Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 575
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Ама детето явно е малко - говори за малките групи, две години ще е по майчинство, като не и изнасят условията и правилата в градината - да го спре и да го гледа. После кандидатства и го пуска. Колкото е по-голямо, толкова по-добър имунитет. И като голямото е болно не значи, че бебето също ще се разболява, няма да му дава да се тика в бебето. Какво значи болнав? Какво се предприема детето да НЕ е болнаво? Моят син до днес ходеше по къси гащи на градина, днес със рев му облякох анцунг ( ако зависеше от него и днес по късите гащи), има деца с потници и ватирани анцунзи Crazy

# 691
  • Пловдив
♥Elfita♥ благодаря,прочетох ги набързо,особено Наредбата ОАМТЦУ-наистина,ако си плащам 50% нямат основание да ми откажат   bouquet
Болнав означава-3 дни на градина и 10 вкъщи,противоалергични капки,сиропи и този път без антибиотик.Говоря за дете,което е първа група,януари навършва 4г,откакто е навършил 1.6м е на ясла и все още не може да се адаптира и да изгради имунитет,както  и да е,всеки си гледа от своята камбанария

# 692
  • Пловдив
Ами спри го, след като ще си вкъщи следващите две години.

# 693
  • Пловдив
Не мисля,че би повлияло добре на "социалния" му живот,който е водил до момента.Просто ми се иска да го спра за няколко месеца,това е  Hug

# 694
  • Пловдив
може ли да споделите някоя фирма или място, където да се запишем на народни танци - да взимат деца на 3 години, да имат подход и търпение?
за плуване ми препоръчаха тримонциум - има ли посетили вече курсове за деца от 3 нагоре там и доволни ли сте?
Новотела, където аз ходя зимата, не ми го похвалиха за деца, не им се занимавало с толкова малки и т.н...

# 695
  • Пловдив
има ли посетили вече курсове за деца от 3 нагоре там и доволни ли сте?

Моята дъщеря ходи в Тримона на плуване.Официално не взимат деца на 3 г.Най-малките са 4 ри годишни.Но след запитване предполагам ще я вземат.Отиди и виж как се провеждат часовете по плуване.Или първо вземи индивидуално посещение,не карта.Защото според мен на теб няма да ти допадне
Заниманията са понеделник от 16 и 17 часа.Раденкова
Вторник 16.30 и 17.30 часа Месрабович и така се редуват през ден
Събота беше само Раденкова,но не помня часа

mannuella ,щом детето си има здравословни проблеми,ЛЛ може да ти издаде бележка за дълъг престои у дома.Питай я.Или пък редувай дни с бележка и дни по дом причини

# 696
  • Пловдив
мерси Елфита! недей с това, че няма да ми допадне, де...ще ми допадне!  Laughing
говорено е с едната учителка, рускиня ли беше не знам, при група от 2-3 деца ще ни взима, всички ще са на 3, да видим...една приятелка ме зарибява така да се каже, но моята е такава удавница и се чудя не е ли рано, защото още е на етапа да пие водата с кеф и да топи носа надолу...или викаш учат ги там, точно това да не правят?  Mr. Green
пък и ако моята не се навие, няма да ни стане групичката от 2-3 деца  Laughing

# 697
  • Пловдив
при група от 2-3 деца ще ни взима, всички ще са на 3, да видим...

Ако е така ще ти хареса.Но явно организирате индивидуален час.Защото в обявените часове за тренировки,2-3 деца са мираж  Wink

# 698
  • Пловдив
и аз не знам какво организираме, мен само ме поканиха като една от три - казаха ми, че е някаква "мацка" учителката и била добра, искала да се съберем 2-3 за групичка.
Напреднала ли е твоята дъщеря и откога ходи?
На мен само да спре да пие вода и ще го считам за постижение, това лято с кофата от морето сърба, не знам харесва ли й, нарочно ли е?  Laughing

# 699
  • Пловдив
Напреднала ли е твоята дъщеря и откога ходи?
На мен само да спре да пие вода и ще го считам за постижение, това лято с кофата от морето сърба, не знам харесва ли й, нарочно ли е?  Laughing

Ами,напреднала.Не е .Ходи от лятото.
За пиенето на вода принципно не го прави всяко дете,но явно на твоята й е интересно.

# 700
  • Пловдив
тъкмо и мен ме вълнува темата за плуването - всикчи, които имат опит с плуване на 3 годишни препоръчват Тримонциум Simple Smile
След месец се очаква да отворят и базата във ВСИ, но все още нямам информация дали ще взимат толкова малки.
Мен Тримонциум ме спира, че тренировките са в неподходящо време - място за паркиране няма, а движението тогава е кошмарно... Ще изчакам месец и ще решавам, след като се изясни с ВСИ-то

# 701
  • Пловдив
И мен ме интересува като цена-колко е месечната карта за деца?

# 702
  • Пловдив
Ооо,това с ВСИ то е чудесна новина.От години го чакам.Много ми е удобно като локация

И мен ме интересува като цена-колко е месечната карта за деца?

110 лв 12 посещения за период от 40 дни

# 703
  • Пловдив
ооо, и на мен така ВСИ. Малко обаче с треньорките, децата...имам леки съмнения за качеството там, пък и да бъдем първите, които тестват с децата си...като че ли ме спира това. Иначе локация, пред нас е, елфи, помня и ти, че си тука...ще ги водим заедно. Но тримона ми е удобен също..

# 704
  • Пловдив
Къде е ВСИ? и има ли паркинг, удобен, голям, даже и да е платен?

Общи условия

Активация на акаунт