Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 059
  • 835
  •   1
Отговори
# 705
Харесах си количка, остава да я спечеля довечера  Blush

# 706
Е, че тези мъже на работа не ходят ли, че не може да се доредите до количките?. ))))
Както и да е, просто ми стана смешно. ) Аз съм си избирала количката и хич не съм питала мъжа ми каква да е и т.н. ) Важното е на мен да ми харесва и да ми е удобна.

# 707
  • Бургас
fanagoria, моят списък беше подобен. Поръчах Graco Symbio B, другата седмица чакам да дойде и ще споделя.
Ти откъде поръча? А видя ли я някъде на живо? Аз в Пловдив май няма къде да ги гледам GRACO...

Поръчах я от eBay, имаше оферта за 200 паунда и безплатна доставка до UK.
Аз гледах наживо в Стара Загора Symbio, но с двата коша, а тази е Symbio B. Подобни са на сгъване и като цяло, просто тази е с един кош. Реших да рискувам.

# 708
  • Бургас
Kalinka Malinka снаха ми в Англия има Graco Symbio и е много доволна,само коша каза,че и е малък,иначе лесно се бута,маневрена.
Да, коша за багаж е мъничък, но се надявам това да й е единствения кусур! Че много време избирах!  Crazy

# 709
fanagoria, моят списък беше подобен. Поръчах Graco Symbio B, другата седмица чакам да дойде и ще споделя.
Ти откъде поръча? А видя ли я някъде на живо? Аз в Пловдив май няма къде да ги гледам GRACO...

Поръчах я от eBay, имаше оферта за 200 паунда и безплатна доставка до UK.
Аз гледах наживо в Стара Загора Symbio, но с двата коша, а тази е Symbio B. Подобни са на сгъване и като цяло, просто тази е с един кош. Реших да рискувам.
С нетърпение ще чакам отзиви, аз изпуснах онази оферта за 200 паунда+ кош за кола, но още много се двоумя, а и незнам какъв  е полът на бебето та и с цветовете да се съобразя. И Греко Ево много ми харесва, и Солата, и Пег прего буук и много ми се иска да ги видя на живо. Пег прегото поне ще мога да ида да ги видя във Вито де симоне. Бритакса и Мутсито ще ми дойдат тежки -12 кг.
Благодаря на всички включили се момичета по мойте въпроси  Hug  bouquet!

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:35 от fanagoria

# 710
  • Варна
fanagoria, на Грако Симбио летния кош няма напълно легнало положението на гръбчето, дават го от 6 месеца. Иначе и ние поръчахме този модел. Ще пиша отзиви, като пристигне към средата на месеца

# 711
fanagoria  Graco symbio има в Пловдив в магазина Premaman! Продават я във вариянт 3в1 и мисля че в момента е на промоция. Ако искаш да добиеш реална представа за количката иди да я видиш на живо. На мен много ми харесва но не ми се дават толкова много пари!

# 712
Харесах си количка, остава да я спечеля довечера  Blush

Стискам палци  fingerscrossed

# 713
Е, че тези мъже на работа не ходят ли, че не може да се доредите до количките?. ))))
Както и да е, просто ми стана смешно. ) Аз съм си избирала количката и хич не съм питала мъжа ми каква да е и т.н. ) Важното е на мен да ми харесва и да ми е удобна.

Е ходят,иначе как ще си купим количките Laughing Mr. Green Става дума за след работа и за почивните дни...И защо да е смешно че им харесва да си бутат бебетата?Ако знаеш в Морската градина и къде ли не колко татковци сами бутат колички.На мен пък са ми странни обратния тип мъже WinkИначе и аз не съм питала мъжа си каква количка да избера.Харесах си я сама,капарирахме малко преди да родя,а мъжа ми я купи след като родих.

# 714
Момичета здравейте,

Влязохме в спор с бъдещия татко и ви моля за мнението ви. Бях се спряла на Mamas and Papas Sola и Britax B Smart 4 (като клоня повече за Солата). И двете имат напълно легнало положение и ги дават, че са подходящи от раждането. Отидхоме в събота да ги видим на живо и таткото като се запъна, че не стават за новородено без кош за новородено....трябвало задължително да има кош за новородено, нямало нищо отстрани, което да предпазва бебето, ако се върти (а то ще е с коланите), не били добре за гърба на бебето, нямало да ми е удобно да прибирам бебето вкъщи след разходка, ако е заспало...Той си хареса Jane Muum и Inglesina Avio. Въпросът ми е: има ли нещо, което аз пропускам за Britax B Smart 4 и Mamas and Papas Sola след всички ревюта, които прочетох по английските сайтове и след всички клипчета, които гледах в youtube?

Другият ми въпрос е: чакаме бебето през март. Ще има ли нужда от чувалче за количката? То реално и никой не знае какво би било времето тогава, а и чувалчето може да се ползва след това с по-голямо дете....И се чудя (заради таткото) дали да не вземем направо едно портбебе, че таткото да спре с тоя кош за новородено.

Ще се радвам на всякакви мнения, тъй като трябва да лежа, рядко си позволявам да излизам за малко и съответно нямам възможност пак да ходя да гледам колички на живо.

*starlets* - кошовете ги ползваш 3-4 месеца, а ако вие двамата сте високи много вероятно още след 4тия месец да се чудиш какво да го правиш бебето защото не се събира, а още не може седнало. А после пък трябва да намериш достатъчно място да складираш коша докато продадеш/подариш количката. Те си заемат доста място.

Сега след насъбран опит с три колички бих си взела лека количка (живея на доста наклонена улица), която има легнало положение за новородено  Peace
Graco в София къде може да се види?

# 715
Сама си избрах количката, но сега трябва да се реванширам като намеря стойка за биричка (кенче) Wink

# 716
*starlets* - кошовете ги ползваш 3-4 месеца, а ако вие двамата сте високи много вероятно още след 4тия месец да се чудиш какво да го правиш бебето защото не се събира, а още не може седнало. А после пък трябва да намериш достатъчно място да складираш коша докато продадеш/подариш количката. Те си заемат доста място.

Toчно това ми беше един от аргументите да не искам кош за новородено. Таткото е почти 2 м. висок, аз съм малко над 1.70 и ако бебето се роди около термин, ще е по-височко (зависи и какви гени е хванало, де) Simple Smile

В крайна сметка го убедих, че кошът за новородено не е необходим. За което пак ви благодаря Simple Smile

А го взех с мен да ги разглеждаме, най-вече за да види дали количката в сгънато положение ще се заема много място в багажника на колата (това не мога да го преценя), да види дали на него няма да му е много ниска самата количка за бутане (и той ще я бута от време на време все пак) и да види механизмите на количката (гледа разни сглобки, материалът на шасито какъв е и не знам си какво още...разбира ги тия неща).

Спокойна вечер на всички Simple Smile

# 717
V.A.V.A , GRACO SYMBIO B е с трансформиращ кош за новородено, който се наглася и става спортна седалка. Peace
zornica88  bouquet

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 10:22 от fanagoria

# 718
  • sofia
Оф, момичета, имам спешна нужда от помощ. Praynig
Днес трябва да вземем "лятна" количка на малкия - двоумя се м/у:
- Косато Суифт Лайт
- Плико Мини на Пег Перего

Моля за съвет, целта е дълго ползване, да е лека, компктна и МАНЕВРЕНА!
МЕРСИ МНОГО!  bouquet

# 719
В Комсед има 40 % на всичко до 10.01. Действайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт