На пазар във Варна - 24

• 56 337
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Hug Здравейте,да питам има ли някъде евтини платове или такива втора употреба.
Искам да ушия подаръци за Коледа на близки и приятели.
На ул. Д-р Писклюлиев (не от страната на пазара, но от другата) има едно малко магазинче за платове. Цените не са високи, а имат и намаления на останали по-малки парчета, ако ще шиеш нещо по-малко. В този район имало и друг магазин, но не съм ходила и даже не знам дали още съществува - около Ботевата градинка, на ул. Бенковска.

А аз да попитам някой може ли да ми каже адресите на Хипермаркет магазините (за дрехи втора употреба ) или поне на този във Владиславово и ако знае цените за тази седмица.

# 376
  • ride my bike...
ул. Асен разцветников 24 ( срещу Лидъл )
Днес е 7.99

Македония 140 - 11.99
кап. Райчо Николов 12 - 2.99 ( днес не работи)
Аспарухово ул. Св. Св. Кирил и Методий 45 - 19.99

# 377
 Hug Мнооого благодаря   bouquet

# 378
  • Варна
От къде мога да се сдобия с такъв подвижен гардероб?
Скрит текст:

# 379
Някой да е чул нещо за намалението послучай рождения ден на Хиполенд? Чакам да попадна някъде на  по-голямо намаление на бебешки неща, аксесоари и кошарка?
Не съм чувала за такова. По принцип за колко време е намалението и в какви % варира?

# 380
  • ride my bike...
Mиналата година беше нещо от сорта на 20%, но само за един ден.

# 381
Mиналата година беше нещо от сорта на 20%, но само за един ден.
Беше през декември малко преди Коледа, т.нар. "луд петък". Помня защото кръшнах от работа заради него

# 382
  • Варна
Хиполенд-25 ноември,имат рожден ден,25% намаление.

# 383
  • Варна
Скрит текст:
Днес видях подобен в Mr.Bricolage, цената му беше 27,99 лв.

# 384
 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429843_46 … 9_845036842_n.jpg къде мога да намеря подобно в малки размери?
Някой да знае къде работят с Милкшейк?

# 385
Търся зимни ботуши ( ниски или с малка платформа) ама за много голям прасец...  Идеи къде да търся?

# 386
  • ВАРНА
Момичета и аз да попитам дали вече са пуснали детски ботуши по магазините - срещу Образцов дом обикновено гледам или ако имате идея къде още - естествена кожа предпочитам да са  Peace

# 387
  • Варна
Момичета и аз да попитам дали вече са пуснали детски ботуши по магазините - срещу Образцов дом обикновено гледам или ако имате идея къде още - естествена кожа предпочитам да са  Peace

Търся зимни ботуши ( ниски или с малка платформа) ама за много голям прасец...  Идеи къде да търся?

в Мадара  (направо им станах рекламно лице  Mr. Green)

Струва ми се, че това е единствения магазин за дрехи и обувки (и други неща), в който постоянно има навалица и опашки по касите.  Confused

# 388
  • Варна
Скрит текст:
Днес видях подобен в Mr.Bricolage, цената му беше 27,99 лв.
Благодаря ти   bouquet

# 389
  • ВАРНА

в Мадара  (направо им станах рекламно лице  Mr. Green)

Струва ми се, че това е единствения магазин за дрехи и обувки (и други неща), в който постоянно има навалица и опашки по касите.  Confused

на мен ми трябват детски 30 номер за момиче,последно като ходихме аз естествена кожа не видях,само разни изкуствени,но това беше мисля септември някъде,сега сигурноли е че има и естествен акожа?

Общи условия

Активация на акаунт