Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 062
  • 835
  •   1
Отговори
# 450
благодаря ви, момичета, ще ги видя на живо и quinny-тата.

# 451
  • Пловдив
Mime-to, взехме Peg Perego GT3
http://www.vitodesimone.com/content/view/12/22/

с този комплект кош за новородено, кошница за кола и чанта:
http://www.vitodesimone.com/content/view/143/184/

Количката тъй или иначе влиза само по диагонал в асансьора, но се налага да повдигна дръжката с количката нагоре, за да вляза и аз и да затворя вратата.
В крайна сметка решихме да оставим количката, защото секундите от 3ия до 1ия етаж ще ги прежаля по-лесно, отколкото неудобството по улиците, ако реша за търся друга по-късна.
Тъй като занесохме количката при свекърите на склад докато се роди бебчето ни, я вкарах и в техния асаньор- стар блок с голям асансьор, и там влиза само по диагонал и има малко място да се мушна отстрани. Просто количката е дъгла и обемна, но затова пък по първи впечатления много стабилна и маневрена.

Едно инфо, което ще е полезно може би и на други момичета- в представителството на Пег Перего в Пловдив има намаления на доста колички и столчета за хранене, които не са обявени на сайта. Ако някой се интересува, може би е добре да се обади и пита по телефона. От продавачката там разбрах, че пращат и с куриер.

# 452
  • София
А дръжката не се ли "чупи", поне на Хай Трека така я свалях и си влизаше спокойно?

# 453
  • Пловдив
А дръжката не се ли "чупи", поне на Хай Трека така я свалях и си влизаше спокойно?

Чупи се, чупя я максимално надолу, но пак остава да стърчи малко. Въпреки,че при един от многото опити в асансьора я бах вкарала така, че не беше нужно да я повдигам, за да затворя вратата (това с летния кош, с коша за новородено не става по никакъв начин, защото той е по-дълъг). Тъй че като дойде време и съм вече без корем и мога да се муша в асансьора ще пробвам пак различни начини и съм сигурна, че ще стане и по-лесно.

# 454
Здравейте мами!
Аз вече съм тотално объркана с тези колички.
Сега съм си харесала ето тази имате ли отзиви за нея:

# 455
  • Бургас
Виждам, че си от Стара Загора. Тази количка я има в Па-Па, в кафяво. Много е хубава, много я харесах, функционална и беше първият ми избор. В последствие се отказах, защото е тежичка 12 кг, дали не и отгоре. А на мен ми трябва по-лека, че нямам асансьор.

# 456
Не съм и обърнала внимание заради цвета.Аз я намерих в синьо-светло.
Аз също нямам асансьор,но имам мазе на нивото на входа и там ще я оставям.
Те по-леките колички са почти като летни,а на мен не ми се иска с такава да сме в началото.Като пораснем ще си вземем.

# 457
ABC Design Cobra е страхотна количка, почти е бях купил..... но защо и по каква причина инженерите на компанията са решили, че не трябва да има легнало положение на летния кош...

Та някой може ли да препоръча подобна, лека дори с коша за новородено, маневрена.

Благодаря на отзовалите се!

# 458
  • София
чак пък да е лека 11,3 кг, 12 кг си е нормално общо взето.

# 459
  • Пловдив
След като купихме количката, започваме да проучваме леглата, матрачетата и скриновете за повиване. Дали има такава тема? Тази ми беше много полезна при избора, благодаря на всички отзовали се   bouquet

# 460
  • София
пусни в търсачката, има не една тема.

# 461
# 462
Еееех, намерих аз вече количката.Направо се влюбих в нея, но ще е налична чак Април месец  и купуването й се обезмисля  #Cussing out
http://www.bebe-best.com/abc-design-tec-2013-limited-edition-kol … ical-p-26854.html

В тази връзка бихте ли ми казали дали сте виждали подобна шарения която да е налична на пазара.Става въпрос за лятна количка.Изключвам Bugaboo Cameleon Missoni , че тя пък е безбожно скъпа  newsm78

# 463
Skrita Fusta, и аз тази много я харесвам, ,много е весела и забавна, и се 1удих защо няма в Касидата цена, а то ясно защо

# 464
  • в пералнята
На Бебеманията я имаше изложена и налична. Много странно... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт