Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 058
  • 835
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте искам да попитам някой има ли отзиви от Cam Combo Elite

# 46
Голяма пръчка е това. Имам близка с подобна - същото шаси, но десена е друг. На първия месец всичко скърцаше ужасно и нямам предвид колелата, а сглобките като цяло.

# 47
Aз съм на същото мнение за кам и скърцането. Видимо нова количка, на някоко месеца...и скърца на пластмаса, точно както казва jj- от сглобките. И не само този модел-много пластмаса, много чудо!

# 48
А за новата Inglesina Classica какво мислите?

# 49
Silvy.Y , аз ако съм, бих погледнала   Инглезина Отутто, Зипи или  Зипи Фрий. По-добре читава количка без панделка, отколкото бляскава панделка върху ненужна вещ.

# 50
# 51
jj okocha благодаря за съвета  

# 52
  • София
Silvy.Y - за класическата имай предвид, че предните  колела като не са завиващи, никак не е лесно маневрена една количка, а  самата тя не е й лека, шаси 11 кг+ 7 кг коша... аз лично не бих си го причинила, колкото и лъскавко да изглежда...

# 53
Освен това с летния кош е ужасно смешна

# 54
  • София
е това вече е до вкус, явно на нея си й харесва.

# 55
Количката на Инглезина си имитира старите колички от едно време. Силвър Крос имат доста такива модели също, може да видиш и тях ако вида ти харесва. Не знам в БГ дали се предлагат.
Но с тези колелета, които са неподвижни, не знам колко ще е подходяща за БГ условия. )

# 56
  • Варна
Не издържах пускам новото Stokke Crusi

# 57
 Simple Smile и аз съм тук... в търсене на перфектната за мен количка Simple Smile

# 58
evil , изпревари ме  Heart Eyes Направо се влюбих. Ще работя за трето  Laughing

# 59
Запис и от мен! Благодаря за новата темичка!
Момичета, какво мислите за Peg Perego Skatе, по-стария вариант с трансформиращ се кош?    

Общи условия

Активация на акаунт