И съм сигурна, че времето лекува и това ще стане, когато отново видиш двете чертички! А това ще бъде съвсем скоро, вярвай ми!
Поплачи си, потъгувай, но се обграждай и от любими хора, излизай, не стой сама! Всичко ще се нареди! 
Мелона, и на мен ми казаха, че още не трябва да ми се гори раничката, а да се наблюдава профилактично и в случай че се променя тогава ще се вземе решение за горене.
И аз другата седмица съм на мамолог и дай Боже там всичко да е наред!

И за мен тази седмица започна по-спокойно, някакси приех по-философски нещата, които не мога да променя. А и черната поредица успя да ме извади от летаргията, в която бях изпаднала, така че май ще се окаже правилна поговорката "Всяко зло за добро"!

Идеята с курбана ми се стори много добра и затова нека всеки си вземе от него за здраве, за повече спокойствие и нека злото да стои далече от нас и нашите семейства! Дай, Боже!
Всички ни гледаха жално жално в коридора, Мишо се дереше от рев, Калин мрънкаше на татко си и искаше да пипане всичко в болницата 
Биха ни и хепатитната ваксина, много се дра милото
Бях забравила как ги мразя тея ваксини...Натоварихме двамата в двойната количка, мъжо потегли за работа и аз го ударих на шопинг. Обаче да буташ към 35 кила 2 км си е зор 

)