Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 435
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
градината е светла в смирненски. не, че нямам други оплаквания, но специално за дейностите - нямам. една фирма е на народните танци, друга на футбола, трета на спортните танци, а данивер са на английски и плуване.

# 241
  • Пловдив
И в нашето ОДЗ /вече 5-та година е там детето/ не е имало друга фирма освен Данивер

# 242
От майките на площадката майка ми е чула, че с парите отпуснати за ремонта на Чучулига нищо не е направено по детските стаи, а са ремонтирани стаите на администрацията и е сменена дограмата.Има ли някой, чието дете е в тази градина, нека пише до къде са стигнали ремонтите и изобщо има ли някаква разлика между преди и сега.Сумата отпусната за ремонт не е никак малка, освен това пишеше във в-к Марица, че са отпуснати допълнително пари.Какъв е смисъла от този ремонт като децата са пак в същите стаи наблъскани като сардини.Лично на нашата група мястото за игра за децата е много малко и как си представяте 30 деца наблъскани едно до друго в по-малко от половината стая?Като сложат масичките да ядат, ще остане съвсем малко пространство.

# 243
Във в-к Марица пак пишат за монопола на Данивер

http://marica.bg/show.php?id=91837

В статията има намесена и друга фирма, някой да е чувал нещо за нея?

# 244
  • Пловдив
В нашата градина имаме програма ЕЛЕМЕНТА и доколкото знам всички деца от групата са записани... струва 2 лв. на занятие, веднъж в седмицата се провежда и е изключително интересно за децата.

# 245
И при нас има Елемента, днес госпожата казала на съпругът ми, че ще събират пари за всяко посещение, в зависимост от това дали е хубаво времето. Днес е било хубаво и са играли дечицата. За мен това е по-добрият вариант. Ако е хубаво времето плащаме, ако не е - не.

# 246
Супер е измислено така,ние както сме по 3-4 дена и после болни,беше безсмислено да я записвам,но така плащане на занятие е по-добре!

# 247
елемента дойде в нашата градина през април. беше уж съвместен проект с общината с европейски пари. и точно така всички деца бяха записани. хич не ме питаха искам ли, не искам ли. два пъти седмично по лев и 80, няма не искам. подразних се, защото беше много безцеремонно, но хайде, да играят децата. добре, но моите ходиха два пъти и казаха, че не искат. отидох на занимание от елемента да видя защо не искат и после казах на госпожата, че щом не искат, няма да ходят. не им стана приятно на госпожите, но аз не отстъпих.
тази година елемента при нас са вече по избор, както всички други дейности.
само ще допълня, че елемента вече имат всички разрешителни за работа от общината. на всички други фирми още им се бавят. явно елемента уцелиха на кого да платят...

# 248
Относно тази нова програма ЕЛЕМЕНТА има много противоречиви мнения.Родителите сами ще преценят дали искат да си запишат децата или не.Това ,което ме кара да се замисля е защо  другите фирми,които са работили години наред стават изведнъж неудобни и некомпетентни?Нека се появи нова фирма,няма нищо лошо в  конкуренцията,но не е редно да се очернят останалите.

# 249
Вече има наказани директори на детски градини в Пловдив

http://marica.bg/show.php?id=91892

# 250
  • Пловдив
В нашата градина допълнителните дейности от фирма Данивер продължават. Вчера са имали.  Peace
Също така вчера са имали рожденичка и са яли торта. Така каза дъщеря ми. Тортата била със Дзън-дзън от Тинкърбел.  Grinning При нас явно тортите са разрешени.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 11:59 от ninand

# 251
  • Пловдив
И при нас позволяват внасянето на торта за РД.
Казаха ни го след родителската, на която съобщиха че не може.

# 252
хаа,това пък кога,аз не съм чула,то нашия рд е далеч,ама да си знам Grinning

# 253
  • Пловдив
Ние сме скоро Simple Smile Ще ядем вкусна торта със крем.

# 254
Ние сме скоро Simple Smile Ще ядем вкусна торта със крем.
ще ядат децата,ние не Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт