Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 058
  • 835
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, много моля за съвет и мнение за тази, че за цената си доста ми хареса
http://www.biberon-bg.com/product/314/kids-tour-blue-.html

# 721
Вчера бях в комсед...има не повече от 7 модела колички, предимно черни на цвят.

# 722
И преди съм питала,но пак ще си задам въпроса.
Имате ли лични впечатления от колички Bebetto Holland 2в1?Това е количката,която най-много ми харесва,но съм отворена за предложения.
Чакам юлско бебе,като изискванията ми са летния кош да има легнало положение,цяла дръжка,
да е с големи гуми,да е четириколка и да не друса на бебето,голям сенник и да не тежи повече от истинска кола ... 

# 723
*starlets* благодаря много за инфото,днес видях бритакса на живо  и утре ще го поръчвам.Мерси още веднъж Peace  bouquet

# 724
*starlets* - кошовете ги ползваш 3-4 месеца, а ако вие двамата сте високи много вероятно още след 4тия месец да се чудиш какво да го правиш бебето защото не се събира, а още не може седнало. А после пък трябва да намериш достатъчно място да складираш коша докато продадеш/подариш количката. Те си заемат доста място.

Toчно това ми беше един от аргументите да не искам кош за новородено. Таткото е почти 2 м. висок, аз съм малко над 1.70 и ако бебето се роди около термин, ще е по-височко (зависи и какви гени е хванало, де) Simple Smile

В крайна сметка го убедих, че кошът за новородено не е необходим. За което пак ви благодаря Simple Smile
Тук не съм напълно съгласна.
1) Независимо, че и двамата сте високи, бебето може туй "високо" да го прояви след 2-3 г. чак - а не от новородено. На приятелка малката беше мини до 3+ години, въпреки че тя е 175, а таткото 200. Сега доста се издължи.
2) Кошовете са различни - на Мамас и Папас П3 го ползвах с беба до 5м. спокойно. Но има и къси и малки кошове, които наистина не стават.
3) Новородено с колани не знам как става - и двете ми деца не съм можела да ги връзвам в количката - супер е неудобно за бебето.

# 725
Чакам юлско бебе,като изискванията ми са летния кош да има легнало положение,цяла дръжка,
да е с големи гуми,да е четириколка и да не друса на бебето,голям сенник и да не тежи повече от истинска кола ... 
Четириколка с големи гуми ще ти се извади душата да буташ - тежки.. тромави..
С бебетата точно обратно - ИСКАТ да им друса ... колкото повече, толкова повече - ще го разбереш като тръгнеш да приспиваш ревящо от колики бебе  Mr. Green

# 726
Хаха, да, за друсането съм съгласна. ))))
Щерката като започнеше да реве трябваше да удрям на спринт и по възможно по-пресечена местност. ) Така заспиваше идеално....после вече можех да вървя нормално и по гладки тротоари.  Laughing

# 727
За друсането- май наистина им харесва на бебоците.Една съседка идваше в нашия двор, слагаше две пръчки и половин час само напред назад, напред назад през тях , за да заспи малкият

# 728
  • София
Simple Smile да и аз имах познати, които ходеха в павираната част на парка да приспят бебетата Simple Smile

# 729
Simple Smile да и аз имах познати, които ходеха в павираната част на парка да приспят бебетата Simple Smile

Трябва да им се друса главата, иначе не става номера. )))))  Laughing
А мекото возене на количката е само за майката. )))))

# 730
  • sofia
Аз да споделя, че вчера след дълго умуване купихме Плико Мини на Пег Перего. Peace
Тооолкова е лека - след 15 кг танк, който бутах до скоро, вчера имах чувството, че ще полетя. Heart Eyes А още по-хубавото е, че е доста маневрена. Grinning
Сега ми трябва някакво универсално чувалче, че е студено още - някакви предложения? Hug

# 731
Аз съм си супер доволна от четириколката с големи помпащи се гуми. С лекота минава през всички терени и друса меко.  Grinning

# 732
  • Пловдив
Сега ми трябва някакво универсално чувалче, че е студено още - някакви предложения? Hug

И аз се спрях на Плико минито и вече 10-тина дни съм с него.  Наистина е супер маневрена  Crazy Аз си взех покривалото за крачета, което предлагат и съм много доволна, че доста на високо идва и става закътано с него.  Peace

# 733
Момичета, аз продадох Нуната, купи си скиорско яке с парите от нея Blush и сега си търся лека и евтина количка, която да ми стои в багажника. Бях се спряла на чадърчетата от Джъмбо, ама не знам дали няма да са много калпави - иначе за около 100-150 лв. само за втора употреба се сещам newsm78 някакви идеи да ми дадете или някой да е ползвал тези джъмбовските?

# 734
Здравейте момичета!Следя темата от известно време,ще раждам може би през февруари,ориентирах се вече,сега предстои и закупуването на бебемобила:) Спряли сме се на 3 варианта,успях да ги видя,да ги разходя,да ги сгъна,да ги пробвам в багажника ми,защото сме извън града и сме много мобилни.Иска ми се количката да е лека,маневрена,лесно сгъваема.От вас разбрах че идеална количка няма,но все пак  newsm78 .Те са
1.Пег перего http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=24_45&products_id=522
2.Конкорд http://www.bebe-best.com/concord-neo-mobility-set-2013-beige-beb … -3v1-p-41616.html
3.Жане http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-soft-p70-201 … eige-p-30246.html
Конкорда се оказа по-тромав от другите 2,и седалката няма напълно легнало положение,има чупка. Има ли проблем за детето?Тези меки кошове за новородено/на Жане и Конкорд/ удобни ли са?Жането и Перегото са леки,но Перегото ми води класацията,защото ако искам мога да си возя бебка в колата и в коша за новородено,понеже е твърд.Иска ми се да чуя и вашия съвет.
Приятен и усмихнат ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт