Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 927
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Вие сте добре с плюшените играчки и куклите. На Калоян дядо му му върза връзки на една средно голяма кола и на един самосвал, за да може да се теглят. И сега като излизаме и задължително трябва да са с нас. Колата за него, самосвала за този, който го разхожда  ooooh! Добре, че сме на село и няма много хора по улиците, че направо не знам, ако трябваше да ми се тръшка да ги разхождаме по главната или в парка.

# 136
Мелона - децата по различен начин приемат новостите - спомням си когато каката ни тръгна на ДГ в първа група имаше деца, които си влизаха сутрин все едно там си им е домът - никакъв рев,никакво търсене на родители,чак ме учудваше това нещо Rolling Eyes. Докато други,миличките - бая си пореваваха. Дано бързо да отминава този период при вас - наистина пробвай и Тм да я заведе,може пък с него да е по-спокойна Peace Не забравяй,че ние майките предаваме притесненията си неволно на дечицата, тя може и да усеща че ти си притеснена Peace

Буби Честита годишнина! Още мнооооого годишнини и поводи да имате за празнуване с ТМ! /ние пък имаме годишнина утре,ама ще си трая колко са годинките Mr. Green/ Laughing Hug

# 137
  • Пловдив
Мелона, има ли вариант баща й да я заведе. При много деца помага.

Люба, решила съм и това да пробваме. Ще видим дали ще подейства.
При нас подейства  Laughing

Буби много любов и  хармония  Hug

Стасьо си играе с колички, конструктори и каквото има от кака му - пъзели не рези, аз имах такива, но ги занесох в яслата, там да си играят с тях.

Вече се чудя и аз за коледа какво и за двамата - на градини, ясли, баби, дядовци  Whistling

Еличка е кукличка  Hug

# 138
Буби, честита годишнина! Желая ви много любов, топлина и хармония!

# 139
  • В две тъмни очички
Еййй колко стиснати палчета, благодаря ви девойки!

Писах, писах, писах, даже успях малко да препиша  Blush - резултатите в петък

Да се оплача обаче, не знам какво ще я правя тази моята девойка! Явно осъзнава много добре всичко и само да усети, че ще отивам някъде и започва неистов рев! Днес сутринта тръгнахме към апартамента на мама, за да оставя Влади при сестра ми (само за 1 час и после мама се прибира)...не искам да ви казвам каква революция стана. За 3 минути и Влади вече се беше захласнала! Нямаше как и тръгнахме, от там сестра ми се обадила на Татко, той си тръгнал от работа, прибрал се, обаче дребната продължавала много да плаче, та се хванали с колата и отишли при мама в училището... Тя я взела и я вкарала в стаята и тази ми ти дребна въшчица като видяла децата и с начален! Явно си е помислила, че отива на ясла при децата! Та рев до скъсване! И всичко това само след тези 2 дни , които е ходила на ясла. Не ми се мисли какво ще става в понеделник като тръгне пак!  Cry

Буби, честита ви годишнина,слънце! Пожелавам ви да сте все така влюбени, все така добре изглеждащи като двойка и да запазите разбирателството и уважението, но най вече пламъчето на страстта!

# 140
  • София
Буби честита годишнина, много любов и разбирателство ви желая!!!!!!
Рал и на вас да ви е честита с много любов и разбирателство!!!!!!!!!!
И компромиси му е майката да този извод стигнах аз стига да са от двете страни де.Моят мъж е лъв и е ужасен характер, сърди се като малко дете и то за нищо (да ме извинят всички лъвове  Rolling Eyes ), но аз почнах да му свиквам и като не му обръщам внимание сам ме заговаря Mr. Green

Това с курбана ми хареса и аз си взех благословия и се моля всички да сме добре

Бубе не можах да ти пожелая успех затова стискам палци за резултата (с по малко от 6 не се връщай  Wink )

Мадлен ние бяхме с ротавирус аз те питах веднъж от какво сте болни но не разбрах дали ми отговори.При нас слава богу повръщането трая един ден след това ни почна разтройството. Но за повръщане вомитусхил свещички на нас ни помогнаха щадене на стомаха защото се раздразва много лесно.Ние влязохме във вторник и ни изписаха в събота, иначе след 5 система стана на крака много отслабна няма да се плашиш ние бяхме свалили 2кг( бързо ги възтановяват като огладнеят нали знаеш деца бързо се разболяват но и бързо се възтановяват). В болницата ми казаха  че хидратин алфа е много хубав, лечебната хумана, сокчетата на хип RS200 и това докато овладеете положението, но трябва да спре да повръща иначе много внимавай защото тя и без това е отслабнала сега да не се обезводни много бързо.Диетата е много важна в такива случаи защото може пак да се раздразни стомахчето.Ако мога да помогна с нещо пиши и бързо оздравяване.За колата и мойта педиатърка ми го каза

ОХХХХХХХХХХ имаше и други болнички и на тях много целувки и бързо оздравяване
Някой беше питал за сироп ние сме доволни от проспан но си зависи от детето наистина

Мелона много ми става жал няма ли кой да я гледа дай ми я на мен Party (много мразех детската градина)
Еличка е наистина много сладичка още веднъж да е жива и здрава
мммммммм чак ми се прииска като я видях

На всички ходили на лекари браво че всичко е ок.За раничката моят съвет е още едно мнение никога не е излишно
Мамо зайке ама добре си хапвате браво да е жив и здрав

За играчки и ние строим , много обичаме да пускаме формички, обичаме много топки и коли
Стана дълго но се опитах на всички да отговоря

# 141
Някой попита за лекарствата и се замислих, че освен парацетамол (и един път антибиотик по рецепта) и то в няколко редки случаи друго не съм давала и нямам  Embarassed Тя като цяло моята аптечка се състои от 5 неща. Лекуваме си вирусите с повече игри. И си ги предаваме редовно.  Confused Ползваме само прахосмукачката. Даже Рая сама си тегли сополите.
Дано болните бързо да оздравяват, че само като си помисля и ми става кофти.
Димара - Елица е прекрасно бебе, вече знам защо Петър си я гали и пази.  Grinning
Буби - да сте живи здрави цялата бандичка и 100 години заедно да си се гледате.
Бебо - Вики е страшна сладурана. Все така с мерак да си ходи на яслата.
Играчки имаме всякакви. Но основно се играе с пистолети, пръчки и колички, които момчетата мъкнат. Иначе се случва да си играе и с кукли, но за по 5 мин. Вие направо ме замислихте откъде сега да търся щипки  Joy

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 01:11 от pepink@

# 142
  • София
добро утро
влизам и аз да помрънкам малко. Вчера бяхме на консултация, сложиха му Пентаксим и снощи в 23ч вдигна 39,2, започна да го тресе.....  Sad Дадох Панадол и я смъкнахме до 38. Милия спа много неспокойно и плака доста. Интересното е, че при предишните пъти, когато му слагаха тая ваксина нямаше реакция. Милото ми детенце, изтормози се с тая шибана ваксина  Sad

# 143
Добрютрооо,

пия си кафенце, ама ми е страашно криво. Първо съседчето ми пак нещо се влошава, а лекарите (боже не вярвах, че и с децата се държат така...) не искат да се занимават, казват, ами тва не е по моята специалност, оправяйте се..   Banghead  #Sniper Ах, да не ви занимавам сега, че пак ми се пререва.
А за Ема както ви разказах се държала много добре в яслата, като изключим, че вчера одрала едно момченце, а друго бутнала. Обаче ме притеснява, че като се приберем става страшно, дали защото не е наспана качествено, се почва едно реване, едно търкаляне по пода, вчера не вечеря и не успях да я вкарам в банята. Сутринта за първи път ми разигра цирк, не искаше да се облича, абе нищо не искаше, оффф стига мрън.
Бубинка Честита годишнина на патерици!! Много дълги години да те гледат,глезят и мнооого да те обича!   bouquet
Бубе и  аз стисках палчета, айде чакаме високи резултати  Wink
Мадлен как стееее??????
Мелона хчкиич незнам, кво да те посъветвам. Аз специално постоянно говоря за яслата, колко много играчки има, колко много деца и така и дрънкам и се смеем заедно, дано нещо да и влиза в главата..

малеееее улях се  Embarassed Joy

# 144
Буби, Рал, Честита годишнина! Много любов, топлина и разбирателство ви желая!   bouquet

Мелонка, много ми е мъчно за Ди, като те чета, дано по-бързо свикне малката душичка  Hug

Бубе, стиснати палци и от мен  Hug

много усмихнат ден на всички  Hug

# 145
39Добро утро и от нас!
Вчера бяхме на РД на малката племенница в един детски клуб и за първи път у наше село ми вземаха детето без да се налага и аз да влизам с нея Heart EyesНяма такъв кеф аз си пих пиенето, детенце си игра и забавлява ,за 3 часа не ме беше потърсила изобщо HugТака и 100 години се живее Laughing

Бим на нас лятото ни сложиха последният Пентаксим и като се почна-1 ден Т,2 ден -Т,3 ден -Т,звъня на педи изписва и антибиотик по телефона,аз обаче на моя глава не го купувам,че ситната е с доста алергии и нз дали ще и понесе,започват да и излизат херпеси около устата от високата Т,накрая си докара Жесток афтозен стоматит(резците и се бяха скрили от венеца и непрекъснато и кървяха венците),след ходене при 5 педиатри-резултата беше че не е трябвало да и се слага ваксината,срината имунна система,и каране на всичките 5 болести на куп за които е ваксината,откарахме около 20-25 дни с температура около 39,не ядене,защото не може,не спане и изобщо като се сетя #2gunfire #2gunfire #2gunfireБеше кошмарен месец,оказа се че преди са и слагали не Пентаксим ами Инфарикс и за това нямаше реакции,от един Пентаксим направо ми смазаха детето

офффф много дълго го обясних ама.....всички болни да оздравяват
Хайде лек ви ден изчезвам, че ни мори глад Laughing

П.П Буби честита годишнина на патерици,много любов,взаимно уважение и деца които да ви радват  bouquet  bouquet

# 146
Добро утро!

Благодаря ви за прекрасните пожелания! Направо ме трогнахте! Да сте живи и здрави всички!  Hug

Рал, честита годишнина и на вас, душа!   bouquet Пожелавам ви много щастие и здраве, семеен уют и топлина!  Hug

Бубенце, чакам с нетърпение резултата!  Wink

Спондж, и при нас този стоматит беше същия - направо не й се виждаха зъбчетата, ужасно беше - кръв, кръв...  ooooh! Обаче ти ме накара да се замисля с тая ваксина и сега ще погледна дали не са ни я сложили и на нас преди този стоматит, защото изобщо не съм се замисляла дали има някаква връзка...  newsm78

Всички болни да дадат отчет как са! Някой чувал ли е Меги? Не е писала вчера, дано да са добре миличките!  Praynig

Ние снощи бяхме на романтична вечеря в едно семейно италианско ресторантче отсреща, аз приспах бебето с една чашка хубаво мерло и общо взето беше супер. Но тази сутрин се поуспах, а имам сума задачи, така че давам газ! Хубав ден на всички!  Hug

# 147
Благодаря ви момичета bouquet  Нека да започнем деня с кафенце и една малка почерпчица за годишнината ни с ММ Wink

Надявам се днес всички болнички да са по-добре Praynig

# 148
Момичета, само набързичко влизам от работа...

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА Буби!/на патерица/ Пожелавам ви да остареете заедно с много любов, хармония, уют и заобиколени от деца, внуци, правнуци и домашни любимци! Имате още поне 100 години да се радвате един на друг, бъдете здрави и щастливи! Hug Heart Eyes Hug

Раличка мила, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА и на вас с ТМ! Пожелавам същото и на вас! Бъдете много щастливи, обичайте се, радвайте се на всеки миг заедно! Много семейно щастие и уют вкъщи!
Обичам те мила, липсваш ми!

На всичко болнички изпращам здраве, бързо да оздравяват. И Сами още е вкъщи....ще видим от утре...

И аз да кажа, че ние с ММ също стигнахме со извода, че е по-добре децата да се водят от таткото или друг, но не от мама. И другото - докато го води ММ го държи за ръчичка, не го гушка. Така по-лесно става раздялата. Иначе ми е казвал, как деца които майките ги водят прегърнати, се впиват за тях и не ги пускат.

Слънчев и усмихнат ден на всички! Hug

И благодаря за сиропите! Hug

# 149
Спондж Боб, няма как да сте изкарали 5-те болести от ваксината.  Crazy Провери в нета срещу кои болести е въпросната ваксина и какви са симптомите на болестите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт