Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Мадлен, нямам никакъв опит с повръщане, но наистина, ако не спре, може би пак ще трябва да се върнете в болницата. Не успяваш ли да се свържеш с педи? Ох, измъчихте се!  Tired

Люба, напоследък много рисува на магнитната дъска. Също има едни дървени мечета пъзел, които са й много интересни. Ето такива:
И едни кубчета, които влизат едно в друго и са с много различни картинки от всички страни:

Димара, Еличка е прекрасна! Много е красива, пу пу!  Heart Eyes

Мелона, радвам се, че при мамолога нищо притеснително не е излязло. Дано и с раничката бързо се ориентираш как да постъпиш.  Peace

Зая, много ящни бе! Браво на Мишока!  Hug

аз ще се видя със зори, стаско и макси (е, и с майките им, тези навлеци, дето се мъкнат все с тях!)  Laughing Laughing Laughing
   Joy Joy Joy

# 106
  • София
Димара, прекрасна е Елица  Heart Eyes

Мадлен, Ади не е повръщала, дано Тия вече да не повръща  Praynig

Много интересни играчки обсъждате. Ще следя внимателно, защото и аз скоро нищо не съм купувала на Ади, а ето сега се присетих, че никога не сме редяли пъзел с нея, а май е време да опита.

Водих Бобо на лекар, има спазъм, макар и лек  Sad. Хубавото е, че вече съм се специализирала и съм го хванала навреме и много се надявам да се размине само с вентолин  Praynig

# 107
Елч, съжалявам много. Hug Стискам палци скоро пак да се похвалиш и следващата точка да ви иска още по-силно. Знам, че е тъпо и тривиално, но всяко зло може да е било и за добро  Hug

Повръщане- при нас продължи малко. В събота вечерта и малко през неделя. Давахме натриев цитрат + свещички Вомитусхил, казаха и някакви Вокакур. Правихме домашна система- в 1 чаша глюкоза 5% от аптеката, в друга чаша преварена вода с Хидратин алфа и в трета чаша компот от дюля или ябълка. (Казаха, че по принцип ползвали и кайсия, но в натриевия цитрат там кво имало и няма нужда)
Та на 10 мин по 1/2 чаена лъжичка се редуват от 3те чаши, така за около 1 час. После по 1 чаена лъжичка на 10 мин. Това за оводняване на организма.
Ако иска вода да пие по много малко лъжчка по лъъжичка. Понеже от самото повръщане се раздразвал стомаха, образувал се някакъв ацетон в стомаха и после самия ацетон те карал да връщаш всичко поето. Казаха да избягваме млечни, включително АМ, само ако много реве за него не повече от 20-тина милилитра.
Една сестра ми каза още нещо, но не съм проучила още колко е удачно. Още на 1вото повръщане 1-2 чаени лъжички кока кола. Калифорния, нещо чувала ли си?

Извинете за фермана. Embarassed

# 108
Добро утро!

Дано днес има само хубави новини !  Hug

# 109

Добро утро януарски мами и хубави пораснали януарски бебоци!!!
По въпросите:
Емили аз съм дава за кашлица N-Ti Tus 7 билки и съм доволно от него Peace,а за сополите някои беше описал ФР,бейби вак и капки след това(който е измислил бейби вак-а да е жив и здрав,голяма работа е )
Мадлен дано малката Тия да спре да повръща и бързо се оправи Praynig
Бубе успех на държавния Flowers Four Leaf Clover
Зън Hug Hug Hug
Димара ,Еличка е прекрасна,много много красива  bouquet  bouquet  bouquet

Аз вчера като луда цял ден обикалях за подарък,че днес сме на рожден ден и в наше село никога няма това което търсиш...понякога наистина ме хваща яд...така накрая купих чанта за оцветяване с Барби Heart Eyes Белослава е много ентусиазирана ,че ще ходим на рожден ден на кака и,от 3 дни всяка сутрин като стане и започва:"Мами,ден ден Ия?"(в превод -мамо рожден ден на Илина) и вчера като видя подаръка една радост беше и го мъкни из в къщи да го подарява,милото ми дете хич не е свидливо Heart Eyes
Аз да ви попитам какви зимни ботушки мислите да купувате на малките фурии,че ние сме в големи дилеми ooooh!

# 110
  • sofia
За ботушки, ако ще ходите по сняг и по пързалки - апрески.
Иначе аз мисля боти да взема, защото при нас движението по студовете е мисия невъзможна. Горкото дете не случи на майка, винаги ми е студено и тичам от входа до колата.

# 111
Добро утро!

Димара, страхотна е Еличка  Heart Eyes, да ви е жива и здрава!
Елч, историята с твоето раждане много ме развесели  Hug

мадлен, дано сте се разминали с болницата и днес тия да е по-добре  Hug

зън, тези дни се мъчим да редим пъзели от онези в детските книжки, които са големи като размер и са по 6бр., трудно й е, явно още им е рано за този тип,  това което буби е показала ми изглежда интересно, ще взема да потърся и аз нещо такова, марти пък имаше подобен http://www.puzzle.store.bg/p56641/zhivotinki-i-nasekomi-dyrven-p … -naj-malkite.html и много се заиграваше с него. радвам се, че бобо е по-добре, аз също от доста време вече, взимам мерки при първи симптоми, още преди да стигна до лл  Hug

девойки, благодаря ви за подкрепата, вкъщи такива ситуации не се случват толкова често, но е факт, че ги има, а не трябва. още веднъж ви благодаря  Hug за всички!

Бебо, много й се радвам на твоята сладурана, дано всички дечица се чувстват така добре в яслата. А, ти на кои класове преподаваш?

спондж, аз лично съм много доволна от обувките на примиджи, и пак техен модел ще търся сега. люба е права, ако ще ходите по снега, нещо по-високо и топло, но ако не, боти, аз точно към тип боти съм се ориентирала.

# 112
Добро утро и от мен Hug

Светослава - Мерси за кафенцето  bouquet

Меги - как е Тия днес? Дано да минава вече тоя гаден вирус Praynig

Емили Hug Важното е да уцелиш кой сироп му действа на Сами - аз например на Али знам, че Проспан й действа и почти винаги с него я лекувам /и аз го пия - и при мен има успех Peace/ на майка ми пък например - хич не й понася - още повече се разбухва Rolling Eyes Като малка на Али бях купила веднъж Хустагил - еми имах чувство,че още повече започна от него да кашля,а пък имам една колежка само с такъв лекува дъщеря си - страшно е доволна. Така че май си е до организъм и поносимост Peace Целувки от нас Heart Eyes

Бубе Успех на държавния fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Sponge Bob Аз май ще взема едни апрески /макар че и аз като Люба не понасям студовете,но пък нямам кола,така че - ходим си пеша Crazy/ Hug

Димара
- много ти е сладка госпожицата,пу,пу Heart Eyes Жива и здрава да е!

Зън - стискам палци и Бобо да се оправи бързо Hug

Хубав ден от мен!

# 113
Люба, моята щерка се счупва да готви и сервира  Crazy в ИКЕА имам много хубави неща (малко са скъпи де, но за сметка на това качествени)

# 114
люба, сетих се и за едни дървени, нещо такова, ама с повече животинчета
http://www.puzzle.store.bg/p69425/igrachki-dyrven-pyzel-za-naj-malkite.html
може би и нещо такова ще им е интересно на наште мацки
http://www.puzzle.store.bg/p55835/petle-dyrven-pyzel-za-naj-malkite.html

дара има и ето това и много си играе с него
http://www.toy.store.bg/p72411/magic-rolly-dyrvena-igrachka.html

а аз имах предвид нещо такова, само че има едни, дето и дамата къща се строи
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10680&cat=121
дара има това и й е супер любимо, по 100 пъти на ден ги изсипва и си ги пъха по дупките
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4731

# 115
  • София
Димара, прекрасна е, да ви е жива и здрава!
Буби, радвам се за махането на гипса - от сега нататъка без такива инциденти!
Боян ако е сам търчи по цял ден с някоя кола или камион, ако кака му е тук строи или мачка пластелини.
Ботуши - апрески. Ще има ходене в снега, пързаляне и т.н. - дори 3 пъти за цялата зима да е само апреските ще свършат работа.
Бързо оздравяване на болните! Мадлен, дано ви се е разминала болницата!

# 116
Надявам се болните дечица днес да се чувстват по-добре!  Praynig (Мадлен, мислим ви!)

Бебо, браво на Вики! Трябва да си много радостна, че толкова добре се чувства на яслата и не страда, това е голямо спокойствие за майката!  Peace

Спондж, и аз мисля на ботички да заложа, защото и аз не съм много по ровенето в снега... Но мисля да изчакам още малко да застудее, засега кара с маратонките.

Днес една мини почерпка от мен, че с моята половинка правим 3 години от сватбата:

# 117
  • София
Искам да купя нова играчка на Лия, нещо занимателно.
Вашите деца с каво се заиграват, изключвам предметите като телефон и дистанционно- играчка да е.

У нас последният хит е една магнитна дъска за рисуване с Hello Kitty, влюбена е в нея.

Eto tuk:
http://www.phidal.com/en/product.php?idl=6391

dimara, ама Еличка голяма красавица бе! Да ти е жива и здрава!

Хубав ден на всички!

ПП Забравих да благодаря на всички за отговорите! Извинете ме, много съм разсеяна заради малката, в яслата драмата е пълна:(

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 11:33 от Мелона

# 118
Буби, честита ви годишнина! cheers Още много години щастие и семеен уют!

Петър също много си играе с различните формички, дето се мушкат по дупките.

# 119
  • София
Димара, много сладък розов бонбон. Да е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт