На пазар във Варна - 24

• 55 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Трябва да прехвърля записи от магнетофонни ленти на дискове.
Къде ще ми препоръчате да отида? Flutter

на ул. Дрин има един магазин за погребални услуги, знам че там се предлагат такива услуги ( лично аз съм прехвърляла един сватбен запис от касета на диск) опитай там  Peace

Благодаря ти! Hug
Дано да работят и с магнетофонни ролки...

Ако знаете други места, споделете, моля! Flutter
Фотото на Червения площад, от страната на ОББ като тръгнеш към Окръжна Болница. На витрината пише, че прхвърлят записи от видеокасети на диск, питай там.  bouquet

Благодаря!  bouquet

Ще проверя и на двете места и ще докладвам.

# 721
За евтини перални се сещам за магазините с транспортни дефекти.

A къде са тези магазини?  Аз телевизор ще търся, дали има там? newsm78

# 722
  • ride my bike...
Moга ли да се снимам за документи в някое фото и да ми дадат снимките на флашка, не ми трябват на хартия.

# 723
# 724
  • Варна
don domat благодаря за информацията . Ще взема да го пробвам тези дни.

За евтини перални се сещам за магазините с транспортни дефекти.

A къде са тези магазини?  Аз телевизор ще търся, дали има там? newsm78
На доста места. Единият е по пътя за стария хлебозавод, до ЖП гарата, автогарата, другите в момента не се сещам.
До нас на ул.Зора има магазин с английски стоки мисля. Имат всякаква техника-перални, миксери, фритюрници, евтини ТВ, абе всичко. Винаги има народ, все някой чака на вън за стока.

# 725
  • Варна
Можете ли да ми кажете кой магазин на Shino/тип магазинче за един лев/ е най - голям? Ходила съм единствено на този на Цар Освободител 24, но после видях на надписа на торбичката , че има още 3 такива в града.

На бул. Чаталджа - срещу пазар Чаталджа и на ул. Дрин - малко преди кръстовището с Пискюлиев (ако идваш откъм бул. Владислав)

Този на Чаталджа е най-малък и с по-малко стока.

# 726
  • Варна
Хубава изкуствена елхичка до към 1 м. къде сте виждали? Освен в магазините по 1 лв? И колко пари да си предвидя? Някой беше споменал, че си е взел на промоция от Метро минала година. За колко?

# 727
  • Варна
Хубава изкуствена елхичка до към 1 м. къде сте виждали? Освен в магазините по 1 лв? И колко пари да си предвидя? Някой беше споменал, че си е взел на промоция от Метро минала година. За колко?
В Пикадили имаше хубави - помня цената на елха 1.50-69лева. Другото място, където също ми харесаха  е в Гранд Мола - не знам има ли име магазина, но продават много и само коледни украси коледни украси и декорации - на първия етаж, на реда на ДМ -май през една оптика - там елха 1.80
 струваше 89лева. Има и в Метро -видях ги в коледните брошури, а предполагам и в Карфур и Кауфланд.

# 728
  • Варна
В Пикадили имаше хубави - помня цената на елха 1.50-69лева. Другото място, където също ми харесаха  е в Гранд Мола - не знам има ли име магазина, но продават много и само коледни украси коледни украси и декорации - на първия етаж, на реда на ДМ -май през една оптика - там елха 1.80
 струваше 89лева. Има и в Метро -видях ги в коледните брошури, а предполагам и в Карфур и Кауфланд.
Мерси! Височки са ми тези цени. Бях си оставила огромния кашон с украшенията в мазата и сега или са плесенясали или миришат. Ще мисляя и търся.

# 729
  • Варна

Ехооо, има нова тема, елате там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт