Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
elichka_vangelowa, не ги разгледах добре, че не ми се прави сега регистрация за да ги видя големи. Личи си, че писаната ти е красавица! Heart Eyes Hug Имам обаче известни претенции към теб. Нищо, че е форум, редно е да пишеш граматически прилично! Naughty Недей пропуска точки, запетайки и други препинателни знаци! За твое добро е. Внимавай и с правописа на думичките - пише се някъде! Не се ли научиш сега - няма да се научиш никога!  Hug Hug
Извинявайте за спама! Embarassed И да не забравя да питам - а Фуфи прибра ли се?

Дидитка, мястото на дивите животни наистина е в природата, но най-чистосърдечно с ръка на сърцето си признавам, че много пъти съм сънувала как гушкам и галкам един-два тигъра, няколко пантери (поне една черна), гепард и цяла котило малки каракалчета . Всичко това естествено в хасиендата ми! Wink Joy Joy Палечка89   bouquet

# 496
Ехх жалко ама регистацията е много лесна само е-майл и парола моля ви  Praynig

# 497
Извинете много!Много! Просто съм много притеснена заради котенцето ми, защото не се е прибрало, Cry .Няма да се повтори  Simple Smile

# 498
Не съм майстор, ама, май така Фуфи се вижда по-добре.  newsm78

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 18:44 от profesorkata_1

# 499
  • на брега на морето
Това изправеното какви бузки има, само за щип-щип Grinning

Еличке, бегай, мила, да търсиш Фуфи.  Hug

# 500
О, и аз си мечтая да гушкам диви котки разбира се, но само дотам. Не да съжалявам че не могат да се опитомят и наистина да искам такава. Проблемът е че има достатъчно хора които не се задоволяват само с мислите си ами наистина купуват/хващат диви животни да си ги гледат вкъщи... Добре че са скъпи, иначе сигурно още повече хора биха го правили!

Вижте!  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5146651   Shocked

Какви ли няма да ги измислят! Миналата година май имаше кръстоска между зебра и магаре.  ooooh!

Ами то и сред домашните котки има такива хибриди  Tired Какво ще кажеш за бенгалките, една от които дори си имаме в темата? Те са хибрид с азиатската леопардова котка, диво животно което няма работа в такива смесици. Или "породата" савана, която е хибрид с африканския сервал, също диво животно. Изключително трудно е да се добие поколение от такава комбинация, не само защото животните не се понасят и се бият, ами и защото са биологично несъвместими - имат различен брой хромозоми. Та представи си колко труд и разходи се полагат в опитите за такива кръстоски, колко стрес за животните (отнети от средата им), само и само да си направим франкенщайнче което после ще се продава за луди пари...

# 501
Дидитка разбирам те !Ама имам предвид че тези котки не могат да бъдат развъждани за да се увеличи броят,  не за продаване  Naughty

# 502
Аз също недолюбвам всички тези кръстосвания.  Naughty  Давам си обаче сметка, че благодарение на подобни безумни опити науката всъщност върви напред. Ако нямаше луди, които да правят всякакви експерименти сега нямаше даже да сме чували за неща, които ползваме в ежедневието и ги намираме за даденост - силикон, тефлон, ликра ... Бих сложила разумни граници, но не знам какви са те. Peace

elichka_vangelowa , за да се увеличи броят на някоя популация, човекът трябва да ограничи присъствието си и да възстанови нарушения баланс, съществувал преди натрапничеството ни. Wink

# 503
Ако целта е развитие на науката, или поне опазване на природата и застрашените видове, тогава да, в определени граници такива експерименти си заслужават. Просто в случая с хибридите това се прави само с цел сеир и печалбарство, затова съм против.

# 504
Имах предвид за Мраморната котка,  иначе  аз не харесвам кръстоските със различни  животни .Смущават ме   до безкрайност Crossing Arms Фуфи явно е разгонена досега я виках  ама  не се обади . Дидитка искам да те помоля нещо- Знам че не всички имат еднакви мнения по даден въпрос това е форум(всеки казва мнението за да помогне)  Simple Smile така че добре ще се съглася със тебе вярно е че човека също е ограничен  в живота,но аз искам да правя най-доброто за животните сега заради Фуфито няма да си легна докато не се прибере! Аз си спазвам обещанията и съм отговорна за нещата които правя в моя живот,  според мен ще е добре ако Мраморната котка има по-голям брой екземпляри .Според мен ти си един отговорен стопанин не знам ти какво мислиш за мене  Party

# 505
Айде Лека Нощ на всички  Hug аз отивам да потърся Фуфито че ме притеснява.

# 506
Еличка, не ти разбрах запитването, но успех с Фуфи и лека нощ!

# 507
  • София
Привет! Одавна не съм ви показвала Иза. Тя вече си има другарче - единственото коте, което роди преди 5 месеца. Казва се Снежинка и много прилича на Бианка на Бижу Simple Smile.

Кастрирахме Иза преди месец и вече е напълно възстановена, няма и помен от белега, само обръснатото коремче, даже е почнала да пълнее, което ме радва, защото винаги е била слабичка.

Показвате страхотни котета и много се радвам да ви чета.  Simple Smile

# 508
  • Пловдив
nolia - и двете ти котета са невероятни. Няма да крия, Изи ми е фаворитката, може би защото си падам по Невска маскарадна, а Изи прилича на тази порода, а може би е, все още не познавам всички котета в темата. А бялата е....ммммм - с тези различни очички - красавица.

# 509
  • София
Благодаря mama mariana! Иза е просто ангелче....и малкото е ангелче, но от по-друг тип  Grinning, сутрин към 5 часа му порастват рогца и събужда цялата къща.

Като характер, нямат абсолютно нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт