Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 058
  • 835
  •   1
Отговори
# 600
А какво ще кажете за тази мамас?  Heart Eyes
http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Urbo-Raspberry/dp/B007PQROGU … f=cm_cr_pr_sims_t
Някой виждал ли я е на живо?
Да, виждала съм я. Трудно се повдига на задни колела, за да се преодолеят тротоари. Ако имаш избор, избери Солата. По-лека и маневрена е.

# 601
  • Варна
Мечо Пух, за количка 15кг. са страшно много. Комбинираната ми количка с дъщерята беше 13кг. и повярвай ми, беше абсурдно вдигането и където и да било без чужда помощ. Иначе за комфорт и т.н. е супер. Но ако не ти се налага да я вдигаш някъде.

V.A.V.A, имах Грако, но по-друг модел. Препоръчвам с 2ръце, но може да разгледаш и други модели. При тези колички коша за новородено е буквално излишен. С дъщеря ми не ползвах такъв, а си беше директно в количката, а през студените месеци в порт бебе.
Столчетата им за кола са супер удобни за детето, а и могат да се слагат директно на рамата на количката.
На Мамас и Папас е само количка, а цената и е почти като на комбинирана (поне столче да има).

Мирама, аз каквато и количка да избера, в крайна сметка ще я поръчвам или от ebay или от някой онлайн магазин, заради цените най-вече. Ако се спрем на Мамас и Папас ще вземем 3 в 1  newsm78.

Защо казваш, че ако вземем Грако коша за новородено е излишен? Не е ли по-удобно в първите месеци бебето да е в такъв кош?

Аз днес се надявах да видя на живо Мамас и Папас, ходихме до Хиполенд, Детски Маркет Слънце и Бейби Сити в Гранд Мола, но и на трите места я нямаха, да не говорим за Гракото.
Видях обаче Куини Спиди и се отказах от нея, т.к. летния кош не се върти.

Някой от Варна може ли да ми каже къде да видя на живо Мамас и Папас и Гракото? Виждала съм само Жане Мум и така няма как да реша  newsm78 Друго си е да я пипна.
Засега май клоня или към Жане или Грако, но ако още някой сподели впечатления ще съм благодарна  Hug

# 602
  • София

За какво ти е да се върти? Не помня да съм ползвала тази опция на количките ми. София искаше да гледа децата, парка, улиците, а не мен.

# 603
V.A.V.A, кое да ум е по-удобното, той е по-скоро за улеснение на майката и нейните мераци за "удобство" на бебето. )
Тапицерията от вътре на Грако е достатъчно мека и т.н., за да си е бебето ок и само в количката. За това казвам, че можеш да огледаш и други модели.
Моята беше тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7972
разбира се, вече се води стар модел, но цената и почти не е паднала.
Но и аз я купувах от Англия, а не от БГ и ми излезе по-евтино.

# 604

Аз днес се надявах да видя на живо Мамас и Папас, ходихме до Хиполенд, Детски Маркет Слънце и Бейби Сити в Гранд Мола, но и на трите места я нямаха, да не говорим за Гракото.

Някой от Варна може ли да ми каже къде да видя на живо Мамас и Папас и Гракото? Виждала съм само Жане Мум и така няма как да реша  newsm78 Друго си е да я пипна.
Засега май клоня или към Жане или Грако, но ако още някой сподели впечатления ще съм благодарна  Hug
[/quote]

Мамас и Папас съм виждала в магазин Биберон срещу х-л Черно море

# 605
  • Варна
Mime-to, ами всичките ми приятели, които имат деца ми казаха, че е по-удобно да може да се върти коша, заради вятър, слънце и т.н.

Мирама, благодаря за отговора. Не видях килограми на твоето Грако, но мисля че беше тежичко. Аз искам лека количка  Crazy

maris_, благодаря, ще погледна там тогава

# 606
V.A.V.A, тежи 11.5кг. Не е от най-леките, да. Ако не ти се налага да го вдигаш по градски транспорт си е ок. Комфортна, удобна, маневрена количка. Огромен багажник, сенник почти върху цялата количка, часовник, термометър и т.н. Наистина с доста екстри.
Но сега имат по-леки модели.

# 607
Момичета,
А между тези две колички, коя бихте препоръчали:

- Navington Cadet  2 in 1 -  http://www.novobebe.com/productDetails-bg-4267.html
- Baby Design Lupo 2 in 1 - http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=463

Благодаря предварително!

Моят глас  е за Lupo - то

На прима виста мога да изброя следните предимства:

- Всички гуми са помпащи и по-големи при Лупото
- Lupo има страхотни амортисьори, докато Навингтана само се води, че има такива, но при него нищо такова не се усеща
- Багажника на Навнгтана е разположен много ниско и при изкачвана на тротоари опира, а при Лупото е много по-високо, освен това, така не се цапа лесно, а и има капак, затварящ се с цип...
- Коша за новородено на Лупо се закрепва в три точки - така няма клатене, нито провисване на коша.
- Коша за новородено на Lupo на BabyDesign е много по-високо разположен и близо до погледа и ръцете не майката.
- Седящия кош на Навингтъна е много изрязан, докато на Лупо е направен така, че дори при легнало положение няма начин да духа на бебето (има нещо като джоб, който се разтваря)
- Седящия кош на Лупо има пълно легнало положение
- Всички аксесоари и части влизат в комплекта, т.е. цената му е за рама, кош за новородено, седящ кош, чанта, помпа, подложка за преповиване, дъждобран за кош за новородено, дъждобран за седящ кош, покривано за кош за новородено, покривано за седящия кош.

С това нахвърлям няколко пункта, които според мен са от голямо значение и е добре всеки сам да огледа и прецени за себе си според собствените се очаквания и нужди.

# 608
  • Бургас
Graco Quattro и аз я харесах, но се отказах заради килограмите - нямаме асансьор, а съм на 3ти етаж. Симбиото също е хубава, но летния кош има чупка и няма как да мина само с него.
Лупото също е хубаво, отказаха ме килограмите.

На мен ми трябва комбинирана количка с пълно легнало, защото нямам и къде да слагам коша за новородено - нито в колата, нито у нас.
Колебая се между Jane Muum или Sola, но първата май не я продават само количката.  newsm78 Най-вероятно ще поръчвам по нета.

# 609
Аз пак с мойта драма  Blush
Бордове само в майтойс видях засега универсални - в ебея не успях да открия, което ми е странно - само за конкретни модели има.
А количката ще е лятна, ебейска и съответно тънкана  Mr. Green - и не ми се дават 30 лв само за борд .. то количката ще е към 50  Crazy
Нещо лятно, леко с борд (моделче) може ли да ми помогнете - пък аз ще си го диря после из дебрите...
Дребната почти не стои в количка и си я взимам съвсем за всеки случай, а не за превозно средство  Whistling

# 610
  • Варна
Kalinka Malinka, на Graco Symbio B летния кош се трансформира в кош за новородено. Има цип с допълнително плат за да покрие височината на коша за новородено и се слага едно "гнездо за новородено"  Crazy. Можеш да си пуснеш някой клип в you tube да видиш, че не обясних добре.
Та по тази причина много се замислям вече за Гракото  newsm78

# 611
  • Бургас
А, виж ти! Аз гледах едно Грако на живо и нищо такова не видях. Пък и продавачката не ме светна! Ще разгледам, благодаря V.A.V.A!   bouquet

Току що видях клипчето. Супер са го измислили, на килограми е просто страхотно, определено ми хареса! Модела е с едно "В" допълнително в името, може би в магазина не е имало такава. Полета ми спря цената, височка ми идва и това че не го сгъват със седалката! Защо напоследък правят така количките? Какво му е компактното като трябва да търсиш място за 2 парчета!?

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 00:05 от Kalinka Malinka

# 612
  • Варна
Да, точно това е модела Graco Symbio B.
Тук наистина цената е доста висока, но сега гледам в ebay и количката може да се поръча за около 250 паунда, което си е супер  Crazy
http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-IN-BOX-GRACO-SYMBIO-B-STROLL … sh=item5d35aff2cc

# 613
  • Варна
Да се похваля, че след много умуване, снощи по късна доба купих тази http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-IN-BOX-GRACO-SYMBIO-B-STROLL … sh=item5d35aff479

От частен продавач обаче, ползвана 3 седмици само за 100 паунда. Надявам се да не съжалявам  Grinning

# 614
Cosatto Swift Lite бутах 7 месеца, супер е, сега новите модели имат голям сенник и поставка за чаша, единственият недостатък е, че и с най-голямото пазене шарките по сенника се драскат.

Общи условия

Активация на акаунт