Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 923
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Бенджи, съвсем наскоро го чух този лек с кока-колата. Вероятно има резон, заради натриевия цитрат в колата, аз разбрах 1-2 глътки да се изпият. Само дето покрай цитрата се поемат и другите гадости в колата. Малко съм скептична, по-добре цитрат от ампула.

Честита годишнина, Буби и ТМ! 100 години любов и разбирателство!

# 121
бубинка, честита ви годишнина!
все така хубаво да си живеете и като станете четирима, и петима! Simple Smile))))))

мелона, и днес ли е плачкала ди в яслата?

# 122
  • sofia
Мелона, кажи как сте?

Буби, много щастие и хармония ви желая. Просто бъдете на една вълна!

Момичета, благодаря за идеите , ще докладвам какво съм взела Heart

# 123
Калоян си играе главно с колички или по-общо нещо на колела, което може да се дърпа на връв или да се бута.
Любимото е това . Нашето е подобно. За него връзваме други неща с колела и Калоян е като машинист на влак Grinning

Аз съм се отчаяла от всякакви играчки с части, защото всички части са или под леглото или се слагат в десетлитровата туба за вода. Празна е ест. Така че дали ще ги реди в къщичка или в туба, при нас няма значение. Другото любимо са щипките. Тях може да ги слага и изважда от тубата по цял ден. Както да си ги разнася, да ги слага в кошничката и да ги разпилява и така до безкрай. Ще следя обаче идеи за играчки, защото Коледа наближава и всички баби и дядовци ще ме затрупат с въпроси какво да подарят

Буби, честита годишнина!

# 124
амнезия, и дара е огромна почитателка на щипките Simple Smile
ние в нас нямаме, но на вилата само ги вадеше и ги прибираше от кошничката им, а по едно време ги беше "засадила" всичките в кашпите на баба ми Laughing Laughing Laughing
ама съм далеч от мисълта, че щипките влизат в графата "образователни играчки" Mr. Green

# 125
Елч, баш са си образователни играчки щипките!  Grinning Особено като ги защипвати отщипват за нещо, така се развива финната моторика. Нашите баба все формички в дупки са промушвали като малки.

# 126
  • София
Mомичета, благодаря, че ни мислите Hug

Днес лелите казаха, че малката се е успокоявала на моменти, даже се заиграла с някакъв пъзел и седнала на гърне. Но ревът започна от... снощи, един час не можах да я успокоя преди да заспи. После със събуждането сутринта избухна в плач, съответно през целия път до яслата плака, оставих много разстроена. Дано не се травмира детето Praynig Неспокойна е, не иска да яде дори вкъщи, кара основно на мляко. Снощи си мислех, че за пръв път виждам детенцето си нещастно. Иначе е толкова слънчева и спокойна.
И все пак - подобрение има. Приемам всякакви съвети.

Kalifornia, това с Кока-Колата и аз съм го чувала, но не съм го пробвала.

Буби,
честита годишнина! Много любов и уют, да си отгледате здрави и щастливи дечица!

# 127
  • sofia
Мелона, има ли вариант баща й да я заведе. При много деца помага.

# 128
  • София
Мелона, има ли вариант баща й да я заведе. При много деца помага.

Люба, решила съм и това да пробваме. Ще видим дали ще подейства.

# 129
димарче Страхотна е малката пу пу!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за играчките от джъмбо взех пластмасови чашки с лица на тях, 7 са Калин се разбива до ги реди и пие от тях. конструктори също обича, пиано, барабан и топчета са ни фаворити.

# 130
  • София
Привет!

При Бобо нещата се развиват добре - дишането се оправи, Т спадна, започна да отхрачва. Все пак до края на седмицата ще си остане вкъщи и двамата с опитваме да учим заедно, за да не изостава от материала. Ади и тя се мотае около нас, "пише", "чете", "брои", с две думи пречи на учебния процес Simple Smile.

Буби, честита годишнина!

Мелона, пробвай наистина мъжът ти да води детето на ясла. Сигурна съм, че накрая ще свикне, просто трябва време и търпение.

Амнезия, и Ади има същото камионче и много обича да се вози на него. От другите си играчки много обича куклите си, поцял ден ги разнася насам-натам, вози ги в количката, завива ги, слага ги на гърне.

И аз мисля да взема апрески на Ади.

# 131
абе като казахте кукли напоследък не мога да изкарам дара дори до магазина без кукла. само като кажа "дара, хайде на разходка!" и тя трескаво обикаля апартамента, докато не фиксира някоя кукла, награбва я и се строява пред вратата. боса може да излезе, ама без кукла - никога!
надявам се, че отминава този период, защото ми омръзна да пера кукли, влачени по пода в мола Laughing Laughing Laughing

# 132
Привет!
Мелонка,милото детенце Hug
Буби,ха честито!Хармония и споделеност в дома ви!
Мадлен,силно се надявам да сте се разминали с болницата.Стискам палчета!
Последно купихме на Дара батут-надуваем замък-е,няма такъв кеф,скача до откат.Куклите също са ни любими,както и магнитната дъска.
Днес бях на мамолог,всичко е наред.
Димара,прекрасна Еличка си имаш!Жива и здрава да ви е!
Аз купих апрески на Найк,черни с електриково розово,много симпатични.
Лек ден!

# 133
  • София
Елч, може и да не отмине скоро. Бобо от тази възраст има три любими плюшени котки, които навсякъде са с нас. Вече 6 години по почивки или просто като нощува при баба си и дядо си мъкнем и котките. Включва ги в почти всичките си игри. Преди излизаше с тях навън, но вече го е срам. И дума не може да стане да заспи без тях. От кърпене и пране вече едва си личи, че са котки, но си ги обича безкрайно.

# 134
Мелона, действително пробвайте, както каза Люба татко й да я заведе. По собствени спомени споделям, че много плачех майка като ме оставяше в ДГ, а с татко - не. Дано свикне миличката!  Confused

Зън, радвам се, че Бобо е по-добре!  Hug

Елч, и Зорница е така. Само че с един дребен "байо" и с един доста по-едър мишо, които напоследък се влачат навсякъде, дето казваш. Айде, "байо" иди - дойде, той е малък, ама вчера ги помъкна и двамата, мишокът е колкото нея, тръшкане голямо, абсурд да го оставим и накрая едвам стигнахме до долу, защото и асансьорът се беше развалил, та аз помъкнала чанти, байовци, чудо!!!  ooooh!
А и ние в отбора на щипколюбителите.  Mr. Green Вадя щипки отвсякъде и почти никога нямам за прането...

Ейприл, браво за прегледа!  Hug

Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат с купища и на вас и семействата ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт