На пазар във Варна - 24

• 56 342
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте,

скоро ще ставам кръстница на една малка госпожица /на 8 месеца/. Откъде мога да намеря бели /или поне светли/ дрешки, подходящи за есенно-зимния сезон?

На първо четене, веднага се сещам за Зара и Окаиди, но зависи каква сума можеш да отделиш.

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … ts#product=968009

# 361
И в Какао клуб в Гранд мол-а има хубави бели дрешки. Ние от там взехме роклята за кръщенето на моята дъщеря. Имаше и в Карнивал кидс.

# 362
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Здравейте,да питам има ли някъде евтини платове или такива втора употреба.
Искам да ушия подаръци за Коледа на близки и приятели.

# 363
Някой да ме насочи към магазини за спортни стоки, търся скейтборд, но да е от "по - хубавите". Тези от Джъмбо и подобни не са хубави и качествени.
Днес гледах в магазина на Владислав с/у кръглата банка и цената до 100лв ме устройва, но ми се искаше да видя и на др. място.

# 364
# 365
  • Варна
Някой да ме насочи към магазини за спортни стоки, търся скейтборд, но да е от "по - хубавите". Тези от Джъмбо и подобни не са хубави и качествени.
Днес гледах в магазина на Владислав с/у кръглата банка и цената до 100лв ме устройва, но ми се искаше да видя и на др. място.
В Интерспорт в Гранд Мол има скейтборд, но не съм сигурна за цените. Предполагам, че са качествени скейтовете.

# 366
  • Варна
Къде продават плътен детски клин на нормална цена. По моловете клинчетата са тънки, тип пролетни.
Ватирани клинове детски купувах скоро от Kinderland в Кауфланд, нямаше голямо разнообразие на цветове, но са доста плътни, цените им са около 12-15лв.

Днес купих от м-н Мадара - единият около 9 лв, другият около 11. Ватирани. Но повечето изложени модели бяха от тъничките.

# 367
  • Варна
Моля, препоръчайте ми добър невролог за възрастен човек.

Благодаря !

# 368
От къде да купя;за 7г момче
- много дебело зимно яке
- гумени ботуши или нещо подобно което да не пропуска вода , за дъжд
- много плътни шал , шапка и ръкавъци ,но да са меки

# 369
  • Варна
Моля, препоръчайте ми добър невролог за възрастен човек.

Благодаря !

Д-р Анастасия Димитрова

Преглежда 2 пъти в седмицата в мед. център на ул. "Илинден" №1.
Скрит текст:
Била е завеждащ неврология в терапията, понастоящем е член на комисията за ЛКК. Дойде до вкъщи, където майка ми бе обездвижена от болка повече от седмица и й би инжекция в гръбначния стълб. Процедурата се повтори няколко пъти и всеки път изкачваше 15-те етажа пеша, а е на възраст и има страх от асансьори. Много човечна... Оказа се дискова херния, а некадърната д-р Желязкова от кърортна поликлиника й беше дала болничен за симптоми на дископатия... Пиши ми на лични, за да ти изпратя мобилния на лекарката, ако желаеш.

# 370
  • Варна
От къде да купя;за 7г момче
- много дебело зимно яке
- гумени ботуши или нещо подобно което да не пропуска вода , за дъжд
- много плътни шал , шапка и ръкавъци ,но да са меки

от Мадара  Laughing

# 371
Някой да е чул нещо за намалението послучай рождения ден на Хиполенд? Чакам да попадна някъде на  по-голямо намаление на бебешки неща, аксесоари и кошарка?

# 372
ако някой може да ми препоръча някакъв препарат за килими и мокети, с който да ги изпера така да се каже на място, защото май вече стана късно за автомивка, специално за килима. Предварително благодаря Hug

# 373
  • Варна

http://sportdepot.bg/bg/muje-sportna_ekipirovka/roleri_i_skeitbo … ordove-2_98_27_85

# 374
Търся препоръки и координати за майстор за баня- поставяне на плочки, осветление, вентилация.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт