Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
MissNellie, как няма да спечелите, прекрасен е зайо  Heart Eyes! А сивите лъвове кога ще ни ги покажеш?
Бижу, влюбена съм в Бианка!

# 571
  • Варна
МисНели, какви са тези красоти!  Heart Eyes Мартенски заек!  Laughing Heart Eyes

Преди малко се сдобихме с още едно котенце- вечерен"котколов". Laughing

Сега се опознават с Женя. А Женюха на моменти става тройна и като дракон, заради настръхванките. Дано станат първи приятелки!  Grinning

Малко снимки от приемния дом на котенцето( женско е и то, още не сме му измислили име):Веднага го определих като селскостопанска котка! Laughing

Скрит текст:

# 572
но на Биби татко и (!!!) каза: "Намери по-хубава лентичка за детето, какъв е тоя парцал, дето си и вързала?!" И сега търся нещо по-подходящо, но освен да съсипя някой мой шал, не виждам какво. Thinking
Иначе, ето я с "парцала" Crazy

Бижу, да ви е жива и здрава принцеската!  Laughing

Не съм надзъртала скоро в темата и вчера поразгледах -  видях една снимка на вашата Бианка много подобна на тази http://imageshack.us/a/img266/474/dsc02477wx.jpg , та да ти кажа - не разчитай много на женска солидарност Laughing  ... Аз колкото и да ѝ угаждам, да ѝ се радвам  - тя все около мъжа ми се върти. То всъщност тя си е стопанката на къщата като се замисля - всичко се съобразява с нея - тя е важната  Laughing 

# 573
Това ли е котето, за което беше писала по-рано, Стейси? Малка селскостопанска муцуна! Да ви е жива и здрава и да се разбират с Женя!

Мис Нели, смях се на вашия мартенски заек. Безумно идейно и супер сладко! Честита титла, напълно заслужена!

Биг Бад, ти само такива жес-то-ки снимки ли правиш на Къци? Как ловиш моментите, не знам. Моите кастрати са на сурова храна. Капризничеха, когато бяха на гранули. Откакто давам сурово месо, няма фръцкане.

# 574
Срейси, голяма е душичка това коте.. и тези очички...  Heart Eyes Heart Eyes

# 575
  • Варна
Това ли е котето, за което беше писала по-рано, Стейси? Малка селскостопанска муцуна! Да ви е жива и здрава и да се разбират с Женя!
Не, онова котенце е друго. Мисля, че то ще ходи в чужбина. Praynig

А тази мацинка още се възстановява от два счупени задни крака. Снимките, които показах, са от преди 3 седмици. Сега момиченцето върви, но още се пази.

Ох, наистина е много сладко и вече са ми две сладки маймунки. Heart Eyes Малко си погониха опашките.

# 576
Стейси Грей,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
Биг Бад, ти само такива жес-то-ки снимки ли правиш на Къци? Как ловиш моментите, не знам. Моите кастрати са на сурова храна. Капризничеха, когато бяха на гранули. Откакто давам сурово месо, няма фръцкане.

Фея, не те ли е страх от разни гадости, демек да не лепнат нещо гадно от магазинското мЯсо?

За снимките - той сам си позира гадинката, а първата всъщност я е правила момичето, чрез което го осинових. Умее да се рекламира мискина - страшно е гальовен, чак нахален, пък и смешен, чак мъж ми се примири с натресената му котка Laughing

# 578
Бижу, влюбена съм в Бианка!
Gerche, и аз! Laughing Hug (и много ми личи, ама... Blush )

Стейси, тъкмо щях да питам какво и има на крачетата на мацинка? Sad Милото, дано се възстанови напълно. Сладко е! Heart Eyes

Имам питанка - необходимо ли е да се дават някакви витамини на бебешките котета? Защото сега ми беше поръчано да осигуря витамини за детето Laughing защото била малка и сигурно не и е достатъчно това, с което я храним! Crazy Много яде, пък не е кръгла като топка все още и не била пораснала достатъчно за трите седмици, откакто е у дома. (и още нещо имаше, което непременно трябва да и се купи, ама забравих какво newsm78 ) Сетих се! Чичко Тревичко да си яде тревки трябвало да взема.

# 579
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
СтейсииииHug много е сладко това мъничкото! Heart Eyes Приемен дом ли си му? Нали ще им направиш снимки с Женито? Praynig

Бижу, това татко `и  ли ги наизрежда тези неща? hahaha

# 580
Бижу, това татко `и  ли ги наизрежда тези неща? hahaha
Да. Laughing Той е треньор по плуване на малки деца, и подхожда към всички малки същества с ужасно внимание и грижа - най-вече за здравето. Професионална деформация... Crazy

# 581
Тъй като сезонът на варените кестени отдавна настъпи, днес реших да поднеса една половинка от далеч към инак спокойния Цезар. Е няма такава реакция! Пощуря направо! Като ме подгони из стаите и започна да мяука, позволих му да си лизне, сърце не ми даде. Изхвърлих половинката, и за първи път това коте се надвеси над кошчето за боклук.  Crazy
Едва ли е ок да му давам, но и аз не очаквах такова нещо...
Имате ли опит с варени кестени и котки с апетит? Grinning

# 582
  • Варна
Професорке, не съм приемен дом, официален такъв съм!  Grinning

Бижу Hug, раничката на Бианчето е завехнала вече?!

# 583
Бижу Hug, раничката на Бианчето е завехнала вече?!
Ами не е кървила. Погледнах одеве, защото продрасква на мястото ама за секунда и нали има "шал" не достига до него. А лентичката е хлабава и при опит да се почеше, тя се завърта и явно изпълнява ролята на нежно чесало, и за момента и решава проблема с чувствителността на мястото. Има петънце с леко сплъстена козинка и някак оголено ми се вижда. Колкото 1 стотинка е, не е съвсем кръгло и ясно обособено. Може и просто да е слепнала козината около мястото на одрасканото, и затова да ми се вижда така голо(не е напълно обезкосмено). Притесних се аз да не е лишейче някакво и да се е одраскала когато то вече я е дразнело. Rolling Eyes Днес не съм я пръскала със сребърна вода, но и не е кървяло.

# 584
Бижу, може да й счупваш капсула рибено масло върху храната.

Стейси, честит нов член на семейството!  Hug

gerche наистина отдавна не съм ги показвала, ще гледам да се поправя.

Професорке, за съжаление сивите лъвове далеч не са с лъвски сърца и не могат да понесат светлината на прожекторите. Събитието беше сред много хора, шумно, различно, с много животни наоколо които се бутаха да подушат, да кажат здрасти, ръкопляскане, музика, просто щяха да се гътнат от страх.

Общи условия

Активация на акаунт