Любители на Котки Тема 66

• 37 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Слънчогледка Яваш пожелавам ви скорошно оздравяване.
Стейси Грей съжалявам за твоето коте, че така се е получило.Все пак не може да знаем какви усложнения може да се появят, нали заради това са ветеринарите, които учат с години. Twisted Evil Като гледам по animal planet какви изследвания правят на животинките, в БГ дори за хората не се грижат толкова

# 331
Здравейте на всички нови мацинки и мами, и въобще на всички. Hug Чета си ви!

Бибито познайте на кого се лепна и са неразделни вечер! Crossing Arms Нито я държи насила, нито я притиска, просто се лепва за мъж ми и го гледа в очите. Двамата заедно си гледат мачове... Crossing Arms

# 332
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
СтейсиHug  action032  не се гневи! Поне живееш в голям град, с много ветеринари, с ветеринарни клиники. Имаш ли представа изобщо какво е в по-малките населени места? Тук включвам и голяма част от областните градове. Клиники изобщо няма, рентген за животни също. Не си мисли, че хуманната медицина е на по-добро ниво! Представата ти, че си правят труда да тестват упойките преди операция е доста идеализирана. Преди години почти ми се наложи да се сбия с един лекарски екип, който трябваше да оперира 16-годишната ми дъщеря. Недоумяваха защо не разрешавам да я оперират без да е направен въпросният тест  #Crazy ! Натириха ме, щом като съм толкова твърдоглава, да вървя на другия край на града при единствената алерголожка (работи само кеш). Там сценката се повтори, да добавя че аз от години се боря с тази коза. Накрая всички млъкнаха щото две от десетте проби бяха положителни, ама нали не си мислиш че се извиниха!? Само отложиха операцията с един ден, че да я подготвим за всеки случай медикаментозно. И всичко това при положение, че тогавашният шеф на болницата е приятел, лично беше подбрал екипа и организира приемането, т.е. отлично знаеха, че сме протежета. Смятай какво е нивото на ветеринарите! Единственото, което биха направили при по-тежък случай е да предложат приспиване на животинката, или ако имаш финансова възможност - отивай в София, Пловдив, Стара Загора. Много ми е мъчно за Гречони, но ако неговата история се бе случила в моя град, той нямаше да има никакъв шанс още от самото начало. С вас и с Варна милата душица поне живя обичан две години. Разревах се. Cry Да нагушиш Женито от мен!
Сън, напълно разбирам каква безизходица е в град с двама ветеринари. Confused Стискам палци котката ти да се оправи! fingerscrossed Виж на първа страница на темата къде най-близо до тебе има посочени добри ветеринари! Свържи се по телефона, кажи си случая, заведи я да чуеш и второ мнение, и ако някой се наеме - действай. Ако няма такъв, остави животинката на мира.

# 333
  • Варна
Професорке, какъв ужас сте преживяли с детето!  Hug
Аз дори на зъболекар не разрешавам да постави лека упойка на детето, без да съм сигурна! Просто от алергии ми е дошло до гуша, травма ми е направо. Като бях дете, много пъти Бърза помощ връщаше майка ми от оня свят, заради гадните алергии. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Във Варна ветеринари много, конкуренция, мили. И само един (неговия)- по-адекватен. Аз бях писала как обикалях от лекар на лекар, само някой да помогне- и след поне 5 ехографии на мехур и много лекарства, все тая.
Тогава се върнах при нашия( в началото мислих, че не е помогнал, щом все има кръв) и той направи решаващата ехография, когато откри туморите.Тогава научих, че ехография на пикочен мехур се прави на пълен с урина мехур. Преди това правиха както дойде.
Последно се бях свързала със София, д-р Бобадова, но тогава вече беше късно.

Много хубав пример дадох на Бубиша,  Cry, но да не се заблуждава, че минава бързо. Избива пак от време на време. Hug И тогава поревавам тук-там. Hug Днес като чух нашата песен( как си го държах добричкия ми и си танцувахме, а той си търпеше),  Sad Cry Cry
Скрит текст:

# 334
Стейси  Hug
И в нашия град има трима ветеринари. Единия, на сайта си има снимки с животни, които оперират. Вътрешностите им от вън, той и екипът му позират за снимка Close. Втория е този, при който водя Макси. Сравнително млад, мисля си, че ще е по запознат с новости и т.н., ама ей го на - кастрация чак след една година. А третия хич не го и знам. Избор почти никакъв.

# 335
  • София
Добро утро Hug

# 336
  • на брега на морето

Чай с мустаци не бях виждала  Joy

# 337
Иии.... бързо да си признава коя е любителката на котки от Вълчи дол, която е разпознала мама и тати из снимките ми  Mr. Green Шашнали се хората колко е известна Сушата по техния край  hahaha

Чая с мустаци е супер! На Суши мустаците от едната страна са оредели доста, зъбите й падат, абе... ще я връщаме май, яко дефекти дава Laughing Ама пък е каратистка като предишната си мама май, подскача много  нависоко гадинката и са едни чупки и стойки, да паднеш от смях!!! Бях забравила колко е забавно да имаш котка у дома.
Интересно беше наскоро като си беснеше с 200км/час , как се паркира  в купата си с вода  hahaha

Котковоооо, кво става с великолепната осмица? Снимки ша правим ли или ДА?  Сигурно много са порастнали вече?

# 338
Аз чакам мустаците на Пикълс да пораснат, защото изпопадаха  Shocked и са по половин сантиметър, все едно сме ѝ ги отрязали с ножица...

# 339
  • на брега на морето
http://www.vbox7.com/play:9c117ccefe

Как се правят опити по физика. ДА ГИ ИЗПАПАМ ФИЗИЦИТЕ КОСМАТИ!

# 340
  • На небето
 hahaha

# 341
EstellLaughing

От видеото с котетата физици попаднах на тези малчовци  Hug http://vbox7.com/play:36207e325c

# 342
# 343
Мацки, трябва да работя. Само се заплесвам с тези пухчовци.  Joy

# 344

Аууу Пикълс имаше същата биберонка, само дето докато ядеше ушите ѝ плющяха... буквално, голяма атракция беше за всички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт