Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Ами ето, значи има защо да се пита и тук. Постнах обясненията от сайта и вече има притеснени, които не са сложили копия. Обаче, както се вижда не е фатално, което прави важно това да се коментира.
Абе те хората толкова подробно са си описали всичко в секцията "Помощ" в сайта, ама кой да чете..... Наистина вече е досадно на сто човека да се обяснява едно и също Tired
Цъфс, ти намираш ли някакви разлики между фактурата, която ти е в профила и тази, която си получила? Която и да сложиш все тая - еднакви са!
За мен може да са еднакви, но не знам дали за тях са, затова питам патило- т.е. вас.  Peace
Алекс, все се каня да пита и аз за това, обаче все забравям и решавам хайде др. път- при мен е по същия начин... #Crazy

# 511
Чудя се аз ли съм идиот, или нещо не е наред...
Всеки път като кликна на линк в тази тема, първо ми се отваря БГ мамма и съответния пост, в който е линка. Затварям таба на браузъра и кликам втори път на линка. Той вече се отваря нормално. Това не е само на един компютър, а на 3. Пробвам и с Експлорър и с Гугъл Хром и се повтаря същото. С другите теми и сайтове нямам такава драма. Някой друг с такъв проблем или повредата е в моя телевизор?

И при мен е така. Кликвайки на линк ми се отваря нова страница на бг мама, от нея вече всички линкове ми се отварят нормално.

# 512
  • София
Чудя се аз ли съм идиот, или нещо не е наред...
Всеки път като кликна на линк в тази тема, първо ми се отваря БГ мамма и съответния пост, в който е линка. Затварям таба на браузъра и кликам втори път на линка. Той вече се отваря нормално. Това не е само на един компютър, а на 3. Пробвам и с Експлорър и с Гугъл Хром и се повтаря същото. С другите теми и сайтове нямам такава драма. Някой друг с такъв проблем или повредата е в моя телевизор?
И на мен ми се случва сравнително често, не всеки път обаче. Не забелязвам закономерност. Явно съм решила, че аз съм идиот и затова не съм попитала  Crazy

# 513
  • на земята
 M0nster4e ,всеки четвъртък пускат по нещо ново  Peace

# 514
  • Варна
Пуснах едни боти, кафевички, с дупки отстрани, без цип, кафеви... Уффф, ама едно обяснение. Не мога да им намеря снимката. Коментирани са. Ако след това цветущо обяснение някой се сети за какво говоря, може ли да сподели дали са готини Simple Smile

# 515
  • Sofia
Аз реших да не ви занимавам с "моя"проблем с кликването и не не питам, случва ми се най-редовно  Mr. Green
Аз днес се надявам на куриер с чанта Rifle. Поръчах и All Saint-ските дънки. Ако са като едни ваксани теснотии, които премятахме със Sparkling от ибей и бяха точно 1-2 номера умалени, тези трябва да са добре, а и този промазан плат стоеше супер. Ще видим какво ще дойде  Rolling Eyes

Много искам да се отрека от тоя сайт и да не го гледам повече, но за мое съжаление голяма част от нещата са си супер - много съм хепи с детските тениски. По 2, по 4 лева, егати сумите се събират  Mr. Green

Чудя се за ESPRIT тениските по 2лв, всичките ми харесват, а всичките едва едва ми стават, едно леко свиване при парне, ще ми се оголи корема Sad Днес пак ще ги гледам и викам куриера.

# 516
  • софия
Аз нямам проблем с кликането - нито на компютъра, нито на таблета Rolling Eyes Ползвам Мозила на компютрите Peace Цъкам на линка и се отваря сайта без описаните от вас "особености".

# 517
  • София
Аз нямам проблем с кликането - нито на компютъра, нито на таблета Rolling Eyes Ползвам Мозила на компютрите Peace Цъкам на линка и се отваря сайта без описаните от вас "особености".

И аз съм с Mozilla, никакъв проблем с линковете  Peace

# 518
aniK,като получиш All Saint-ските дънки ще може ли да споделиш и ти впечатленията си.  Praynig Откога им се чудя и те взеха,че свършиха,но се надявам пак да се появят. Blush

# 519
с експлорър съм и от време на време и на мен ми се случва онова с отварянето, но рядко и само от прикса; не съм писала на админите, защото мисля, че проблемът е в прикса; но ако някой има такъв проблем и с други сайтове - кажете и ще пиша за проблема  Peace

пп чакам куриер  Mr. Green

# 520
  • София
И аз - със сменените мокасини.
По въпроса за връщането на предишните - нямам никакво развитие по въпроса - нямам ваучер, не знам дали са получени  Rolling Eyes Пратих ги в събота предиобед, вече би трябвало да са получени... кога трябва да се разпискам?

# 521
По въпроса за връщането на предишните - нямам никакво развитие по въпроса - нямам ваучер, не знам дали са получени  Rolling Eyes

Аз пък вече имам ваучер по върнатата пратка, която Барбу взе в понеделник. Не очаквах толкова бързо да стане  като чета мненията тук.
И освен това получих нова доставка по поръчка от петък. Party

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 09:38 от Greene

# 522
  • Бургас
По въпроса за връщането на предишните - нямам никакво развитие по въпроса - нямам ваучер, не знам дали са получени  Rolling Eyes

Аз пък вече имам ваучер по върнатата пратка, която Барбу взе в понеделник. Не очаквах толкова бързо да стане  като чета мненията тук.

И аз имам ваучер!  newsm44

Атти, провери си по номера на товарителницата в сайта на Спиди.

# 523
  • Бургас
не мога да се ориентирам в номерацията.
по френската съм 34 за блузи и 38 за дънки. какви номера да гледам от този сайт?

# 524
И за моята върната пратка пише, че е обработена, остава само да проверя за парите по сметката.

Днес имам имейл и трябва да получа едно бяло яке и ще дам отзиви после.

Общи условия

Активация на акаунт