Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ако да- как ги спасявааате?

Я ги намажи с люто! Зайците все са набеждавани, че гризат, но май опира до нрав. Моят Зай досега е гризнал само кабела на едно зарядно и дръжките на клещите му за нокти. Виж хамстера Меца изгриза стените и долната част на вратите. Дори не й пукаше, че я наблюдаваме и я увещаваме да спре.

Снощи мъжът ми ял много люта суха чушка и както е останала отворена без 1 см от нея, си стои на масата. Мъро-любопиткото реши да види какво е това и подуши. Само след части от секундата (явно е поел дълбоко въздух) щеше да повърне. Дори след това преглътна нещо.  Laughing Такава физиономия направи!  hahaha  Спукахме се от смях.  hahaha А той гледа недоумяващо.  Mr. Green Не знам само дали си взе поука, че не трябва да се качва на масата.  Wink

# 526
Nolia, красота!

Palia, Шони има разкошна окраска. Това пуловер ли е?

Еличка, радвам се за Фуфи.

РосченкаLaughing

Котьо, кой измисли името на хамстера?  hahaha

# 527
  • на брега на морето
Котьо, кой измисли името на хамстера?  hahaha

Аз, защото беше много едра  Grinning

# 528
Бързо  и лесно решение за кабелите е да се увит с изолирбанд.

# 529
Малее ходих 3 км за да купя храна за Фуфи (при ветеринаря).Сега тя е нахранена и мърка,никога няма да я оставя без храничка!Тъй като живея далече от центъра на града, а пък ветеринаря днес не работеше и трябваше при другия вет. и навъртях 3км. Laughing Тъкмо малко да сваля килограми че съм  закръглена ама малко!  Grinning Взех  Гранули Iams + малко телешко месо ще го замръзя сега  и след 2-дена ще  дам . Замръзявам го за всеки случай (заради бактерии) въпреки че взех хубаво месо .

# 530
Еличка, Ямс не се ли продават по магазините, та трябва да пазаруваш от ветернинарната лечебница?

Направи ми впечатление, че искаш да ставаш ветеринар. Това обяснява информираността ти. Поздравления!

Котьо, евала за нестандартното мислене!

# 531
Мерси! Аз исках да взема  на Джоджи Фронтлайн и затова от ветеринаря ,а пък там съхраняват храната по-добре  Grinning  във зоомагазините стоят отворени много време (насипните) и Фуфи неще да яде  Naughty аз взимам насипно .

# 532
# 533
  • на брега на морето
Котьо, евала за нестандартното мислене!

Поне да ти разкажа цялата история. Меца я взех от една първа заплата - бяхме в зоомагазина и викам: Деца, искате ли да ви черпя един хамстер?
Така Меца дойде у нас (преди това ми беше умрял Малчо - най-прекрасният хамстер на света).
След време един съученик на голямата искаше да се отърве от своя и ние го прибрахме - той беше много дребен и ангорски. Кръстихме го Мацко, защото ми приличаше на ангорска котка.
Какво се разиграхме веднъж с голямата дъщеря (говорехме за Бойко Борисов) и Меца стана Бойко Меци, а Мацко - Мацко Борисов.

# 534
Този Мару каква порода е? http://www.youtube.com/watch?v=kDolQlZWSmw

# 535
Мару е Scottish Fold, The Third. Даже във видеото си го пише Simple Smile

# 536
Palia, Шони има разкошна окраска. Това пуловер ли е?

Мдаа, пуловер е.

Ето, пак на одеалце  Simple Smile

Лапички                                                           А тук от времето, когато беше дебеланка  Laughing

# 537
Имаме раничка на вратлето! Sad Забелязах розова козинка и като разгърнах, половин сантиметър драскотина, вероятно сцепено от острите ноктенца, но разкървавено и Бианка се чеше на това място. Промих със сребърна вода, а утре ще ходим на доктор. Сърби я явно и го драще непрекъснато, страх ме е до утре да не си направо по сериозна рана на това място. Съвет някакъв? Точно в гушката на гънката от дясната страна е.

# 538
  • Варна
Бижу, щом го дезинфенкцираш, трябва да мине. Hug Дечковци малки неразумни са ни те!

Женя пък няколко пъти ѝ вадя камъчета от бентото от устата. ooooh! Играе си с тях. Веднъж не успях и тя го глътна. Дали не похапва от бентото!  ooooh!

Ето я непослушката:

Скрит текст:

# 539
Ооо! Аз имах съшия проблем! превържете го със марля ако нямате отрежете парче плат от памучна стара блуза и превържете вратлето не го стягайте много! дръжте я в скута си и наблюдавайте дали има кървене ,ако има   разхлабете превръзката  и утре можете да вземете медицинска яка (попитайте в вет.кабинетите)

Общи условия

Активация на акаунт