Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София

сложи в колета и копие от фактурата, която си получил при доставка на колета

Ужас днес връщах за първи път забравих да сложа копие от фактурата  ooooh! #Crazy Да има някой друг разсеян, като мен да каже дали,ще мине  Praynig Rolling Eyes

# 496
  • тук-там
http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-a8df9d20d1fc-300-300-1-85.jpg - нелоши джинси на МНГ, които обаче са умалени - нацепих се, но ми стоят доста впити и ще ги връщам;

Би ли написала, кой номер са? Не ги виждам в сайта. Това ли е реалния им цвят?

# 497
  • Варна
36 номер са, обикновено на МНГ си купувам 34 или 36, в зависимост от модела, тези може би на 34 отговарят (по европейската номерация, не по дънковата). Peace Това им е цвета, може би малко по-светъл. Peace

# 498
  • тук-там
36 номер са, обикновено на МНГ си купувам 34 или 36, в зависимост от модела, тези може би на 34 отговарят (по европейската номерация, не по дънковата). Peace Това им е цвета, може би малко по-светъл. Peace

Благодаря, малки ще са - твърдо съм 36!  bouquet

# 499
  • Бургас
sand01bg,какво беше това което постна,още що го постна и изчезна,тука има лами направо  Joy  kari 79 ,малки ли са ти?май не отговарят,38 номер си е 37 направо..)))

Абе за мен са си един номер умалени,колкото и да се отпускат, пък и съм с по-широк крак.... А иначе са страхотни.... та в тази връзка търся 40 номер  Simple Smile

# 500
сложи в колета и копие от фактурата, която си получил при доставка на колета
Ужас днес връщах за първи път забравих да сложа копие от фактурата  ooooh! #Crazy Да има някой друг разсеян, като мен да каже дали,ще мине  Praynig Rolling Eyes
Имам предложение, това да се съдържа в първия пост на темата. Стъпките, които се предприемат, ама съвсем подробно. Нека е улеснение за тези, на които им предстои  Peace
Мога ли да си разпечатам ф-рата от компа вкъщи или се налага да преснимам ф-рата, която получих с пратката?

# 501
сложи фактурата, която са ти пратили - ако имаш нужда от нова, тогава разпечатвай
от 7-8 фактури, които получих, само 2 имат печати, т. е. липсата им да не те притеснява

# 502
Абе те хората толкова подробно са си описали всичко в секцията "Помощ" в сайта, ама кой да чете..... Наистина вече е досадно на сто човека да се обяснява едно и също Tired
Цъфс, ти намираш ли някакви разлики между фактурата, която ти е в профила и тази, която си получила? Която и да сложиш все тая - еднакви са!

# 503
# 504
  • при моите любими
Аз пък да успокоя разсеяните, че не сложих фактура, а ми върнаха бързо паричките с ваучер, който вече отново похарчих  Peace
И да питам запознатите, дали ще има скоро зимни мъжки якета. Искам да поръчам едно дебелчко за моя мъж, а нещо не виждам много такива в момента. Трябва ми Л размер, ако някой попадне на нещо интересно да пусне линк. Благодаря.

# 505
  • София

Височина дванадесет милиардасм  Joy Joy Joy Joy ех този google translate.Просто от румънски на български никак не се справя горкия  Whistling Между другото и профила им във фейсбук е едно към едно с румънския  bowuu

# 506
  • Sofia
Аз досега имам 3 връщания и в нито едно не съм слагала копие от фактурата - само залепен номера на заявката за връщане.

# 507
Чудя се аз ли съм идиот, или нещо не е наред...
Всеки път като кликна на линк в тази тема, първо ми се отваря БГ мамма и съответния пост, в който е линка. Затварям таба на браузъра и кликам втори път на линка. Той вече се отваря нормално. Това не е само на един компютър, а на 3. Пробвам и с Експлорър и с Гугъл Хром и се повтаря същото. С другите теми и сайтове нямам такава драма. Някой друг с такъв проблем или повредата е в моя телевизор?

# 508
  • София
И на мен ми се случи на няколко пъти, но рядко Peace

Аз днес май из фейса мернах, че утре ще има нова колекция. Въобразявам ли си или е вярно? Thinking

# 509
Чудя се аз ли съм идиот, или нещо не е наред...
Всеки път като кликна на линк в тази тема, първо ми се отваря БГ мамма и съответния пост, в който е линка. Затварям таба на браузъра и кликам втори път на линка. Той вече се отваря нормално. Това не е само на един компютър, а на 3. Пробвам и с Експлорър и с Гугъл Хром и се повтаря същото. С другите теми и сайтове нямам такава драма. Някой друг с такъв проблем или повредата е в моя телевизор?

И при мен е така  Tired
Бях питала преди време,и други го имат този проблем.Нямам идея на какво се дължи,но е ужасно дразнещо...

Общи условия

Активация на акаунт