На пазар във Варна - 24

• 55 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • ride my bike...
Aз заквасвам с обикновено кисело мляко. Няма ли да ти свърши работа?

Къде във Варна има магазин за части за автоматични перални?

# 706
Знаете ли къде има закваска за кисело мляко ?
Аз взимам за закваска кисело мляко Бор Чвор 4,5% Peace

# 707
Къде във Варна има магазин за части за автоматични перални?

От кръглата банка като тръгнеш по посока Колхозния пазар, на самия светофар на ъгъла има зоомагазин до него има даже май 2 магазина.

# 708
  • Варна
Това мляко от млекомата, как се зарежда? Всеки ден ли и какво е млякото? Нямам им много доверие на тези машинарийки.
Всеки ден. Млякото е краве, прясно, зареждат с мляко от сутрешното или вечерното доене,  без да е пастьоризирано.

# 709
Да сте виждали някъде моряшки фланелки с къс ръкав.Трябва ми размер 36, за първокласник.

# 710
  • ride my bike...
В магазинчета за бг трикотаж зад централна поща има моряшки блузки.

клюкарка Simple Smile   bouquet. Намерихме каквото търсим.

# 711
  • Варна
Трябва да прехвърля записи от магнетофонни ленти на дискове.
Къде ще ми препоръчате да отида? Flutter

на ул. Дрин има един магазин за погребални услуги, знам че там се предлагат такива услуги ( лично аз съм прехвърляла един сватбен запис от касета на диск) опитай там  Peace

Благодаря ти! Hug
Дано да работят и с магнетофонни ролки...

Ако знаете други места, споделете, моля! Flutter

# 712
  • Варна
Daliqastro, закваска има в Био магазин Балев на ул. Ген Колев. И на други места съм виждала от същата, но сега не мога да ги излъча.

# 713
  • Варна
Да сте виждали някъде моряшки фланелки с къс ръкав.Трябва ми размер 36, за първокласник.

На Чаталджа из белите бараки, някъде по средата, фирма Златев - основно бельо и пижами продават, дано да са още там, че ми е старичко инфото.

Млякото от този млекомат колко струва?

# 714
Можете ли да ми кажете кой магазин на Shino/тип магазинче за един лев/ е най - голям? Ходила съм единствено на този на Цар Освободител 24, но после видях на надписа на торбичката , че има още 3 такива в града.

# 715
Вероятно говориш за Shiho. Имат един на Чаталджа, един само за бельо до жп гарата (до Планет) и .. третия май не го знам кой е.

# 716
май е на ул.Дрин, до ЦБА-а то на главното кръстовището... а срещу него май има Шихо за бижута...

Къде има по-евтини перални? Техномаркет, Технополис или малки магазини за ел.уреди?

# 717
  • Варна
Shiho има и в Аспарухово, по-малък е от този на Червения.

# 718
  • Варна
Трябва да прехвърля записи от магнетофонни ленти на дискове.
Къде ще ми препоръчате да отида? Flutter

на ул. Дрин има един магазин за погребални услуги, знам че там се предлагат такива услуги ( лично аз съм прехвърляла един сватбен запис от касета на диск) опитай там  Peace

Благодаря ти! Hug
Дано да работят и с магнетофонни ролки...

Ако знаете други места, споделете, моля! Flutter
Фотото на Червения площад, от страната на ОББ като тръгнеш към Окръжна Болница. На витрината пише, че прхвърлят записи от видеокасети на диск, питай там.  bouquet

# 719
  • Варна
За евтини перални се сещам за магазините с транспортни дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт