Любители на Котки Тема 66

• 37 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Професорке, не съм приемен дом, официален такъв съм!
Стейси, страхотни хора сте цялото семейство...

Радвам се за малката трактористка, ама мно-го!

# 586
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аууу, Стейси, и аз така! И как кръстихте новия член на семейството? Hug

MissNellie, нали видях и котка на снимките, та затова попитах. И моят домашен лъв е от тези с бързо подвиващите се опашки. hahaha

# 587
Стейси, честит ви нов член на семейството! Дано се сприятелят с кака и много да ви радват!

MissNellie, поздравления на зайо! Аз обаче си признавам за леката склероза... Откъде беше това Мартенски заек? Звучи ми познато, ама май не е великденският заек, нали?  Embarassed  Mr. Green Или от Алиса?

Мъро Младши има страшно красиво мраморно кожухче  Heart Eyes

У нас мъжът ми го започна това с "на тати" и "на мама"... на мен ми идва малко лигаво, ама прихванах, къде ще ходя  hahaha При нас обаче не мога да се оплача от липса на женска солидарност. Обича си го де, но като й дойдат в повече мъжките му ласки идва да се крие в моя скут  Laughing На дивана или нощем в леглото също предпочита да спи при мен.

# 588
От Алиса е, заека дето мята чаши по хората и крещи You're late for tea! Споко и други хора не можаха да се сетят.

# 589
А, ясно  Mr. Green Алиса не съм я поглеждала сигурно двайсетина години, та ми се губи сюжета  Laughing

# 590
  • До хладилника, който обичам
Мартенският заек е прекрасен, MissNellie. От дете слушах една драматизация на "Алиса", сега я има на mp3, та и децата ми я слушат Heart Eyes Който има деца на такава възраст (за приказки), може да си я свали.

Стейси Грей, чудесна мацинка. Как ще се казва? Малко завиждам - иска ми се понякога две котки да имаме, да си играят една с друга, но не е възможно.

# 591
  • на брега на морето
А тази мацинка още се възстановява от два счупени задни крака.

Не знам как да се изразя заради тези счупени крачета. Първата ми мисъл беше "Грейчони". И се наревах здравата за него. Бях сигурна, че Стейси ще прибере животинче с нужда от здравни грижи.

Стейси,  Heart Eyes Hug

# 592
  • Стара Загора
Как са малчовците Грей и Скини. Бяха големи тъжничета и нещастничета

# 593
Добро утро!

Стейси Грей, много се радвам за това коте! Бързо възстановяване на мъничето  Praynig

# 594
Оф и в нас с тая солидарност един с друг...  Crossing Arms Сутринта ѝ беше свършила храната, обаче имаше едни Гурмета, но за възрастни, сестра му ни донесе 100 като ни даде Пикълс. Обаче хапките са от месо, а не са меки и разпадащи се като другите, та Пикълс не можеше да ги дъвче. Но нали вече яде твърди гранулки, реших да ѝ дам, естествено ги излапа и аз изкоментирах как вече ги яде, а преди не е можела и съответно щеше да ме запали с поглед "И защо ѝ купуваш от другите, а не от това?!", еййййй да не му уморя котката значи.

А иначе вечер докато гледаме телевизия и сме се гушнали това малкото се набутва между главите ни и ми посяга като искам да го целуна  Crazy Ма ще ѝ посегна и аз  Crossing Arms

Стейси, много се радвам, че кот си е намерил такова семейство - късметлийче!

А зайчето е уникален сладур!!!

# 595
  • В голямото море...Живот
Големи сладурковци сте показали, гуш за всички  Hug

Ние вчера се разделихме с малкия Панчо  Sad Подарихме го на момче, чиято котка е починала на 16г и на него много му липсва. Големият Ушо е невероятно объркан, раздразнен, недоволен  Confused Хапе, драска, мяука странно, не яде....Кога ли ще му мине  Sad

# 596
  • Варна
Благодаря за прегръдките ви, ей! Hug

Сега спят двете кокошчици (в различни зони на апартамента), ама до преди малко се биха. Crossing Arms
Наложи се на няколко пъти да яхвам метлата и да разтървавам. Twisted Evil И никоя не ще да отстъпи. Crossing Arms
Как се размечтах да се гушнат двете и да си спинкат!

# 597
  • София
Ние вчера се разделихме с малкия Панчо  Sad Подарихме го на момче, чиято котка е починала на 16г и на него много му липсва. Големият Ушо е невероятно объркан, раздразнен, недоволен  Confused Хапе, драска, мяука странно, не яде....Кога ли ще му мине  Sad

Чудесно! Дано има много късмет в новия си дом!  Hug  За големия имайте малко търпение. Той все още не е разбрал, че "злото" трайно е изчезнало.  hahaha  Няколко дни ще проучва, пък накрая ще се отпусне. За съжаление, Мъро (1 година по-късно), все още наднича страхливо при отврената врата на стаята на Мацо. Способен е и с часове да души под вратата.  Sad

Стейси, невероятни хора сте!  Hug Да ви е честита новата дъщеричка!  Grinning Да се възстанови бързо и да станат първи приятелки с останалите две!  Laughing  Чудесно сте решили да вземете другарче на Женя докато са още малки. Така по-лесно ще се разберат. Имай малко търпение.  Hug

МисНели, честита ви награда! Няма как такъв чаровник да не омае журито!  Heart Eyes

Бижу, витаминчета има всякакви, но ако се храни подходящо с качествена котешка храна, вътре си има всичко необходимо. Все пак да напомня на майките на много малки котенца - липсата на кърма и слънце понякога водят до рахит. Добре е да се дава витамин Д, но в храната за малки котенца сигурно и за това е помислено. Просто навремето (85-86г) имахме коте, което се разболя и с витамин Д му заякнаха костите, но си остана куцо. После на Мацо съм му давала няколко пъти превантивно, но той беше на около 40 дни когато го взехме. Мъро беше на около 2 месеца и не сметнахме за нужно.

Професорке, какви ги говориш за объркване в обръщенията? Не си ли чувала за маминките? Приеми, че си такава и можеш да мамосваш всички без да бъркаш.  hahaha
Скрит текст:
Лесно ми е на мен като си нямам още котешки внуци  hahaha. И акъл давам.  hahaha

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 12:19 от Тaня67

# 598
Стейси, честита ви трактористка  Laughing
Ние си имаме гости тези дни- моите родители. Баща ми се размазва покрай мъркотенето на Сушата, още малко и той ще замърка  Joy Сложи комарник на прозореца и вече спокойно мога да остарям отворен прозореца като ни няма.
Сушката расте и дебелее, спи залепена до главата ми вечер и е доста по- кротка сутрин  Grinning

# 599
  • София
Момичета, кога би следвало да бъде първата баня на котето /моето е на 3 месеца/?

Общи условия

Активация на акаунт