Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
имате ли впечатления от тези? умалени, уголемени, запарват ли щом са изкустени?
дори няма да питам защо част от тях са на 30 лв., а останалите на 43  ooooh!
http://www.miniprix.bg/produkt/96731/
http://www.miniprix.bg/produkt/96742/
http://www.miniprix.bg/produkt/96754/
http://www.miniprix.bg/produkt/95693/

имам зелените, взех ги при едно намаление за 21,50лв. Точно като на снимката са. Отговарят си на номера. Обула съм ги два пъти, не са ми спарвали.

# 406
благодаря!   bouquet

# 407
На стената във фейса са написали, че се подготвят за утрешната нова колекция, да видим каква ще е  Thinking

# 408
  • Бургас
Да се запиша и аз, че  тя темата почти изписана Shocked
Пуснах снощи едни боти - версия на ботушите, които бях харесала. Дано описанието е вярно, защото поръчах 40-ти номер Thinking Ако си отговарят на номера, ще трябва по две - три стелки да слагам вътре  Joy

# 409
  • София
Пуснах заявка за връщане на продукт, статусът й е "в процес на обработка", има си R-номер.
Трябва ли да чакам някаква промяна на статуса (одобрена или не знам какво) или
вече мога да върна продуктите по Спиди?

# 410
  • Варна
Пуснах заявка за връщане на продукт, статусът й е "в процес на обработка", има си R-номер.
Връщай ги. Статуса ще се промени когато ги получат и обработят.
Аз още нямам пари по сметката Tired

# 411
  • Бургас
Връщай ги. Статуса ще се промени когато ги получат и обработят.
Аз още нямам пари по сметката Tired

И аз... И взе да ми писва!  Rolling Eyes

Следващата върната пък още не е обработена, въпреки че Барбу я получи в понеделник.

Много мудна работа, много!

# 412
И аз ще връщам мъжките дънки. Оказаха се не просто умалени, ама направо като клин.. Чакам утре една поръчка с две чанти и едно портмоне да видя дали нещо ще се връща от там и действам. Много ме е яд. Не стига, че един час в намалението на дънките се мъчих като грешен дявол да пусна поръчка, ами от нея поръчка само мъжките дънки се оказаха поръчани, а сега и ще ги връщам  Crossing Arms

# 413
Мацки,изпратих кафевите Кубанаси на malka kalinka,защото днес тя има Рд,а и първа ми писа.Съжалявам,че не мога да отговоря на всички!  bouquet  bouquet

# 414
Мацки,изпратих кафевите Кубанаси на malka kalinka,защото днес тя има Рд,а и първа ми писа.Съжалявам,че не мога да отговоря на всички!  bouquet  bouquet

Ирка, страшно много ти благодаря   bouquet    bouquet     bouquet   за прекрасния подарък за РД  Hug

# 415
  • Варна
Мимита, във ФБ имаше подобно питане за срока на обработка и отговора им беше 1/2 дни максимум, ти явно не броиш правилно твоите Mr. Green
Току що получих обаждане от кол центъра им да ми съобщят, че ботите които съм поръчала не били налични в момента на подготовка на поръчката. Мило ме помолиха да следя сайта им и когато ги качат пак да си ги поръчам ooooh! Ми аз вчера си ги поръчах отново, а днес ги няма Crossing Arms къде ли са се дянали... Няма да умра за тези боти, ама много мразя да ме правят на глупак #Cussing out

malka kalinka, весел празник!   bouquet

# 416
Аз питах за времето за обработка на върнати пратки и ми отговориха във ФБ 1/2 дни. Моите неща са ги взели от Спиди Русе в понеделник, но още нищо нямам.

# 417
Като ви чета колко време се бавят за връщането на пари, мисля направо ваучер да искам. Притеснявам се утре в какво състояние ще дойдат чантите, дано не са изпонамачкани и сгънати на 100. Някой дали е получил такива да каже някакви отзиви:

# 418
Мен ме вбесиха.
По поръчката, с която съм си използвава ваучера от върнатите артикули са ми махнали продукт, който добавих само за да достигна стойноста на ваучера, като същи е наличен в сайта им. Имам чуството, че нарочно го правят. Писах им в ФБ, но не ми отговарят. Не става въпрос за малката стойност от разликата а за принципа и ме хвана яд - поне да се обадят да кажат.

# 419
От поръчани 4 топа на намалението не получих нито един!
Нямало ги в наличност.
 Joy Joy Joy

Не ме огря от тази томбола!

Общи условия

Активация на акаунт