На пазар във Варна - 24

• 55 426
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Много благодаря  Hug

# 676
Здравейте Simple Smile
Искам да си купя панталон (спортен, не официален), но не знам много магазини из Варна.
Можете ли да ми препоръчате Outlet/Mагазин за преоценени маркови стоки, където цените да са по-приемливи?
Благодаря ви предварително Stuck Out Tongue

# 677
  • Варна
Чаталджа 20,ТОП аутлет на ъгъла с ген.Колев.Аз от там съм си вземала мн хубави нещица,за цените незная колко те устройва да дадеш ,така че провери

# 678
  • Варна
Veniti благодаря!

# 679
Здравейте, къде в района на спирка патриарха мога да си принтирам едни неща. Има наблизо office 1, но там е много скъпо.

# 680
  • Варна
Здравейте, къде в района на спирка патриарха мога да си принтирам едни неща. Има наблизо office 1, но там е много скъпо.
Като вървиш от спирката по Владислав , отдясната страна,малко преди кръстовището с Пискюлиев има малки магазинчета. Едно от тях беше копирен център. Там съм принтирала документи, но отдавна и не се сещам за цената,. Ако искаш, провери дали още съществува.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 09:56 от k a t r i n

# 681
може ли да ми кажете къде точно ще се намира новия Карфур? Близо до Пикадили Чаталджа или по-нагоре? Simple Smile

# 682
В обратна посока - по 8-ми приморски полк, но е пак близо до пазара.

# 683
  • София
може ли да ми кажете къде точно ще се намира новия Карфур? Близо до Пикадили Чаталджа или по-нагоре? Simple Smile

В луксозната сграда до стария завод "Дружба".

# 684
http://www.orchidgardens-varna.com/

# 685
  • Варна
За Карфур-а разбрах, че щяло да се влиза не откъм булеварда, а от към пазара. Не е проверена информацията.
Имам и малко специфичен въпрос: Знаете ли къде би могло да има анти-вятър панталон (предполагам някаква промазана материя). Става и втора употреба. Моля само за някакви насоки, защото и моето обяснение е едно такова - никакво   hahaha

# 686
Къде могат да ми направят тениски с моя картинка по-голяма от А4?

# 687
  • Варна
За Карфур-а разбрах, че щяло да се влиза не откъм булеварда, а от към пазара. Не е проверена информацията.

Днес пак минах от там - тротоара го няма и бордюра също, все още има машини, които ми струва че махат дърветата, които пък са останали само стебло. Та може и отворят откъм булеварда - до няколко дни ще се види  Mr. Green

# 688
Здравейте, да знаете откъде мога да си закупя "тетратки" за календари, трябва ми само долната част, такова като на линка http://j-point.net/print-house2/ednosektsionen-biznes-schetovode … kalendar_919.html ,  и на бройка. Благодаря!

# 689
Здравейте, да знаете откъде мога да си закупя "тетратки" за календари, трябва ми само долната част, такова като на линка http://j-point.net/print-house2/ednosektsionen-biznes-schetovode … kalendar_919.html ,  и на бройка. Благодаря!
в някоя рекламна агенция могат да ти продадат на бройка

Общи условия

Активация на акаунт