Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 059
  • 835
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, списъкът ми се увеличи до 8. колички и вероятно вместо да намалява ще се увеличава Tired

№   Марка                                      Пол. На гръбчето       Тегло
1.   BRITAX B SMART 4                        ДА                           12
2.   GRACO EVO                                ДА                           9,5
3.   GRACO SYMBIO                        ДА                           7,5
4.   JANE MUUM                                ПОЧТИ                   9
5.   MAMAS AND PAPAS-SOLA                ДА                           10
6.   MUTSY EVO                                 ДА                            12
7.   PEG PEREGO BOOK COMPLETO     ДА                            10
8.   COSATTO JIGGLE                        НЕ                              9

# 691
Момичета, списъкът ми се увеличи до 8. колички и вероятно вместо да намалява ще се увеличава Tired

№   Марка                                      Пол. На гръбчето       Тегло
1.   BRITAX B SMART 4                        ДА                           12
2.   GRACO EVO                                ДА                           9,5
3.   GRACO SYMBIO                        ДА                           7,5
4.   JANE MUUM                                ПОЧТИ                   9
5.   MAMAS AND PAPAS-SOLA                ДА                           10
6.   MUTSY EVO                                 ДА                            12
7.   PEG PEREGO BOOK COMPLETO     ДА                            10
8.   COSATTO JIGGLE                        НЕ                              9

аз съм за 4 или 5 Simple Smile

# 692
Ние имаме такава,но малко по-стар модел.Те са еднакви,разликата е в шарките общо взето и тази е 200 лева по-скъпа от нашата.Много сме доволни.Кошчето за новородено след 6-7 месец го ползвахме като столче за колата.Дори в Гърция сме водили малката с него.Летния кош също е много хубав.Количката е удобна ,маневрена,минава и по супер неравни терени.Но пък нямам много база за сравнение,Jane Rider Matrix ми е единствената количка.Много устойчива.3 мои познати смениха за същия период(до 2г на детето)по 2,дори едната 3 колички от нисък ценови клас.Но моята е бетон,не мръдна!

# 693
  • Бургас
fanagoria, моят списък беше подобен. Поръчах Graco Symbio B, другата седмица чакам да дойде и ще споделя.

# 694
Момичета здравейте,

Влязохме в спор с бъдещия татко и ви моля за мнението ви. Бях се спряла на Mamas and Papas Sola и Britax B Smart 4 (като клоня повече за Солата). И двете имат напълно легнало положение и ги дават, че са подходящи от раждането. Отидхоме в събота да ги видим на живо и таткото като се запъна, че не стават за новородено без кош за новородено....трябвало задължително да има кош за новородено, нямало нищо отстрани, което да предпазва бебето, ако се върти (а то ще е с коланите), не били добре за гърба на бебето, нямало да ми е удобно да прибирам бебето вкъщи след разходка, ако е заспало...Той си хареса Jane Muum и Inglesina Avio. Въпросът ми е: има ли нещо, което аз пропускам за Britax B Smart 4 и Mamas and Papas Sola след всички ревюта, които прочетох по английските сайтове и след всички клипчета, които гледах в youtube?

Другият ми въпрос е: чакаме бебето през март. Ще има ли нужда от чувалче за количката? То реално и никой не знае какво би било времето тогава, а и чувалчето може да се ползва след това с по-голямо дете....И се чудя (заради таткото) дали да не вземем направо едно портбебе, че таткото да спре с тоя кош за новородено.

Ще се радвам на всякакви мнения, тъй като трябва да лежа, рядко си позволявам да излизам за малко и съответно нямам възможност пак да ходя да гледам колички на живо.

# 695
Аз си ви чета и пстоянно изникват нови и нови колички....сега попаднах на http://slonbalonbg.com/bertoni-atlanta-blue-and-brown-lines-2012.html
http://slonbalonbg.com/bertoni-carrera-black-and-blue-sunny-city-2012.html
Знам, че май са калпави, н все пак ако някой има опит ще съм благдарна да сподели Simple Smile

# 696
Аз намерих този сайт http://www.babyshoppingplaza.tk/ и ми е интересно някой по-запознат с английските сайтове дали може да сподели мнение.Писх си с човека каза, че са по-евтини,защото са продавчи на едро.Иначе има и публикувани обяви в нашия базар.бг, гледам че и в доста руги страни също

# 697
fanagoria, моят списък беше подобен. Поръчах Graco Symbio B, другата седмица чакам да дойде и ще споделя.
Ти откъде поръча? А видя ли я някъде на живо? Аз в Пловдив май няма къде да ги гледам GRACO...

# 698
  • София
От списъка 5 или 7 Mr. Green

*starlets* - детето си съм гледала без кош за новородено, вързано с коланите, за начало само до кръста, без  частта през рамената, като почнах да го надигам и през раменцата. Идеално си му беше на бебеко.
Нищо не пропускаш, това е вариант. Коша се ползва иначе между 3 и 6м , според детето, което е безумно малко сравнение с цените им Wink
Иначе може и за бритакса и солата да си купите кош, ако решите.
Инглезината също е хубава количка.
Март най-вероятно ще има нужда от чувалче или покривало и одеалце, ако го извеждате тогава, разбира се. Чувалчето е добър вариант, защото наистина ще го ползва и по-натам, но пък е по-дебело и  март, април ако е и с космонафт може да дойде в повече... има и разни по-тънки чувалчета.
Порт бебетата не винаги могат да се закрепят с коланите на количката, та от гл. точка сигурност бих взела чувалче някакво.

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 13:32 от Angel_Dust

# 699
Все колички без кош за новородено съм имала, нищо му няма на бебето:)

# 700
*starlets* аз също ще поръчвам Бритакса ,къде я видяхте във Варна???За кош аз няма да поръчвам,с първото дете също не ползвах и сега не смятам.Лично мнение все пак.За чувалче ,за Britax предлагат Soft Carry Cot и Cosytoes/Footmuff едно от двете ще свърши работа,а може и някакво по-дебело одеало и отдолу с космонавтче.
Kalinka Malinka снаха ми в Англия има Graco Symbio и е много доволна,само коша каза,че и е малък,иначе лесно се бута,маневрена.
Аз сега гледам Graco Evo - мнения за нея има ли някой???Бритакса ми е номер 1 в списъка,ама навсякъде черен и син цвят,червения нещо поизчезна май Sad Ама ще чакам още малко.

# 701
Еххх, тези бащи като започнат да се изказват.....а я бутат количката 10пъти, я не. )

*starlets*, нищо им няма на количките без кош за новородено. За мен си е поредния трик на производителите да продават нещо на цена почти колкото количката и което се ползва не повече от 3месеца.
Дъщеря ми се роди недоносена, возила съм си я преспокойно в количката без кош.
След това за зимата ползвахме порт-бебе.
Чувалче обаче ти препоръчвам, март месец, че и април са си студени и ветровити, хубаво е да го има, а и после зимата пак ще го ползваш.

# 702
Еххх, тези бащи като започнат да се изказват.....а я бутат количката 10пъти, я не. )

*starlets*, нищо им няма на количките без кош за новородено. За мен си е поредния трик на производителите да продават нещо на цена почти колкото количката и което се ползва не повече от 3месеца.

Ахам,така е...Затова като си избирахме количката,Jane Rider Matrix беше супер защото коша за бебе(ползва се до 6-7 месец) ставаше столче за кола.Иначе за бутането,моя мъж буташе количката много повече от мен.Като излизахме(пролет и лято всеки ден след работа),не можех да се вредя от него Mr. GreenНе ми даваше количката Laughing  Само като излизах сама през деня можех да бутам на спокойствие...

# 703
Иначе за бутането,моя мъж буташе количката много повече от мен.Като излизахме(пролет и лято всеки ден след работа),не можех да се вредя от него Mr. GreenНе ми даваше количката Laughing  Само като излизах сама през деня можех да бутам на спокойствие...
И не сме така в момента. Не мога да припаря до количката. Сега си избра Дота за лятна количка, и май ще отстъпя, и без това само той я бута.

# 704
Момичета, много ви благодаря за отговорите  Hug Довечера ще му покажа какво сте ми отговорили и да поръчвам вече. Дебна едни намаления из сайтовете, а той като се запъна и това е...

А продавачките май наистина гледат да пробутат 3 в 1 дето отиват към 1,200 лева.

Vania_84, Бритакса видяхме в Сладурите, който е над Ритуална зала. Имаше в лилаво, но можеш да поръчаш и друг цвят, ако при вносителя го има наличен. И отношението на продавачката най ми допадна там от трите магазина, в които бяхме.

Общи условия

Активация на акаунт