На пазар във Варна - 24

• 55 421
  • 729
  •   2
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте,мами,да знаете дали във Варна все още има магазин на ТСМ и къде?Предварително благодаря !

# 421
  • Варна
Къде продават Revlon, освен в Елитис?
В Lilly и може би DM.

Мерси !

В DM няма, но за Lilly не се бях сетила.

# 422
Момичета,препоръчайте ми магазин за климатици във Варна.

# 423
Момичета,препоръчайте ми магазин за климатици във Варна.
Какво ти е нужно?
Има една тема в  подфорум "Дом и семейство".От там може да намериш много ценна информация.
После пускаш търса4ката  за Варна и ти си 4овека.
ММС са основен дистрибутор на Дайкин.Ефендулов на Панасоник и т.н.
 В големите вериги има по4ти вси4ки марки.За мен е по0важно да си намериш компетентен консултант и монтаж.
Ако искаш може на ЛС да ти дам малко инфо още от моя опит  с някой фирми,да не е реклама Wink

Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655984.0;topicseen

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 15:47 от Vali :)

# 424
 Vali, пиши на лични,събирам мнения всякакви.Търся инверторен климатик за спалнята и в момента се колебаем межди Дайкин,Фуджицу и Мицубиши  Peace

# 425
Vali, пиши на лични,събирам мнения всякакви.Търся инверторен климатик за спалнята и в момента се колебаем межди Дайкин,Фуджицу и Мицубиши  Peace
Ей,направо ме уби.
Това са и моите марки.
Аз ще купувам, но на пролет  Mr. Green
Виж темата по-горе и то4но в нея на мен  ми обясни една съфорумка много неща.Порови назад в темата и ще видиш.Гледай КОП,разход на отопление и отдаване и др неща.Може да питаш и ще ти обяснят и в темата.После ве4е търсиш само цена по магазините,като имаш модел Wink

# 426
Ей,направо ме уби.
Това са и моите марки.
Аз ще купувам, но на пролет  Mr. Green
Виж темата по-горе и то4но в нея на мен  ми обясни една съфорумка много неща.Порови назад в темата и ще видиш.Гледай КОП,разход на отопление и отдаване и др неща.Може да питаш и ще ти обяснят и в темата.После ве4е търсиш само цена по магазините,като имаш модел Wink

Благодаря   bouquet

# 427
  • Варна
Къде продават Revlon, освен в Елитис?
В Lilly и може би DM.

Мерси !

В DM няма, но за Lilly не се бях сетила.

В Лили също вече няма Ревлон, замениха ги преди месеци с Дебора.
По темата, някой знае ли къде освен в козметика Мари на гаражите на Колхозния продават GOSH? Много издирвам един глос, а там ми идва далече. Преди време го бяхме обсъждали, но съм забравила.  Blush

# 428
  • Варна

Ние имаме Дайкин във всички стаи. Много сме доволни. От 3г. сме с тази марка.

# 429
  • ВАРНА
Имаме Toshiba - много доволни,показатели аналогични на Мицубишито,а като цена излизаха доста по-нормални преди 5г поне ,зимата и в най-големите студове (-15 градуса) не е замръзвал  Peace

# 430
Здравейте,мами,да знаете дали във Варна все още има магазин на ТСМ и къде?Предварително благодаря !

Зависи какво търсиш на тяхната марка. Има два Big shop-a един между Червения площад и Общината от страната на Общината и един до Събуей Севастопол. Уреди на ТСМ има в едно малко магазинче от Валентина надолу към книжарница Абв, но по-надолу на уличката, до него има един магазин за руски хранителни стоки  Wink

# 431
  • Варна
Търся ботуши, нещо подобно като модела от снимката:

, не държа да са естествена кожа и да не са от 60 лв и нагоре.  Crazy

Да сте виждали някъде?

Моля ви, че в събота съм планирала тур за ботуши.  Crazy

Чудя се дали да не се пусна по Пискюлиев, навремето там имаше много магазини за обувки, но не съм стъпвала там от години и не знам как е сега.

# 432
Да сте виждали някъде в магазините по Владислав или Пюскюлиев или по Центъра дамски якета, на цени до 100 лв.? Търся си нещо шушляково или от промазан плат.

# 433
  • Варна
Здравейте,някой знае ли къде има книжни форми(капсули) за бонбони или малки мъфини?

# 434
Да сте виждали някъде в магазините по Владислав или Пюскюлиев или по Центъра дамски якета, на цени до 100 лв.? Търся си нещо шушляково или от промазан плат.

Не е точно по центъра, но на втория етаж на Пикадили Чаталджа има голям магазин и доста голям избор на дамски якета на цена под 100лв. Като качество на знам как са, на външен вид много добре изглеждаха.

Общи условия

Активация на акаунт