Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Елч, много ми е мъчно, като те чета!  Sad И съм сигурна, че времето лекува и това ще стане, когато отново видиш двете чертички! А това ще бъде съвсем скоро, вярвай ми! Hug Поплачи си, потъгувай, но се обграждай и от любими хора, излизай, не стой сама! Всичко ще се нареди! Hug
Мелона, и на мен ми казаха, че още не трябва да ми се гори раничката, а да се наблюдава профилактично и в случай че се променя тогава ще се вземе решение за горене.

И аз другата седмица съм на мамолог и дай Боже там всичко да е наред! Praynig

И за мен тази седмица започна по-спокойно, някакси приех по-философски нещата, които не мога да променя. А и черната поредица успя да ме извади от летаргията, в която бях изпаднала, така че май ще се окаже правилна поговорката "Всяко зло за добро"! Peace

Идеята с курбана ми се стори много добра и затова нека всеки си вземе от него за здраве, за повече спокойствие и нека злото да стои далече от нас и нашите семейства! Дай, Боже!

# 91
  • sofia
Дай, Боже!
За всеки следващите дни да са по-добри и децата ни да са добре!

# 92
Елч Силни прегръдки от нас!  Hug Hug Сигурна съм, че всичко ще се нареди някак си и пак ще се радвате на бебче!  Heart Eyes Heart Eyes Целувки!

Днес бяхме на консултация целия катун  Joy Всички ни гледаха жално жално в коридора, Мишо се дереше от рев, Калин мрънкаше на татко си и искаше да пипане всичко в болницата  Crazy

Качили сме 1400 грама и сме пораснали с 4 см сега сме 54  Party Биха ни и хепатитната ваксина, много се дра милото  Cry Бях забравила как ги мразя тея ваксини...Натоварихме двамата в двойната количка, мъжо потегли за работа и аз го ударих на шопинг. Обаче да буташ към 35 кила 2 км си е зор   Mr. Green

Какче,Мелонче Дано всичко е наред при контролните прегледи. Сега се сетих, че и аз трябва да мина през Шейново за контрола  #Crazy

Ети  Hug Hug Hug Леле от кога не съм те виждала  Crazy

Амнезия Браво на Кало! Пу пу дано бързо да го махнете тоя памперс!

Калинчо и той има проблясъци с пампата, но не са редовни  Mr. Green Вече яде сам, пие вода сам, олива се понякога, но затова махнах килима и сме само на паркет  Laughing

# 93
Елч, съжалявам мила. Но горе главата, не е било писано сега, когато му дойде времето, ще стане. Аз преди Петър имам 3 спонтанни аборта, а ето сега и второ детенце имаме. Знам,че чувството е ужасно, но важно е да се мисли позитивно. Между другото забременях Петър на следващия месец след последния си спонтанен аборт.

Буби, браво за добрите новини за гипса, ей, свърши това изпитание. Сигурно е голямо облекчение.

Мелона, милото детенце, стана ми много мъчно. Трябвало е да се обадят да си я вземеш.

Мадлен, добре завърнали се вкъщи. Дано бързо да оздравява Тия.

Инка, браво на Ема. Дано всички дечица се чувстват добре като нея в яслите.

Бубе, стискаме палци за изпита. Сигурна съм, че ще го вземеш.

# 94
Ето и малко снимки от нас

Тук е на има няма 1 час след раждането.

А тук сме вече вкъщи.

# 95
Елч, голяма прегръдка от мен  Hug Думите са излишни. Изживей си го този труден момент с цялата палитра от емоции. После горе главата и само положителни мисли за ново бебче.

адис, ужасно е тъжно това, което разказваш. Особено заради преживяванията на Марти. Дано намериш най-добрия начин за справяне със ситуацията  Hug

Мелона, на мен са ми горили раничка 2 пъти. Единият път преди много години и вторият път между двете раждания. Скоро и аз трябва да направя цитонамазка да видя какво е положението, а и на мамолог трябва да отида. Приемам препоръка за добър мамолог в София.

kakche, взимам от курбана и само приятни новини и емоции в темата ни оттук нататък.

dimara, принцесата ти е вълшебна!

Буби, много се радвам, че вече е без гипс сладката Зори.

Бубе, успех на изпита. Ще го вземеш!

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 19:01 от wondergirl

# 96
  • София
Момичета, моля тези, които минаха през този отвратителен или подобен вирус, кажете ми за колко време се оправиха дечицата?

Тия от 18 ч. насам повръща често и съм в паника

# 97
Мадлен пробвай с натриев цитрат и гликоза и хидратин алфа, ако не спре обратно в болницата, отидете във 2-ра градска, тя ни е по район. Там ще ви сложат в изолатор ако има място, повръщането при малките е опасно защото бързо се обезводняват.

# 98
Благодаря на тези, които  писаха по моите питания! Hug
Моля, който има желание да ми сподели от какъв сироп за кашлица е най-доволен.

madlen_d нашия вирус беше друг....дано бързо да премине при Тия! Praynig

Димара, прелестно, нежно и красиво детенце.... Hug Heart Eyes Hug

Сами от известно време е на тема "хвърлям всичко". Изважда посудата от шкафовете и хвърля, хвърля играчките, книжките и всичко, което докопа. Изпокрихме доста неща, ама то вече няма къде. Чакам с нетърпение този момент да отмине скоро.

Мама Зай, браво за мерките. Малкото Мише хапва добре значи...А за ваксините - гадно си е, да! Но минава и заминава!

Адис Hug беше ми мъчно като четох поста ти. Преживях подобно нещо в първия си брак и си тръгнах именно, защото не исках детето ми да израсте сред скандали...но все пак бях с едно дете и имах невероятната подкрепа от нашите. Но от друга страна винаги ще се обвинявам, че оставих дъщеря си без баща...Много е трудно в такава ситуация. Пожелавам всичко при вас да бъде наред и да постигнете отново онова, което ви е събрало с ТМ! Hug

Хайде, спокойна нощ от мен! Heart Eyes

# 99
  • София
Момичета, моля тези, които минаха през този отвратителен или подобен вирус, кажете ми за колко време се оправиха дечицата?

Тия от 18 ч. насам повръща често и съм в паника
Виктор повърна само два пъти, но затова пък имаше ужасно разстройство. При него това продължи от понеделник до неделя.
Педиатърката какво казва?
Стискам палци Тия да се почувства по-добре и да се размине повторния прием в болница! Praynig

Бубе, стискам палци за държавния, ще го вземеш! Hug

# 100
  • sofia
Искам да купя нова играчка на Лия, нещо занимателно.
Вашите деца с каво се заиграват, изключвам предметите като телефон и дистанционно- играчка да е.

Бубе, стискам палци и на краката, преписвай, ходи ди 00 да поглеждаш в записките.

# 101
бубе, и аз стискам палци да вземеш държавния! понякога е нужен и малко късмет Wink
а ако искаш можеш да ме вземеш в куфара, аз ще се видя със зори, стаско и макси (е, и с майките им, тези навлеци, дето се мъкнат все с тях!)  Laughing Laughing Laughing

адис и другите мацки, които имат сложни ситуации в къщи, надявам се, че можете всички да намерите сили да обърнете нещата в своя полза и в полза на децата си, разбира се. понякога човек губи посоката и когато отново види смисъл нещата се нареждат както трябва. дано при всички ви се получи именно така!

димара, прекрасно малко човече. много красива еличка! и е толкова бяла и опъната!
аз съм се родила в 8-мия месец след тежко раждане - била съм червена, сбръчкана и много малка. дошъл баща ми да ме види и шок! рекъл "мале, колко е грозна!" а майка ми в този момент изпаднала в умиление и му хлипа "на теб прилича!" Laughing Laughing Laughing
та, вашата еличка на когото и да прилича все е красива Simple Smile

люба, вземи й конструктор с големи части или от онези къщички, дето се строят и после в тях се пускат кубчета с различна форма. това са двете най-любими неща на дара в момента. може и да ги имате де...

# 102
От няколко дни гледам да се включа и все не остава ред
Елч , голямо гуш Hug Предполагам колко ти е тежко. Гледай сладурка Дара и бъди оптимист. Всяко зло за добро.
Бубе успех на държавния и честито за работата. Как е Влади в яслата? Или съм изтървала.....
Емили1212 на Вики и помага много бързо Хустагил
Димара страхотна е малката. да ви е жива и здрава
Мама Зай добре гледа малък зайко. Бързо расте. все така да върви пу-пу
Всички болнички да оздравяват. Само положителни емоции ви желая на всички мацки. по малко скандали с любимите мъже.
ние за сега сме здравички . Не мога да я измъкна от яслата. голям мерак страшна работа. Докато си отвори очите. И "ади мамо при гала и пепи "Joy
Ставам да простра и лягам , че тези ученици ми спорат тока с техните емоции и проблеми. Като психолог съм напрваво. Joy

# 103
  • sofia
Димара, втората снимка е невероятна, както кукла е.

Елч, дай снимка на второто, моля те, че не се сещам. Конструктор имаме.

# 104
Искам да купя нова играчка на Лия, нещо занимателно.
Вашите деца с каво се заиграват, изключвам предметите като телефон и дистанционно- играчка да е.

Бубе, стискам палци и на краката, преписвай, ходи ди 00 да поглеждаш в записките.
Музикална. С тиха и приятна музика;Бебешки лаптоп или нещо от Тинкъл старс -имат страхотни неща!(но са скъпи  Tired)
Гуш на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт