На пазар във Варна - 24

• 55 535
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Collezione работи, но защо ли се чудя  newsm78 почти нищо няма, останали са дрехи от лятото, Дженифър работи, има намаление 50%, Чиполино работи - от към клинчета за малки дами, нищо особено, точно това търсех и аз,  спортния магазин - работи, на 3тия етаж работи пицарията и кафетето с тортичките, боулинга, лабиринта за деца и кафето до него, а така също има и един фризьорски салон, който работи.

# 526
raja_nikol - да, Пискюлиев е точно тази улица.
Владислав е улицата под трите мола, стига до Козирката/Катедралата.
По тези двете улици има най-много магазини за обувки.
Моите ботуши са от Габина. Тук можеш да видиш конкретни модели, има и адреси на магазините.
А иначе много хубави попадения има в един сайт, от който пазарувам,
като доставката е безплатна при поръчка над 40лв. Имаме си тема във форума за него.

# 527
  • Варна

Много сте мили и много ми помагате  Peace Коя улица е Владислав  Embarassed, дайте ориентир някакъв.

Владислав е централна улица, по-точно булевард, няма начин да не я знаеш. Сигурно от нея влизате в града с колата Grinning  Магазините се намират в началото от Катедралата нагоре все едно вървиш към Моловете и Централната автогара.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 11:32 от don domat

# 528
Споделете има ли в района на Младост и Възраждане магазин за здравословни храни. Посещавам един такъв на ул. Сава Радулов, ама ми идва доста далечко.
Не е в твоя район , но вчера открих ново магазинче за здравословни храни до второ районно на ул. Топра Хисар 11 Намира се на едно малко площадче. Цените ми се сториха добри.

# 529
raja_nikol - да, Пискюлиев е точно тази улица.
Владислав е улицата под трите мола, стига до Козирката/Катедралата.
По тези двете улици има най-много магазини за обувки.
Моите ботуши са от Габина. Тук можеш да видиш конкретни модели, има и адреси на магазините.
А иначе много хубави попадения има в един сайт, от който пазарувам,
като доставката е безплатна при поръчка над 40лв. Имаме си тема във форума за него.

Така и предполагах, че това е улицата  Laughing
За Габина не ща да чуя, миналата година дадох 170 лв за ботуши, ест. кожа, платфора  и краката ми бяхе винаги мокри и ледени. Това не ми се е случвало никога, дори с ботуши от 60 лв, странна работа. Никак не ми бяха удобни освен това, те са ми най- голямата минавка  #2gunfire

# 530
За Габина не ща да чуя, миналата година дадох 170 лв за ботуши, ест. кожа, платфора  и краката ми бяхе винаги мокри и ледени. Това не ми се е случвало никога, дори с ботуши от 60 лв, странна работа. Никак не ми бяха удобни освен това, те са ми най- голямата минавка  #2gunfire

Аз пък и летни, и зимни обувки от там си взимам и никога не съм имала проблеми.
Даже най-любимите ми обувки са от там и ги носих за не знам коя година поред това лято, може би 3-4та поне.
Ботушите, с които съм в момента, също са ми от там. Втора година ги подносих.
Много са ми удобни, а това е рядкост при мен. А и не са мръднали, сигурна съм, че ще ме изкарат и тази зима.
Може би просто не си случила - надявам се да е така, че аз много си харесвам марката, само дето ми идват малко скъпи.

Но погледни сайта, който ти показах, ако си склонна да пазаруваш онлайн -
и двата чифта, които си поръчах оттам са с много добро качество и съвсем не са скъпи.

# 531
  • Варна
Момичета, от къде мога да купя готов фондан(захарно тесто)?

http://ilchovski-94.com/contact/

Това е сладкарска борса,продават и на клиенти,но са им големи опаковките,ако искаш звънни и питай  Peace
Опаковката на фондана е 8 кг. А цената за килограм беше около 2.80 лв.

# 532
  • Варна
Здравейте, може би вече е коментирано но все пак има ли добри души които знаят кога отваря врати вторият Карфур във Варна  newsm78

# 533
За Габина не ща да чуя, миналата година дадох 170 лв за ботуши, ест. кожа, платфора  и краката ми бяхе винаги мокри и ледени. Това не ми се е случвало никога, дори с ботуши от 60 лв, странна работа. Никак не ми бяха удобни освен това, те са ми най- голямата минавка  #2gunfire

Аз пък и летни, и зимни обувки от там си взимам и никога не съм имала проблеми.
Даже най-любимите ми обувки са от там и ги носих за не знам коя година поред това лято, може би 3-4та поне.
Ботушите, с които съм в момента, също са ми от там. Втора година ги подносих.
Много са ми удобни, а това е рядкост при мен. А и не са мръднали, сигурна съм, че ще ме изкарат и тази зима.
Може би просто не си случила - надявам се да е така, че аз много си харесвам марката, само дето ми идват малко скъпи.

Но погледни сайта, който ти показах, ако си склонна да пазаруваш онлайн -
и двата чифта, които си поръчах оттам са с много добро качество и съвсем не са скъпи.

Голям съм карък явно, ама и вашите зими като нашите  Mr. Green Ще разгледам и сайта, доста неща купувам он лайн, но точно ботушите са ми най- трудни, ширината нагоре по прасеца, докато не пробвам....не мога да преценя. 

# 534
  • Варна
Къде продават онези големи пластмасови контейнери с колела за прибиране на детски играчки? Приличат на леген с колела Simple Smile

Може би Джъмбо? newsm78

Каква е цената им приблизително?

# 535
За обувки и ботуши съм доволна много от Арайс (пловдивска фирма) имат фирмен магазин срещу хотел Черно море (малко по надолу от Макдоналдс)
Иначе като бях на гости в Плевен попаднах на едни боти- естествена кожа и подметка от естествен каучук, тип холандско токче за 69 лв, що не ги купих не знам. До колкото разбрах пак бяха на Бг фирма, някаква габровска, може би и тук да ги има из магазините. Казаха, че имат над 20 магазина из страната, ще се помъча да се сетя името.

# 536
  • ride my bike...
Контейнери с колела съм виждала в кауфланд.
Цена - не знам

# 537
Здравейте, може би вече е коментирано но все пак има ли добри души които знаят кога отваря врати вторият Карфур във Варна  newsm78

Сега чувам, че ще има втори Карфур. Къде ще е?

# 538
  • Варна

Сега чувам, че ще има втори Карфур. Къде ще е?

ами в сградата на Орхид Хилс на булевард 8-ми приморски след светофарите на чаталджа , казаха ми че са сложили табелата вече но и дума няма за дата на откриване  Crazy

# 539
Collezione работи, но защо ли се чудя  newsm78 почти нищо няма, останали са дрехи от лятото, Дженифър работи, има намаление 50%, Чиполино работи - от към клинчета за малки дами, нищо особено, точно това търсех и аз,  спортния магазин - работи, на 3тия етаж работи пицарията и кафетето с тортичките, боулинга, лабиринта за деца и кафето до него, а така също има и един фризьорски салон, който работи.
Допълвам : Има един магазин за обувки (Roberto zago), за бельо, KOton за дрехи , още 2 за дрехи също, но не им  знам имената.

Общи условия

Активация на акаунт