Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
nolia, прекрасни са и двете! Heart Eyes

# 511
  • In a surreal moment!

# 512
Лека нощ от мен!  Grinning

# 513
Много късно се записвам, но напоследък нямам време за форума. Благодаря за темата. Надявам се тези дни да успея да я по-прегледам, а за сега ще кажа, че искам и аз такива гушкания! Мрън!

Ние сме при роднини, този път взехме и малкия, защото престоят е дълъг. Къща е, та непрекъснато гледа уличните котки през прозорците и им съска. Забелязах, че издава много интересен звук, като "дебне" мухи - като типична жаба е - "ке-ке-ке". Умирам от смях.
Гордостта на стопанката тук е едно 80кг куче, с което Цезар бързо се сблъска. Големият хубавец не му направи впечатление котака, защото видя, че си е наш, но малкият, от друга страна, така съскаше на лаещия си неприятел, и се опитваше да го изгони, че няма на къде.
Кулминацията дойде, когато кучето се опитваше да яде от котешката храна, която Убавецът по принцип не понася, и изведнъж скочи от мен и застана да му съска. Какво си мислеше не знам.  Laughing
Поне ни е забавно.  Crazy

# 514
Здравейте пак от мен!Фуфи  се прибра ! Цяла нощ мъркаше и се гушкахме двете Hug

# 515
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте пак от мен!Фуфи  се прибра ! Цяла нощ мъркаше и се гушкахме двете Hug
Супер, браво на сладураната!
Моето мишле Маги си има нов дом - вчера я закарахме при мама на вилата. Няма такава радост - тича, играе, катери се, дори си намери сама място за сън. Изобщо не напира да влиза вътре, а навън се чувства прекрасно. Сега има много нови забавления и никой не й се кара, та си прави бели на воля. Много беше интересна срещата й с нейна по-голяма побратима. Отиде на един метър от нея, наежи се и взе да ръмжи като куче  Joy. Голямата беше принудена да си подвие опашката и да се оттегли. Изобщо не се държи по начинът, по който се държеше вкъщи - да тича като луда и да скача по саксиите и масите. Сега е кротка, спокойна и добричка - явно на свобода й харесва повече и е много щастлива. Майка е ангажирана да я храни и гали, но и малкото не е така прилепчиво както беше тук. Изобщо не й направи впечатление, че си тръгваме, не ни е търсила и плакала. Много съм щастлива и аз, че малкото изплашено пухче от магистралата вече си има дом, където се чувства спокойна и добре. Като си оправя компа, ще кача снимки, че от служебния не мога да качвам.

# 516
  • на брега на морето
Забелязах, че издава много интересен звук, като "дебне" мухи - като типична жаба е - "ке-ке-ке".

И долната челюст потреперва, нали? Joy

Еличке, браво на Фуфи!

# 517
И аз се нареждам до мечтателките за гушкане на диви котета  Simple Smile

nolia, много красиви Иза и Снежинка, не мога да им се нагледам  Heart Eyes

blue_angel, радвам се за Маги и браво на вас!

Шони се подготвя за спане. Обожава всякакви одеалца и дрехи, стига да са вълнени - веднага ги разпознава и си ги присвоява  Simple Smile

# 518
  • В голямото море...Живот
Забелязах, че издава много интересен звук, като "дебне" мухи - като типична жаба е - "ке-ке-ке".

И долната челюст потреперва, нали? Joy

"Говорят" така и на птичките, примамват ги. Полиглоти  Mr. Green

# 519
nolia, развълнуввв... Grinning Иза ми е слабост, толкова е красива  Heart Eyes . А новата ти бяла пухла е...  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавна не сте се мяркалииии насааам Naughty
Palia, Моли е същата- само да види нещо вълнено, хавлиено, памучно... всъщност, каквото и да види- шмуг вътре Grinning Шони е бонбон! Heart Eyes
elichka, радвам се за Фуфи Simple Smile
Моли снощи открадна една капачка от течен шоколад и ние искаме да й я вземем, а тя хуква да търчи с нея, но капачката й закриваше погледа ( защото я държеше така, че й захлупваше муцуната) и неориентирано се луташе насам натам- спукахме се от смях с нея Joy

за сж нови снимки не мога да кача, защото Моли е прегризала кабела ooooh! Да се оплача- това не е първия прегризан кабел от нея... последният беше от домофона ( излизаше на порции в тоалетната й ooooh!). Не знам как ще се оправяме с това- вкъщи е пълно с кабеляци, а тя като заек ги изгризва, докато ни няма Close  Tired Вашите маци ядат ли кабели? Ако да- как ги спасявааате?

# 520
Който е свободен събота и неделя и иска да погледа животни да заповяда  Simple Smile
http://www.fair.bg/bg/events/zoo-12-bg.htm
Ходя всяка пролет и есен има животинки,цветя,прически-интересно е!

# 521
И аз се нареждам до мечтателките за гушкане на диви котета  Simple Smile

nolia, много красиви Иза и Снежинка, не мога да им се нагледам  Heart Eyes

blue_angel, радвам се за Маги и браво на вас!

Шони се подготвя за спане. Обожава всякакви одеалца и дрехи, стига да са вълнени - веднага ги разпознава и си ги присвоява  Simple Smile

Прекрасно животинче Simple Smile

# 522
  • на брега на морето
Ако да- как ги спасявааате?

Я ги намажи с люто! Зайците все са набеждавани, че гризат, но май опира до нрав. Моят Зай досега е гризнал само кабела на едно зарядно и дръжките на клещите му за нокти. Виж хамстера Меца изгриза стените и долната част на вратите. Дори не й пукаше, че я наблюдаваме и я увещаваме да спре.

# 523
Да, трепери.  Laughing Много ми е смешен. Никога не съм чувала коте да издава такъв звук. Grinning

# 524
  • на брега на морето
И не само това - стоят като отвеяни, защото цялото им внимание е в мухата / птичката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт