Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уличното развъждане на котки?
Какво е вертикалното пространство за котки?
Какво е предучилищна подготовка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уличното развъждане на котки?
-
Какво е вертикалното пространство за котки?
Вертикалното пространство за котки е специално проектирано обзавеждане, което предлага възможности за катерене, скриване, игра и почивка на нашите космати приятели. Това може да включва стълби за катерене, висящи платформи, къщички за котки и други подобни елементи, които подобряват средата на живот на нашите котки.
-
Какво е предучилищна подготовка?
-
Какво представлява котешката изложба?
-
Кога падат млечните зъби при котките?
Чета си ви!
Нито я държи насила, нито я притиска, просто се лепва за мъж ми и го гледа в очите. Двамата заедно си гледат мачове... 
не се гневи! Поне живееш в голям град, с много ветеринари, с ветеринарни клиники. Имаш ли представа изобщо какво е в по-малките населени места? Тук включвам и голяма част от областните градове. Клиники изобщо няма, рентген за животни също. Не си мисли, че хуманната медицина е на по-добро ниво! Представата ти, че си правят труда да тестват упойките преди операция е доста идеализирана. Преди години почти ми се наложи да се сбия с един лекарски екип, който трябваше да оперира 16-годишната ми дъщеря. Недоумяваха защо не разрешавам да я оперират без да е направен въпросният тест
! Натириха ме, щом като съм толкова твърдоглава, да вървя на другия край на града при единствената алерголожка (работи само кеш). Там сценката се повтори, да добавя че аз от години се боря с тази коза. Накрая всички млъкнаха щото две от десетте проби бяха положителни, ама нали не си мислиш че се извиниха!? Само отложиха операцията с един ден, че да я подготвим за всеки случай медикаментозно. И всичко това при положение, че тогавашният шеф на болницата е приятел, лично беше подбрал екипа и организира приемането, т.е. отлично знаеха, че сме протежета. Смятай какво е нивото на ветеринарите! Единственото, което биха направили при по-тежък случай е да предложат приспиване на животинката, или ако имаш финансова възможност - отивай в София, Пловдив, Стара Загора. Много ми е мъчно за Гречони, но ако неговата история се бе случила в моя град, той нямаше да има никакъв шанс още от самото начало. С вас и с Варна милата душица поне живя обичан две години. Разревах се.
Да нагушиш Женито от мен!
Виж на първа страница на темата къде най-близо до тебе има посочени добри ветеринари! Свържи се по телефона, кажи си случая, заведи я да чуеш и второ мнение, и ако някой се наеме - действай. Ако няма такъв, остави животинката на мира.
. Втория е този, при който водя Макси. Сравнително млад, мисля си, че ще е по запознат с новости и т.н., ама ей го на - кастрация чак след една година. А третия хич не го и знам. Избор почти никакъв.