народните танци е бивш кадър на Данивер. Водил е там танците, но след като е направил собствена фирма, качеството рязко е паднало. Имало е доста оплаквания от родители за отношение, продължителност на заниманията, доста пъти не се е явявал въобще да води занимание......Има подробности, които не излизат наяве и е нормално всеки директор да прецени къде да се дават парите. Защото после при такава издънка, на неговата глава се пише. Оф, стига клюки, че сега като ме прочетат от фирмите дето водят заниманията по градините..... Mr. Green

# 223
 Дъщеря ми я записах за втора поредна година на модерен балет към
Данивер. Първата година от народните танци не останах никак доволна,
а и детето все споделяше, че госпожата непрекъснато повтаряла как не
била доволна от тях, че не се справяли и т.н. Миналата година, освен на балета,
ходеше и на английски (пак към Данивер) и също въобще не останах доволна,
накрая на годината ни събраха за открит урок, на който от двадесетина деца,
в пиеската и стихчетата реплики имаха само 4-5 дечица, моето не беше сред
избраните и остана доста разочаровано. Личеше си, че госпожата е фаворизи-
рала въпросните 4-5 деца..Иначе пък балета беше добре, показаха ни 5 танца
и си личеше, че преподавателката е работила със сърце.
Тази година на родителската среща отново ни беше представена офертата
само на Данивер и една много симпатична млада преподавателка по йога,
която явно има собствена фирма. Сега от статията ми светва, че имало и други
фирми организаторки на тези занимания, но ние сме и чували за тях.
За екскурзии на директори не съм чувала, но знаех, че остава някакъв процент
комисионна за градината, за ремонтни дейности уж.

# 224
Някои знае ли дали по книжарниците продават помагалата към системата им за английски език - литъл старс, че да си я купя и да си я обучавам в къщи, защото аз няма да дам 100 лева на година, за да може да пее 2-3 песнички.

Общи условия

Активация на акаунт