Любители на Котки Тема 66

• 37 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Трейси, ама ти що си разчоплила раната?! За бой си, ще знаеш. Не просто си започнала да четеш, ами всичко си изчела  ooooh! Нагушкай си сладката Пикълс и мисли позитивно!

Бу и АшаLaughing

# 646
Да дам отчет: бяхме на доктор. Да, Биби има драскотина, която е замърсена от чесането и затова е възпалила кожата. Сложиха и инжекция с антибиотик и вит.В, намазана е с Тридерм, с каквото и аз смятах да я мажа, но не посмях преди да я види лекар. Беше ужааасно послушна! Не изплашена, а послушна, златничката ми тя. Утре сме пак на инжекция и края на януари сме на кастрация. Подариха ни апетитна консервичка за най-послушен пациент. Grinning  Има чорап на крачето, за да не драска раничката и тя му отделя голямо внимание.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 19:28 от Бижy

# 647
  • Варна
Голяма битка е била!  Joy
Бижу, не ми беше минало през ума за чорап на лапата против чесане. Бианчето и награди получава за добро поведение!  Hug
Трейси, много е пораснало най-малкото ни бонбонче! Тя е туристическата ни котка. Laughing

Мъни, за Мила ще разбера повече, когато след няколко дни я заведем при лекуващата ѝ лекарка. Знам само, че преди три седмици задните крачета не са функционирали, и двата са били счупени, но не е била в гипс- някъде в ставите май е проблема. Сега си върви, даже подтичва, малко като балеринка. Предадоха ми я с хапчета невробекс.
А днес девойките спаха на едно легло, на една лапа разстояние.  Heart Eyes

# 648
treisy spoko нагушкай сладкото Пикълсче и от нас Hug
Бижу, браво на послушката  Hug мн сладурско чорапче си има  Simple Smile

ros4enka , нищо не пишеш как върви спогаждането при вас?
ами спогаждането трудно може да се осъществи. Виждат се само уикендите за 2 дни Simple Smile Кари е при родителите ми, Моли - при нас. Но, когато са заедно, Моли само където не я убива с поглед... Кари, с бебешкото си любопитство търчи по нея, а Молинче, изнервена и ръмжаща - в обратна посока Simple Smile Е имаха и тихи моменти, в които лежаха на педя една от друга. Ще видим този уикенд как ще е Simple Smile
Запасила съм се да снимам... но трябва да си купя нов кабел, да сваля снимките ooooh!
интернетските котета са мн готини  Laughing

# 649

Котешко ежедневие  в gif формат  Laughing

Ама ти всичкото ли изяде? ..  е нали беше на диета уж? Shocked
Щом не даваш ... 
Я, десертче нещо сте спретнали ...  е, пет ще са ви много, като гледам
Да пийна и водичка ... такааа
И сега  какво ми се прави?  Thinking
Тук дали ще мога да се наместя ... някак ..  бе, тая палачинка май не трябваше да я ям  Laughing
Нещо да потъркаляме, да побутаме
Малко катерене
Ауу, натрапник ... видях му сметката айде пак .. ей, аман от досадници  Mr. Green  А костенурките били нинджи.. ха  Twisted Evil 
А ти тука филмче ли гледаш нещо?... я и аз да видя
Да поразтребим къщата ... чаши за миене - с една по-малко,
прахосмукачка пусната,  сега да излъскаме и санитарния фаянс   Laughing
Звъни се .. ужас - изравнителната сметка за парното  Shocked  Laughing

Заслужих си разходката .. нали? 
Я, да те питам - колко ти излезе котешката вратичка? Mr. Green
Пич, радвам се че се видяхме, ама айде чао - бързам

ей, тежък ден беше ...  лека нощ   Laughing

Лека на всички мацуранки и мацковци и от нашето съкровищеHug

# 650
Ох Баншиииииииииииииииииииииииии  Joy

# 651
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Banshee , затварят ми се очите, но докато не си взех и последната глътка смях, не мирясах.  bouquet Joy Joy

# 652
Banshee  Joy  Joy  Joy
Ама и коментарите са един път!

# 653
  • До хладилника, който обичам
Banshee - ужасно смешна котешка история и коментари! Joy Благодаря за труда да я съставиш.

# 654
Banshee  Hug Благодаря посмях се мноооооого  hahaha

А вече знам, че Пикълс не обича риба. Уискасът миришеше силно на риба (вероятно от карантиите), но беше уж телешко. Сега ѝ дадох едно Гурме сьомга, което не миришеше изобщо силно на риба, хапна го, ама с доста уговорки, а обикновено сутрин облизва чинията. Вече няма да ѝ взимам нищо с риба  Mr. Green

# 655
  • на морето
Здравейте,  писета и мацки ! Hug Hug Hug
Честит Димитровден на празнуващите го , на именниците ...на всички !  Hug  bouquet Heart Eyes

Трейси , да , това , че котките обичат риба е по -скоро един от масовите "митове" , както си установила .Някои не са й фенове . И аз съм забелязала подобни алогични аромати при консервите . Но , пък , съм случвала и някои , които доста апетитно си ухаят....направо да грабнеш лъжицата и ... eat  Wink Sunglasses Laughing hahaha

Banshee - направо се "скъсах " от смях !  smile3532 newsm10 smile3501 Страхотна компилация от текст и мини -клипчета !

Както обещах вчера  , ето малко снимки на моите пухчовци .Клипчето ,за съжаление не мога да го кача по друг начин .Ще се наложи първо да го "дръпнете " и после да го гледате -ако искате .Там се вижда и леко специфичната походка на бебата , пред вид липсващите "пръстенца " на задното краче .Не , че й пречи ,де ...

http://dox.bg/files/dw?a=37a0b1d605

тук се вижда въпросното краче
 - вече се е "вписала в пейзажа "
 - " фен на интернет  "
 - " чуждата кокошка -патка"  , ...или  ..от паницата на мама Лора е най -сладко ...

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:53 от asha

# 656
asha страхотни снимки,как са наобиколили мама Лора само.

# 657
Здравейте, моята писана ще я кастрирам в петък. Споделих с доктора страховете ми от това да и се сложи яка след операцията. В смисъл, тя не търпи яка и не виждам как ще я храня, а в същото време ще си ближе раната и може да си скъса конците. Той ми каза, че имало някакви козметични конци и нямало да трябва да се слага яка и не било опасно ако се ближе. На някоя от вашите писани правили ли са и кастрация с козметичен шев да сподели. Също така си мисля дали е възможно да остана при Писанка докато заспи в упойка, в смисъл тя винаги е свикнала да е с мен, имам чувство, че адски много ще се стресира, ако я оставя сама с непознати и после да няма някакви проблеми при възстановяването. Blush

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:33 от LadyLady

# 658
  • на брега на морето
Аша, много е сладка балеринката, гушни я вместо мене  Hug

Лейди, мисля, че никой ветеринар няма да ти откаже да си до котето. Стискам ви палци за безпроблемни операции, излизане от упойката и възстановяване. Прочети из темите тук - докато излезе котето от упойка му било студено и трябва да я затопляш с бутилки с топла вода.  Peace

# 659
Мерси Котьо Тръмп. Започвам да чета. Така ми се е стегнала душичката.

Общи условия

Активация на акаунт