Любители на Котки Тема 66

• 37 281
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • на морето
Да , възможно е, LadyLady, аз съм оставала  докато заспи котето -пациент .Но това си е по договорка с лекаря ,т.е.,ти си кажи желанието и се обоснови .Няма причина да ти откажат. Според мене .Не мога да дам мнение за въпросния " козметичен шеВ" . Все още .

# 661
  • на морето
Хайде още малко снимки ...
grigori, всъщност цялата картинка с мама Лора в средата изглеждаше така :
  Mr. Green

От къде , мислите , се е научила малката на мурафети  Twisted Evil? От бати си Зооорооооо... hahaha hahaha hahaha

Така Джими пие вода  / не разбрах само защо се опитах да кача клипче , а то се видоизмени в снимка , явно клипчето ще го "предложа " на линк за теглене като първото /

Мама Рошка и синчето Зоро . И котешките мами си кътат повече момченцата / наблюдение Laughing / .

И за " десерт "  единия от братя Макс  Mr. Green

пс: Да поясня . На някои от снимките се виждат едни " ручейчета " по стените .Това са последните следи от покойната Лиса , и по -точно от пръските слюнка -секрет -гной и т.н, които мЕташе  от устата си като тръскаше глава . Всичко поетапно подлежи на "заличаване " .

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:49 от asha

# 662
asha, страхотни са снимките!  Hug Hug Hug Hug

А този Макс прилича на мойта Маша Mr. Green

# 663
  • София
Също така си мисля дали е възможно да остана при Писанка докато заспи в упойка, в смисъл тя винаги е свикнала да е с мен, имам чувство, че адски много ще се стресира, ако я оставя сама с непознати и после да няма някакви проблеми при възстановяването. Blush

Това зависи от клиниката. И двамата ги кастрирах във ветеринарен кабинет, а не в голяма клиника. Гушках си ги в чакалнята. Там първо им сложиха успокоителна инжекция, а след това и упойка. Едва когато заспаха ги сложиха на операционната маса. След кастрацията трябва да са добре завити и на земята. Когато започнат да се пробуждат тръгват и падат. Затова не трябва да са на легло или стол, защото могат да паднат от високо. Възможно е и да се изпусне и затова е добре да е на лесно почистващо се място.  Всъщност не знам каква е практиката при вашия ветеринар. Може да ви върне котето събудено и да избегнете описаното. А за шева - мисля, че става въпрос за вътрешен шев с разградими конци. Това е по-добрия вариант и доста пъти е препоръчван в темата.

Аsha, прекрасна е балеринката!  Heart Eyes  И всички останали са чудесни!  Hug

Banshee,    bouquet

# 664
Също така си мисля дали е възможно да остана при Писанка докато заспи в упойка, в смисъл тя винаги е свикнала да е с мен, имам чувство, че адски много ще се стресира, ако я оставя сама с непознати и после да няма някакви проблеми при възстановяването. Blush

Това зависи от клиниката. И двамата ги кастрирах във ветеринарен кабинет, а не в голяма клиника. Гушках си ги в чакалнята. Там първо им сложиха успокоителна инжекция, а след това и упойка. Едва когато заспаха ги сложиха на операционната маса. След кастрацията трябва да са добре завити и на земята. Когато започнат да се пробуждат тръгват и падат. Затова не трябва да са на легло или стол, защото могат да паднат от високо. Възможно е и да се изпусне и затова е добре да е на лесно почистващо се място.  Всъщност не знам каква е практиката при вашия ветеринар. Може да ви върне котето събудено и да избегнете описаното. А за шева - мисля, че става въпрос за вътрешен шев с разградими конци. Това е по-добрия вариант и доста пъти е препоръчван в темата.

Аsha, прекрасна е балеринката!  Heart Eyes  И всички останали са чудесни!  Hug

Banshee,    bouquet
Ще го кастрирам в Централна ветеринарна клиника (до Зоопарка). Имах колебания между нея и Син кръст и избрах Централната. Някъде май прочетох, че било хубаво като си го взема в къщи да не бързам да го вадя от клетката, а да постои там, за да не се нарани...

# 665
  • София
Там едва ли ще ти позволят да стоиш край котето, но пробвай. Поне клиниката и ветеринарите са на ниво. След това ако искаш го остави в клетката, стига това да не е допълнителен стрес. Важното е да не падне от високо.

# 666
  • на морето
Ей,  го де е " Пиещият от чучура "  Laughing Laughing Laughing http://dox.bg/files/dw?a=72d102908b

# 667
  • София
Ей,  го де е " Пиещият от чучура "  Laughing Laughing Laughing http://dox.bg/files/dw?a=72d102908b

Все едно гледам Мъро, но той не си мокри лапите с вода.  Naughty  Всички лапи са горе на сухо и само протяга шия към струята.  Laughing

# 668
  • на брега на морето
О, Аша, не мога - идвам у вас поне за седмица  Joy

Лейди, Знам, че се притесняваш, спокойно, всичко ще е наред и ще мине бързо.

# 669
  • Варна
Asha, много е миличка Дизелчето! А Лора- просто нямам думи! Heart Eyes Котьо, вземи и мен като отиваш у тях. Laughing

Banshee, абсолютна смехотерапия и прекрасен завършек!   bouquet

Чакам с нетърпение снимки на Моли и Кари-заедно! Heart Eyes
Първият ден на Женя и Мила ми беше притеснено-нали все ги разтървавах. И не снимах войнствения танц на Женя- обърната странично, настръхнала, главата ниско долу и я върти като кобра. LaughingИ после-скок.И на пилон игра- около единия крак на стола. Laughing
Да покажа пак Миличка-сама се качи този път на кралското място:

# 670
ЗдрАвейте!
Миналата година писах в тази тема,когато премазаха черният ни котарак и се наложи да го приспим. Много беше тежко.
Взехме си малко коте-оказа се женско и много искахме да си имаме пак черно коте.И тя го роди! Laughing
Вече е на 6 месеца,но в неделя майка му му извади едното око-беше започнала да го бие много.
Добре,че не се скри някъде Черньо,а си дойде вкъщи. Оперираха го.Сега е като малко бебе-толкова е мил. Heart Eyes

# 671
  • на брега на морето
Спасихте ли очето?

Стейси, първо ще да е през лятото, и пак първо - ще мина най-напред през вас, после се надигаме у Аша  Grinning. Знаеш ли, че ще ви облагат с данък за котките? Що за безумие?

# 672
  • Варна
Котке, добре. Twisted Evil Laughing
Преди да тръгна на екскурзии из България, май трябва да събера адресите ви. Twisted Evil И после- smile3508
За данъка знам-нали новината излезе тъкмо като взехме Мила.

# 673
Стейси Грей, Миличкаааа е уникално сладка Heart Eyes размааааз.... МНого яко се е проснала отгоре, супер бонбон е:)
asha, лелеееее малеее Heart Eyes и аз се присъединявам към идващите да живеят у вас Laughing Всички пухове са страхотни Heart Eyes А Беличката красота страшно, страшно мн прилича на една моя 'приятелка' ( която имаше бебета и едното имаше подобна окраска като Зоро)- бяхме на вила  в нач.на месеца с приятели и там се запознахме Simple Smile Да не би да са същите Simple Smile Толкова нечовешки мн я харесах тази гальовница, че още си мисля за нея и дребните.
ето я и нея-

а тук си беше скрила разкошните бебовци розовоноси  Heart Eyes

Banshee Joy Joy Joy, супееер!   bouquet
LadyLady, не ги мисли конците- няма проблем да ги ближе. Молинка постоянно го правеше, като се освести...
пухи-пухи, мн неприятна ситуация. добре ли е Черньо?
Ние след час тръгваме с цялата багажерия+ Моли ест към нашите, да намачкаме Каринка Simple Smile
 Hug на всички

# 674

Ne  Tired Било е разкъсано.

Общи условия

Активация на акаунт