Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

буби, браво на зори, сега сигурно трябва да внимавате и да пазите повече ръчичката, но ще се справите, важното е, че гипса вече е свален Hug

Мадлен, щом може да правите нещата, които са й правели там, вкъщи, по-добре е че са ви пуснали, поне атмосферата не е травмираща, бързо да се оправи тия  Hug

Еления, благодаря, че попита  Hug ами добре сме, имаме вече някакво негласно споразумение и в повечето случаи, когато напрежението нараства, или мм излиза някъде или аз. но понякога се случва да се скараме и това много ми тежи, защото той не се съобразява с децата, а най-много те го преживяват, марти, Ивайла още е малка. дори като се скарахме онзи ден и той излезе, марти миличкия ме попита как може да изтрие номера му от телефона си...какво да кажа, разревах се и го натоварих още повече детето, еми не мога да се примиря с това...но както и да е...бурята отмина, сега положението е спокойно, но ако трябва да съм честна, ако мога да издържам сама семейство сигурно щях да съм по-радикална в решенията си. преди време като че ли, обаче повече се тормозех, скачах, преживявах, но сега се опитвам да приемам нещата спокойно, вярно не винаги успявам, но понякога чак сама си се учудвам, явно годините си казват думата  Simple Smile  дано вие успеете да намерите баланса в отношенията си и ако липсват някои неща, то поне уважението м/у вас и децата да са над всичко  Hug

много слънчев ден ви пожелавам   bouquet  

# 76
Елч, не посмях да попитам как си...ще премине и това, ще видиш отново двете чертички и следващия път всичко ще бъде наред, сигурна съм. ако трябва си поплачи сега, малко или много помага, прегръщам те и аз  Hug  Hug  Hug

# 77
Елч, горе главата! Няма да се даваш на болката! Всичко ще се нареди, ще видиш!   action032 Има много несправедливости в живота и човек често не може да проумее защо му се случват, но ние сме длъжни да продължаваме напред и да гледаме с надежда в това, което предстои, а не това, което вече е станало, защото имаме само един шанс да изживеем живота си и не бива да пропускаме моментите на щастие, които имаме! Имаш една прекрасна Дара, един страхотен Лъч, сигурна съм, че и човече номер 2 ще дойде при вас съвсем скоро! Не унивай!  Kissing Heart

Мадлен, много се радвам, че сте си вкъщи и че мънинка е по-добре! Да минава тъпия вирус и да забравяте лошото преживяване!  Hug

Люба, гушнахте ли дечицата вече? Сигурно ви е домъчняло... Мен един ден като я няма и ми домилява, представям си как сте си мислили за тях...  Heart Eyes

Адис, не знам какво да ти кажа, много е трудно в такива ситуации човек да прецени правилно...  Confused Надявам се все пак да намерите баланс и поне дечицата да не страдат, защото те винаги са невинните заложници на нашите отношения... Прегръдки много от мен!  Hug

Благодаря за поздравленията за гипсчо!  Hug Тя тази сутрин се събуди и си гледа ръчичката, сочи с пръстче и вика "не"!  Mr. Green И после пляска с ръчички!  Laughing И Джозефчо и той бил още по-добре... Абе неволи, неволи... Всички преживяваме разни катаклизми, никой не може да избяга от това. Всичко това ни прави по-силни, дано и по-мъдри. Важното е да сме здрави, да сме добре, всичко друго ще се нареди! Прегръщам ви всички със сатурнови и всякакви други такива дупки, дано днес ви зарадва нещо хубаво!  Hug

# 78
  • sofia
Адис, много ми е кофти като те чета и съжалявам, че страдаш.

Елч, моля те, бъди силна, радвай се на Дара и всичко ще се нареди.

Буби, каката я нацелувах, щастлива е от подаръците. Лия трябваше да се е прибрала от вилата, но майка ми се обади, че си идват утре. Днес ще чистя и ще оправям багажа, та ще ми мине бързо деня и утре вече ще си намачкам бухтата.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 10:31 от lyuba84

# 79
Вчера и ние с ММ имахме спречкване.  Twisted Evil Днес пък ми каза, че и кола нямаме вече.
Дайте да си направим курбан.

# 80
  • В две тъмни очички
Здравейте мацки....
Наистина много черна серия, много нещо!
Аз вярвам, че това ще премине!

Елч, специално за теб мила  Hug много голяма прегръдка! Знам , че каквото и да ти кажа няма да се промени случилото се, но се надявам, а и вярвам, че скоро ще го преживеете с ТМ! Сигурна съм, че скоро ще имате още едно такова малко, пухкаво сладурче, което аз пък ще си гушкам като се видим  Heart Eyes и което ще иска да стои при мен като малка Дара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мацки аз заминавам за Пловдив! Утре ми е държавния  Whistling хич не знам как ще го изкарам като не съм учила. Само направих темите, а нямах време да ги науча....не знам какво ще е....но пък ако не стане на пролет пак  Mr. Green
За съжаление няма да мога да се видя с никой  Confused а така исках да видя и Зори и Стаско и Макси (е и майките им де, ама те са на 2-ро място  Twisted EvilІ

# 81
Привет и от мен в новата тема! Hug Използвам обедната почивка, че иначе няма как да пиша...

Липсвате ми много и ви чета по малко, но не остава време да пиша по темите...

На всички пожелавам от сърце само хубави неща занапред! Praynig

На Елч огромна прегръдка Hug Никой от нас не може да заличи болката в момента, но пък всички вярваме, че пак ще се случи...Дай Боже скоро да ни зарадваш пак мила!

Еления, много красива рисунка е направила Стелка! Heart Eyes

Радвам се, че Зори вече е без гипс...Да няма повече произшествия! Hug

Самчето вече трета седмица е вкъщи. Тъкмо се оправи от вируса с пъпките, тръгна един ден на ясла и го застъпи някаква кашлица и сополи....ужас, няма отърване. Кажете ми доволни сте от сиропа за кашлица Проспан. Имам чувство, че изобщо не му действа. И как лекувате хремата???

Бубе Hug стиснати палчета за държавния утре! Hug

На всички деца и мами изпращам цялата си положителна енергия, бъдете здрави!  bouquet

# 82
Емили при хрема използвам физиологичен разтвор, дърпам сополи с прахосмукачката, понякога течен витамин Ц по половин ампула и лекарката ми предписва правени кафяви капки. Ако хремата е задна, слагам кафявите капки в гърлото, ако не - в носа.

# 83
  • София
Здравейте!

Елч, много ми стана мъчно като прочетох. Кураж, мила, нека само хубави неща те спохождат отсега нататък   action032

Бубе, успех на държавния и чакаме да се похвалиш!

Буби, радвам се, че Зори вече е без гипс  Hug

Мадлен, ние също бяхме в инфекциозна, ясно ми е през какво сте минали  Hug Ади също много отслабна, но ето че няма и 2 седмици след като ни изписаха и вече си е същата както преди. Дечицата много бързо се възстановяват, ще видиш, че и Тия скоро ще е добре Simple Smile.

Ох, момичета, много сме го закъсали нещо наистина. И аз да се оплача - Бобо вчера се разкашля и разсополяви, и днес сутринта беше с учестено дишане  Sad. Личната е следобед на работа и аз на своя глава му направих инхалация с вентолин и дишането му се пооправи. Разбира се, ще го заведа да му сложат една слушалка. Много ми е гадно да изпадам в такива ситуации - не е редно да му давам вентолин без преглед при лекар, но знам, че чакането при него много влошава нещата. Дано да съм постъпила правилно  Praynig

# 84
Бубенце, стискам палци за утре! Набързо ли прелиташ само през Пловдив? Влади ще я взимаш ли насам?

Емили, досега един път съм го давала този проспан по предписание на док и мисля, че имаше ефект, но имай предвид, че кашлицата я държа около 5-6 дни поне. Стискам палци да му мине бързо и на Сами!  Hug

Зън, скорошно оздравяване и на Бобо!  Praynig

Бая болни дечица миличките...  Confused Нещо се бях присетила да пиша, обаче всичко изхвръкна...

# 85
Много тъжно настроение в темата. Sad Пожелавам на всеки да успее да се справи с несгодите и да се огледа за хубавите неща, които го заобикалят. Така е по-лесно да се справиш с трудностите (поне според мен).  Реших да ви поздравя с тази хубава песен. Дано внесе повече настроение в деня ви.

Калоян напредва с махането на памперса. От вчера започна по-често да си казва, че му се пишка. А за спането без памперс на обяд е 50/50, но не съм се отказала Simple Smile Не че няма напикани гащи, но детето вече е включило за какво иде реч.

# 86
Здравейте, мами!

Елч, не унивай! HugИмаш детенце, на което да се радваш!То е край теб, не си сама, а ще видиш че и другото ще се нареди, когато трябва!Само малко търпение, щом го желаете и двамата  Praynig Praynig  
Сестра ми в началото беше с кървене и то доста и дълго, една лекарка не чу пулс и тя отиде при друг лекар за консулт направо с чантата за аборт, казвайки си, че явно нещата сега не трябва де се случват-прие философски нещата- то пък взе, че се задържа малкото човече и вече расте в корема й. Praynig

Буби, браво че ръчичката на Зори е свободна за белички Laughing

Мадлен, чудесно е че сте у дома- щом положението е овладяно убедена съм , че възстановяването в къще ще е ок и дори по- бързо в спокойна атмосфера:peace:

Борис е още у дома, върнахме се от контролен преглед - нещата са ок, но ще си го гледам до края на седмицата.После отново почваме от А-то на яслата.
Аз пък бях на чудно моминско парти с 13 мацки-купонджийки- беше мнооого яко Party

# 87
  • София
madlen, бързо да се възстановява душичката!

Елч,не съм минавала през това, но съм сигурна, че ти е много тежко. Всичко ще е наред, ще видиш!

Бубе,хайде успех на изпита!

За мен днешният ден е далеч по-добър от вчерашния, който беше отвратителен. Ха дано всички заизлизаме от черните дупки Praynig

Сутринта ни се счупи количката, било е на късмет изглежда Grinning Успях за половин час да мина на 2 прегледа, при това на единия без запазен час. Както ви писах, тичах при мамолог. Е, имам си нов фиброаденом, но поне е това, отдъхнах си много. Ходих и на колпоскопия за шийката на матката, раничката била голяма, но засега не изглежда нещо опасно. Лекарят каза аз да преценя дали да я горим или не, той не настоявал. Някой има ли опит? Не се притеснявам от болка примерно, а дали може да има някакви последствия това горене?

Днес Диана пак много плака в яслата Cry Но поне на моменти преставала да плаче и веднъж пила вода, което си е една идея по-добре от вчера, поне така реших да го приема. Не се социализира обаче, стояла настрана и наблюдавала, не се включвала в никакви занимания още. Отидох да я взема по-рано, но понеже имало и моменти без плач, сестрата предложи да остане до обяда. Там освен това не говорела изобщо, освен "мама и тате", т.е. мама и тати да дойдат да я вземат. Вкъщи бърбори постоянно, обаче като питам нещо за яслата, мълчи и дума не обелва. Само веднъж ми каза "децата игаят, Дианчето не иска амка" и това беше Rolling Eyes

# 88
Днес явно ми е ден за писане Simple Smile))

Melona,  помня, че първият лекар, който ми я видя, не искаше да ми я гори докато не родя. В резултат раничката след няколко месеца прокървя. Отидох при друг лекар, който каза: Ама тоя предния сляп ли е бил, че не я видял тая раничка. Тя е толкова голяма! Трябва да се изгори. (Мисля, че беше някъде с големината на 20 ст, но не помня добре). Отидох при трети лекар, който каза, че е хубаво да се изгори. Не помня точно за и против аргументите дали трябва да се изгори или не и до кога трябва да се чака (ти все пак си родила вече), но ако искаш потърси мнение и на друг лекар, щом твоята е голяма.

# 89
Eмили, изписаха ни  хомеопатичен спрей Еуфорбиум и Спрей Мукоплант със салвия / морска вода+ слвия/- капим от четвъртък.Нали знаете, хремата минава или за 7 дни или за седмица Laughing

Мелона, и аз имах раничка, много малка-не препоръчаха горене  преди три години и ми предписаха някакви швейцарски инжекции или раждане.При мен стана второто.Рецептата мисля, че я пазя, но ...

Общи условия

Активация на акаунт